SUCHRE: jinej usecase, treba ted se hrabu v datech na NASce, jsou tam casto pomerne v bordelu nebo nejakem systemu ktery v tom tehdy byl ulozene fotky, filmy, hudba, dokumenty, osobni veci, ruzne smlouvy, data k projektum co jsme delali pred lety atp atp, v jednom panelu commanderu mam otevreny bordel a v druhem adresare do kterych tridim, tohle nezautomatizuju, musim to projit, misty je to fajn relax a nachazim zajimavy veci, misty oser. Aktualni pracovni aj veci mam srovnany dobre, tohle jsou veci z ruznych disku a doby...
Kdyz jsem se chtel cvicit v cli, delal jsem to tam, ale ta prehlednost a rychlost je mnohem horsi, v tc mam vetsinu veci stiskem jedne klavesy a limituje me spis rychlost meho mysleni
THEODORT: instaluju na druhej disk :) diky za tip :)
MA747: dost podobna zkusenost
RAGNAROK: to me uprimne desi, takovych zalezitosti mam kotel.. ne ze by byl TC nutne lepsi, ale je to jak s Dvorak vs QWERTY, proste ta casova investice je zasadni vec a v nekterejch chvilich uz uplne neni navratu.. presel jsem konecne po letech s desktopem na linux, nebudu to ale zas hrotit at mi nepraskne hlava