• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ASYD: rozumim. plně.

ja myslel tu místnost kde jsou koncerty, tu kde jsou jen stoly a sezení, tam nejsou repro záměrně, aby si lidi mohli vybrat.

ono, ja obcasto jsem sakra rad, pac obzvlast na jare a v lete chodi lidi a otravuji ze chtej to a to a jestli nemam to a to a diky tem schodum si to polovina rozmysli. ale to je i tim, ze do muzy a husa chodili trochu min random lidi.

mam tu ctvrtek 29.brezen mi vypad nekdo.
    mam tu 10.máje a 31. máje
    jsou tu i naky patkosoboty
    ASYD
    ASYD --- ---
    nn, nejde o tanceni
    my ani tanecne moc nehrajem (krom lopa)... spis ten pocit uplne neviditelnosti ..ses tam tak trochu zastrcenej a neviditelnej v kukani

v prvni mistnosti snad nejsou ani repro ne? to se tam fakt jde nejak zapnout zvuk? pac to by bylo super
    a zadni mistnost, tam nemam vubec nic, ta je uplne bozi, krasny zvuk a prijemne posezeni

bar byva docela obsazeny, tam to hraje... reakce ale temer nula

nicmene problem je ve me, ja to moc dobre vim - a ne, nejde o tom aby mi tam lidi posilali panaky jak je strasne bavim...spis sem postizen anti-davovosti a intimcem ktery do mne vstepila Husa a posleze castecne i Muza
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ASYD: ten zvuk tam jde napojit jednou nebo dvěma šavlema na mixu vlevo od gramců.
    ale jak rikas, proste to barove hrani neni uplne na to aby lidi tancili. a kdyz se tak obcas stane, tak to vlastne vsem prekazi, tem co chteji k baru i na zachod. atp. krcim bezmocne rameny.

mohu nabidnout dalsi terminy?
    ASYD
    ASYD --- ---
    to doufam, hrali sme dobre

chodi lidi, ale fakt nemam pocit ze je tam ta hudba nejak moc zajima - hlavni mistnost je bez zvuku uplne

ta zadni je ale skvela to se musi nechat
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Mně se tam líbí.. Dobře se mi tam hraje celkem, chodí lidi.. Byla by to velká náhoda aby to tu sledoval a snad nemá ani důvod mínusovat..
    ASYD
    ASYD --- ---
    co tim myslis?
    no me samotneho prekvapuje tva naklonnost k tomu podniku - zrovna tva, necekal jsem

disclaimer: ja klubovnu absolutne nechci hanit, vedou to tam docela dobre, maj dobre pivo, prijemnou obsluhu a zajimavy program
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    barman z klubovny to asi těžko :-))

Každopádně teď jsem dost triggered, protože tohle byl můj safeplace
    ASYD
    ASYD --- ---
    ajoooo

asi barman z Klubovny?
    vsak dyt jsem zahral...a ostatni tez. dyt sme tam nikoho neposrali
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Pro sluchátka se stavím.. někdy.. nebo mi je můžeš hodit :-)

Kdo nám tu rozdává mínuska? ;)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    ASYD: jo prej v pohode, dan uz ma novy
    ASYD
    ASYD --- ---
    dane ty sluchatka si mam nechat?

ja zrovna takovehle potrebuju, to je nahodicka
    ASYD
    ASYD --- ---
    I now have the only Volvo 240 in the world that plays Toto’s Africa as the open door chime!
    http://www.youtube.com/watch?v=pZ301QEoo9Y
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Mně to tam vždycky baví, ale teď se to sešlo.. uvidíme příště - Múza je možná kdykoliv, stačí napsat, sedím tam beztak každej druhej den..
    Jestli se naskytne něco v klubovně, napíšu a když byste nechtěli, "udělám" tam něco jinýho ;)
    S těma lidma u našeho stolu, z toho si hlavu nedělej, je IMO celkem rarita, že tam nějakej náš stůl vůbec máme..
    ASYD
    ASYD --- ---
    nejhorsi bylo ze ja tam z DJ uctu vychlastal nejvic a pak jsem zbehnul tak brzo...bylo mi trochu trapne
    ale zase tu hodku cca jsem zahral
    ASYD
    ASYD --- ---
    ne fakt uz tam bylo jen 2xbarman a cca 4xlidi na baru
    ale popravde uz bych tam radsi nehral - tohle byla posledni "kapka"... kdyz odejdou lidi od naseho stolu tak je konecna

i need some muza, tam je to vetsi intimco
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    njn... já se fakt nemohl moc zdržovat.. neměli problém, žes i ty utekl brzo?
    ASYD
    ASYD --- ---
    Ales tam zustal este tak 15 minut po lopikovi a pak uz jsem tam byl uplne sam
    ASYD
    ASYD --- ---
    sakra ale skoda ze si me nakonec neposlechnul aspon Lopik, konecne neco za co jsem se nemusel stydet
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jojo, priste se polepsim, ja dneska zalehl definitivne se smrtelnou formou rymicky..
    ASYD
    ASYD --- ---
    to je pravda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam