• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    myslim ze s tim stagem by se nemelo nic dit, je fakt povedenej...maximalne nak poresit aby byl sirsi zaber - ale to se obavam ze ste byli na limitu, coz? vic uz neslo zabirat, jinak by byly videt futra?
    ASYD
    ASYD --- ---
    celej den cumim na ten zaznam (sem u dub side of the moon)

Luca prisla do pracovny tak hned...hele Lopik hraje!!!... ona: "To ste sprosty ze ste ho tam nechali doted, ale ma asi dost desek, co?" :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Škoda že to nevyšlo na desce
    Chlapiksxichtemwlka - Život na vesnici
    https://www.youtube.com/watch?v=gllDsPPtBdQ&t=15s
    ASYD
    ASYD --- ---
    :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nosit flanelovou, kostičkovanou košili
    a takový ty originální tepláky se čtyřma pruhama,
    nemít ponožky a mít starý, ošklivý, kožený sandály,
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Fér... ale stejně -
    Praha, Paříž, Berlín, Brusel, Varšava, to jsou všechno dost dobrý města, ale život na vesnici bych nikdy nechtěl. Mít kočky, králíka, slepičky a drůbež všeobecně, k tomu psa.
    Každý den to krmit,
    po drůbeži sbírat vejce,
    vařit si je k obědu.
    Každou neděli mít k obědu knedlíky a se zelím a s hovězím masem,
    a ať je to sebehnusnější, libovat si v tom, jak je to vynikající,
    to by mě nebavilo.
    Každou neděli ráno, v devět hodin pustit cirkulárku a řezat dříví.
    Libovat si v tom, jaký je to moderní způsob
    a pak jít orat pole,
    Takovejhle život by mě fakt teda nebavil.
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: jj to byla reference pouze na covid

nejsem boomer abych brecel jak jsem zmizel na vesnici a nemuzu s vama na party, neblazni!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    No jasný, bylo to moc fajn a je dobrý že se něco děje aspoň takhle - i to streamování má nějaký kouzlo, jiný než hrát někde před lidma, ale něco do sebe to taky má - i když ještě nevím co :-)

A nech si ty dávný minulosti - potkali jsme se tam přesně jak to má být - tzn. stejně jako kdybysme se viděli týden předtím. Je jasný že to máš teď dál, navíc ten Covid letos, ale myslím, že kdykoliv zas někdy zajedeš, tak to bude stejný, jako bys nevynechal akci. Jseš tam s náma i když třeba zrovna nejseš ;)
    ASYD
    ASYD --- ---
    ja se priznam ze mne i cca po tom tydnu strasne nabilo
    fajn lidi, paradni prostredi, prijemna hudba a uz jen ten abstraktni pocit ze sem s vama delal neco co uz cloveku prijde jako davna minulost

moc se tesim na opacko - at uz znovu u Aleshu (tam to bylo vylozene povedene) anebo snad dokonce nekde ve verejne spolecnosti
    ACW
    ACW --- ---
    ALESH: Tam snad zaznělo všechno.
    N_I
    N_I --- ---
    pisen i herakuby mela hazet vcelku fest;)
    ASYD
    ASYD --- ---
    psychedelie Golden Brown pisnicky je top... to je snad prvne co jsem to zaznamenal
    ASYD
    ASYD --- ---
    VITEKK: no jako ty jeji smaragdove lejzry (nebo co) to byla super pecka...bavilo moc
    ASYD
    ASYD --- ---
    vy hyeny...uz se po mne vozi!
    ja to tusil

radsi to pujdu nahlasit na YT aby to stahli
    N_I
    N_I --- ---
    ALESH: to znám...to je výraz jako když posere přihrávku na fotbale..nebo se hádáme vo faul..:)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Nejlepsi je Asyduv blazeny vyraz ve 4:40:10 a pa dal kdyz zacne nadavat do kamery :D
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    Pocita se Uriel jako vytrznost?
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    ALESH: včera jsem si pouštěla dvě hodiny a bylo to super, ale velmi poklidný, doufám, že s pokročilejší hodinou tam budou nějaký výtržnosti :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    LOPIK: jo no. Demon alkohol. Priste budeme chytrejsi, Lopiku :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    LOPIK: jj hlavne kdy si asyd pripravi ten nejpozvolnejsi prechod mezi floydama into a forest :D na druhou stranu to bylo jen u videa z auta a to ma dobrou ambienci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam