• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    nn jen ten hrot, da se to
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    da se vubec tem spicatejm prenoskam menit jehla? a jehlou myslis asi celou tu hlavu zejo?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VITEKK: Čím menší přítlak tím teoreticky menší opotřebení, ale zase to záleží na dalších X věcech (jak máš starou jehlu, jak dobře máš nastavenej gramofon, geometrii tý jehly, jak máš zasraný desky atd..) Mělo by se to dát jak udává výrobce a doštelovat pak antiskatingem, jenže pak narazíš na to, že je jehla už "vytahaná" (tohle dělaj shurky) a dře ti pomalu břichem, nebo už skáče atd..

Jestli chceš být extra šetrnej tak bys měl ty jehly měnit dost často (třeba ten shure udává 500-1000 hodin), na druhou stranu je to zčásti zase taková ta hifi magie..

VITEKK
    VITEKK --- ---
    mne jde teda spis o takovy ty spicaty prenosky.. ze se to potom mnohem lip poklada na presny misto, pac vidis tu spicku, kdezto u tech kostek ti to zakrejva vyhled.. Btw nejaky zkusenosti s ruznejma pritlakama? Jakoze vetsinou maj ty prenosky 3g nebo 4g.. TY 3g asi vic setri tu desku, kdezto 4g zas lip drzej stopu? Ale je pak diny ze jsou prenosky ktery prej maj byt ultra citlivy na deky, ale pritlak maj 4g..

Jinak ten reloop je moc peknej gramec
    ASYD
    ASYD --- ---
    :)
    N_I
    N_I --- ---
    The Prodigy - Light Up the Sky (Lyric Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=GAm48rkUBl4

Jiří Schelinger - Mám rád lidi (Obscure Czech Rock Raspy Voice)
    https://www.youtube.com/watch?v=hEmdtoVign8&feature=youtu.be&t=85
    ASYD
    ASYD --- ---
    jehla dodana byla spatna a taky se na to az moc chytaly necistoty
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ASYD: v cem?
    ASYD
    ASYD --- ---
    mne se concorde moc neosvedcil
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ALESH: no jakoze nejakou od ortofonu, 2m red je jenom hlava, bejt tebou tak jdu do dj concorde, tj takovata spicata prenoska, normlani hlavy se na dj gramofonech moc nepouzivaj
    ALESH
    ALESH --- ---
    VITEKK: nema. ORtofon je frima :D Ale asi pujdu do ortofon 2m red
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ALESH: ortofon.. A ma to kryt nebo ne?
    ALESH
    ALESH --- ---
    Tak jsem poridil ten hyperloop 7000 mk2. Akorat mi nedoslo ze to je bez prenosky. Co tam mam poridit?
    ASYD
    ASYD --- ---
    ajo vlastne :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Relativně nedávno Krasohled na FB i byl, ale z historických a hysterických důvodů to Groova jednoho dne smazal :-))
    ASYD
    ASYD --- ---
    fair enough

please go ahead - neco podobneho mame na organizaci draft turnaju v MTG v nasi skupine
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    no tak jako v nejhorsim to chcipne no co vic se muze stat :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ASYD: jo ale kdyz bys udelal udalost ty tak ja se to nedozvim pokud to sem nejak nenahodis, spoustu lidi co by na krasohled sla nemam na fb za pratele, z vas tam mam jenom alese takze je ani nemuzu pozvat, takhle by ta stranka vytvorila udalost ktera by vyskocila vsem co to lajkli a ja se nemusim zabejvqt tim jestli ty lidi pozva ales pac je ma v pratelich na fb a ja ne..
    N_I
    N_I --- ---
    problem profilu je ten..ze kdyz ho nekrmis co den...contentem co lidi zajima...stejne tam nikdo nevleze..a nic se nestane....

otazka je zdali mas cas a dost contentu to kazdej den plnit...
    N_I
    N_I --- ---
    no udalost prece vytvoris ikdyz nemas kmenovej profil...

ale drzim palce at mate elan delat promo dopredu a nikoli dva dny pred jako to mame my, popr. vubec..:)))

s tim souhlasim...cim drive se da vedet tim je vetsi sance ze si to nekdo zapise...nebo kdo se rozhoduje kam jit...aspon vi....

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam