• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    ale no tak prece zkousnes naky ty doorsy, joplinku nebo hendrixe ;)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Vy si s tim klubem 27 ale prostě nedáte pokoj :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    ALESH
    ALESH --- ---
    minule jsem soundtracky nehral, ted bych si je klidne dal. I kdyz moje sbirka soundtracku je spise z tech mene znamejch filmu, co nikdo neuhadne ...
    ASYD
    ASYD --- ---
    jeste prosim vyjadreni od dalsich matadoru a pak to domluvim
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    od 17 do 24 tu nejsem, filmy klidne
    ASYD
    ASYD --- ---
    co v breznu? dame ty filmy konecne?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A Music Club 77 velmi saje - to je pravda.. Na hraní z desek je to tam v současný podobě nepoužitelný.. Vazbí tam strašlivě gramofony od suprvolferu co maj někde u tý kukaně - maxáče se ještě nechaj, ale LP tam nejde prakticky vůbec pustit.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Bude to v HUS23 v Husitský Ulici na žižkově - adresa je Husitská 23 a je to tam tak nenápadně schovaný.. S tou bubnovačkou - Tobiáš hraje asi něco takovýho, přímo z Afriky.
    Já budu pouštět asi spíš soul, funk a podobný věci, Asyd předpokládám podobně co já..
    SIHAJKA
    SIHAJKA --- ---
    hel kuci, tady slečna, na black music bych došla, zvlášť na roots či bubnovačku, plís o info do pošty kdy kde, díky mimochodem 77 na žižkově mám blízko, ale mohu potvrdit že jsem slyšela nelibé komentáře svých místních kámošek na tento klubík
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Píšu si do imaginárního diáře
    ASYD
    ASYD --- ---
    zapomnel jsem aktualizovat... tak aby se nezapomnelo

24.2. Krasohled vol 27. - Roots: Black music (special guest Tobias, Derry White, John Lennin)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ja bych se tedy s dovolenim pridal, mam nejakou cernou hubu, kterou jsem jeste na krasohledu nehral s tim, ze to neni moc krasohledove, ale na tohle tem by se to naopak hodilo...
    ASYD
    ASYD --- ---
    jj...je to tak
    ALESH
    ALESH --- ---
    Jasne, tak byl to jen napad, kdyz je to ten krasohled cislo 27...
    ASYD
    ASYD --- ---
    muze byt...ale asi bysme to meli oznamit v prubehu vecera aby kazdy chapal o co jde
    ALESH
    ALESH --- ---
    a co to okenko klub27?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak ujít bych si to zase nenechal, že jo :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: eh...tak ja jsem oslovil naseho hosta ohledne black music...kdyby souhlasil, tak to muzem dat ve dvou... pricemz byses klidne mohl pripojit, pokud bys mel chut
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam