• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    V tý huse se to občas náhodou sejde - jde o to jestli tam někdo chlastá na baru. Když jo, tak se většinou chytnou.. Shadow Café mysíš to na Újezdě? Tam mi to minule přišlo, že to taky nikdo moc nežral a pak se tam odněkud vynořil třeba člověk, co mu stálo za to přijít mi říct, že to poslouchal celej večer..
    N_I
    N_I --- ---
    pozor...ja to taky chapu..jen to byla poznamka k tomu - koho tam ta hudba zajima..:)

imho to je zajimava sonda vzdy...

ve wakate to je tak 2-3 lidi obvykle...
    v tom cafe shadow tam nebyl nikdo..kdo by poslouchal..napr....:)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já to chápu že si to nechali vzadu vypnout - měli tam zase nějakou poradu a neslyšeli se, o nic jinýho IMO nešlo. Jinak lidi tam teda nebyli kromě nás a tý redakce žádný..
    N_I
    N_I --- ---
    nechci jeste hazet flintu do zita...je mozny ze se tohle lepi jen na me na idijota..a ze to je cool...jinak..:)))

N_I
    N_I --- ---
    ehm vsimni si//tak to rika jarda jagr ne?/// ze posledni fail s dvojitym programem tam ani nezminuju..:)))

/// ikdyz sem akci domlouval asi 2 mesice dopredu////
    ASYD
    ASYD --- ---
    no prave...snad slezina intousu co si to vypinaj je vyjimka spis nez pravidlo
    N_I
    N_I --- ---
    esli sou zvedavi na pisnicky?

to jako kdyz na poslednim krasohledu si v zadu ackari radsi vypli bednu? a prisli tim ze je to kurva moc nahlas ze se neslysi? :)))

a jak ve predu sedeli jen nasi znamy?

ja ti nevim....suma sumarum co jsem zatim mel s novou husou do cineni...je to spis cesta zpet...i s tim palenim v zadu..to je taky omrd vetsi nez jsem si byl schopen pripustit....nejak se mi styska po chesusovi nebo tomykovi za barem...
    ASYD
    ASYD --- ---
    od znovuotevreni mi prijde ze tam byva dost lidi...hlavne tam vzadu...otazka je, estli sou pak vubec zvedavi na nejake pisnicky
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Co nějaký promo na pátek? Asyd sezvi tam burvární noru :-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já bych rád, ale nenapadá mě kde..
    ASYD
    ASYD --- ---
    ja pokud budu v praze tak bych rad... s lopem nekde?
    STADIK
    STADIK --- ---
    ahoj, jak to vypadá s tim silvestrem? budete někde hrát? rádi bysme zašli.. :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    HEHE...se te zalekli a radsi to zavreli
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nějaký zmatky zase, co mě poslední dobou pořád provázejí.. btw. v pátek sváma nakonec budu naštěstí celou dobu, ta druhá akce se taky ruší, tam zas dostal podnik údajně výpověď z nájmu.
    ASYD
    ASYD --- ---
    to je slusnej voser... spatna domluva?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    btw. dneska je to vůbec den - měli jsme tam mít dneska speedstop a tak před hodinou jsme zjistili, že tam už má hrát i někdo jinej..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já určitě přijdu - to druhý mám kousek vedle, jen to budu muset nějak zkombinovat..
    ASYD
    ASYD --- ---
    au. a zrovna na tvuj input jsme spolehali.
    smazak by nesel jako supl?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak se mi zase povedlo chytře domluvit si na příští pátek ještě jedno hraní.. :-( takže vás asi na chvíli nebo nějak opustím..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam