Po cca mesici od prechodu na mint22 jsem o vikendu zaznamenal prvni vaznejsi vec, co mi na teto verzi nefunguje. Nemuzu pristupovat k serverove zakladni desce pomoci IPMI, proste nespustim
javaws launch.jnlp. Vsude se docitam, ze na vine je nova java a ma se pouzit nejlepe java8. Kdyz ji doinstaluji a pomoci prikazu
update-alternatives --config java nastavim java8 jako vychozi tak porad dostavam stejne chybove hlaseni. Podle ruznych navodu jsem zkousel editovat i soubor
launch.jnlp ale ani to nepomaha, bud dostavam stejnou hlasku nebo program zhavaruje. Na puvodnim mint21.3 a openjdk 11.0.24 vse fungovalo bez problemu. Neresil nekdo stejny problem?
PS: provizorne jsem pouzil misto javy HTML5 ale tam treba nejde pouzit virtual media a celkove mi to moc nevyhovuje.
WARNING: package sun.applet not in java.desktop
WARNING: package com.sun.net.ssl.internal.ssl not in java.base
WARNING: package jdk.internal.util.jar not in java.base
WARNING: A command line option has enabled the Security Manager
WARNING: The Security Manager is deprecated and will be removed in a future release
WARNING: A terminally deprecated method in java.lang.System has been called
WARNING: System::setSecurityManager has been called by net.sourceforge.jnlp.runtime.JNLPRuntime
WARNING: Please consider reporting this to the maintainers of net.sourceforge.jnlp.runtime.JNLPRuntime
WARNING: System::setSecurityManager will be removed in a future release
Unrecognized VM option 'PermSize=32M'
Error: Could not create the Java Virtual Machine.
Error: A fatal exception has occurred. Program will exit.