• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: jj uvedomuju si ze kapely co jsou toho schopni (byt relevantni dlouho po svem vrcholu) jsou spise vyjimkou pravidlo potvrzujici

tedy vlastne jsem sem prisel si jen postesknout ze SP (potazmo Pearl Jam) nejsou jednou z nich, pac jejich hudbu ze zlate ery miluju
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: Ty měli i nějakou jinou desku než Angel Dust? :)

Je fakt jen pár kapel, co dokážou zůstat na špičce třeba dvacet let a neskončit jak nějaký AC/DC co natáčí dokola jednu písničku.
    ASYD
    ASYD --- ---
    sufajn stevenes vydal po dvaceti letech od zacatku sve vesmes folkove kariery slusnou elektronickou desku
    ASYD
    ASYD --- ---
    A tedy kdyz se vratim ke SP - ten plesatej picus uz je schopny natocit jen desatou variaci na album Machina (ktere nebylo nikterak skvele samo o sobe)
    ASYD
    ASYD --- ---
    ALESH: O to prece ale vubec nejde

Pointa je v tom ze lopikovo zobecneni je vlastne hrozne lacine

Spis to ukazuje jak se nejaka kapela sama zamkne do klece - coz je vpoho, uzijou si svuj cas na vrcholu ale pak by asi meli mit soudnost a zabalit to, kdyz nemaj talent na invenci
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: to jsem strasne chtel, aby se mi libilo, ale nic to se mnou nedela. Ja jsem proste ignorat.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Reznor/NIN
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: stejne jak Dylan.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: tak u toho nemuzu vystat ani zacatek kariery :D
    ASYD
    ASYD --- ---
    Bob dylan
    ASYD
    ASYD --- ---
    Faith no more
    ASYD
    ASYD --- ---
    ALESH: Tak to te trochu lituju
    ASYD
    ASYD --- ---
    King Crimson totez
    ALESH
    ALESH --- ---
    tim netvrdim, ze to nemuze byt dobra hudba...
    ASYD
    ASYD --- ---
    Nebo treba Rush co vydavali jednu pecku za druhou dlouho pote co se proslavili
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: me se nikdy nestalo, ze by se mi libila nejaka novinka od kapely, co funguje 10 a vice let.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Taky ale staci lehounce kontrovat Playing the Angel od Depeche Mode

Dvacet let po zlate ere vydali jednu ze svych nejlepsich desek
    ASYD
    ASYD --- ---
    Je to presne tak
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ASYD: Je to už pomalu třicet let, co byly ty kapely na vrcholu. Je to smutný, ale vem si že v roce 91, když vyšlo Ten od Pearl Jam, by za tebou nějakej fosil přišel, že má Chuck Berry novou desku, ale že už to není ten správnej rokenrol jako v šedesátým prvním . Tak tohle přesně jsou dneska nový desky od Pearl Jam nebo Smashing Pumpkins a ty jseš ten fosil..
    N_I
    N_I --- ---
    chtel sem rict ze prece nedavno meli pear jam tu super punkovku skladbu...ale bleah..zase 7 let zpet..

Mind Your Manners (Official Music Video) - Pearl Jam
    https://www.youtube.com/watch?v=jWQYYavheUA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam