• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    VON_GILOTINE: zadny problem nebyl...spis my sami (resp. nakonec ja...kluci z toho listku skoro nic nevypili) si vycitali ze pokud to zkratime, tak si ten ucet ani moc nezaslouzime

ale imo to moc resime, ta akce byla povedena, zahrali sme dobre a prece jen sme tam tech X hodin hrali

za me dobry...spis me mrzelo ze vsichni nasi homies zmizeli uz pred pulnoci
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jinak potvrzuju 10.kvetna zapsano do kalendare klubovny Krasohled
    ASYD
    ASYD --- ---
    nicmene je asi potreba si to pohlidat, jinak...

Učitel DJ Míra (†50) nechtěl zahrát písničku na přání: Zaplatil za tobolestivou smrtí! – eXtra.cz
    http://www.extra.cz/...l-dj-mira-50-nechtel-zahrat-pisnicku-na-prani-zaplatil-za-to-bolestivou-smrti
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    sry ze se pletu, ale vam nedali v klubovne na listku aspon 700?
    ASYD
    ASYD --- ---
    no ja byl vzdy zvykly ze mame za hrani utratu na baru - prece jen tam tahas desky (v pripade Lopa i dalsi HW) ktere te staly nemale penize a behem toho hrani vlastne pracujes, vyzaduje to (aspon minimalni) skill atd.

prijde mi naprosto adekvatni aspon to pivo mit na ucet podniku... u Muzy jsem ochotny si to platit sam, pac vidim ze sam majitel to dotuje a nechci mu to este komplikovat
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    a ja hlavne nevedel ze to je jakoze nejaky problem kdyz skoncime v jednu ve dve.. Piti sem si platil sam, prijde mi nejak nepatricny aby mi nekdo neco daval za to ze poustim pisnicky, ktery se libej me :)) ale ja nejsem zadnej dydzej zas..
    ASYD
    ASYD --- ---
    okej, za me taky fajn
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    byl bych pro toho 10. kvetna, ten brezen mi prijde narychlo..
    ASYD
    ASYD --- ---
    dik, uz jsem si to obednal a zaplatil (alza, solidni cena)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ASYD: http://www.sluchatka.net/sennheiser-hd-25/
    dyztak id ADAM ti da jeste slevu kdyz se mu ozves tady na nyxu v auditku sluchatka
    ASYD
    ASYD --- ---
    diiiik
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Sennheiser HD 25 Light | Sluchátka | Audio | Hi-Fisystemy.cz
    https://www.hi-fisystemy.cz/...87.html?gclid=EAIaIQobChMIzbjH34342QIVDF4ZCh0tMwhiEAYYAiABEgK0bPD_BwE

tyhle to jsou , sežewneš i levnějc určitě..
    ASYD
    ASYD --- ---
    Dane, ty tvoje sluchadla - co to je za znacka (+ model?) please

asi si je taky koupim, ty co mam ted jsou nahovno
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: jo to beru, ALE fakt uz tam po te pulnoci bylo par lidi na baru jen
    vypadalo to ze to stejne zavrou jen co odjedu
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: To šlo rychle :)

Já si domluvil pátek týden na to, ale to udělám mimo Krasohled.. Se mnou je to pořád stejný - jsem pořád v nový práci a přece jen to chce trochu piánko - jinak by měl dal můj mentor - Smažák určitě hrozný čočky.. ;)

V Klubovně se hraje trochu dýl a nabookovat se na hraní à la "tak čau kluci, já chvátám ráno do postele" nemá smysl - tohle se nám může stát maximálně tak jednou za deset let..

Ale jestli se na to cítíš, že tam vydržíš..
    ASYD
    ASYD --- ---
    notabene aspon bych mohl zpoznat gilotinu v realu
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak co ten breznovy ctvrtek? kluci?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    no jo, podarilo se mi konečně dovyhučet at kurva tam dej ten novej odposlech a haleluja, vsem se najednou hraje lip. (hehe)

dejte mi pls do posty vedet s tema terminama.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Mus uznat ze od te doby co se zacla hned po koncerte zprovoznovotat ta zadni mistnost s bednama, tak je tam mnohem lepsi atmo.

A taky ze me trochu mluvi zklamani z toho jak dopadl posledni krasohled - paradoxne pres to jak me bavil muj vlastni set (o klucich ani nemluve)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ASYD: rozumim. plně.

ja myslel tu místnost kde jsou koncerty, tu kde jsou jen stoly a sezení, tam nejsou repro záměrně, aby si lidi mohli vybrat.

ono, ja obcasto jsem sakra rad, pac obzvlast na jare a v lete chodi lidi a otravuji ze chtej to a to a jestli nemam to a to a diky tem schodum si to polovina rozmysli. ale to je i tim, ze do muzy a husa chodili trochu min random lidi.

mam tu ctvrtek 29.brezen mi vypad nekdo.
    mam tu 10.máje a 31. máje
    jsou tu i naky patkosoboty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam