• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    mlady jecmen, chlorella. zkusenosti atd.

Co hlavního Vám přináší mladý ječmen?
    nápoj z ječmene čistí a sytí zároveň, brání překyselení organizmu a pálení žáhy, zlepšuje krevní obraz, ale i pleť a trávení, prospívá diabetikům, posiluje imunitu
    pomáhá odstraňovat únavu, migrény, poruchy spánku a zlepšuje náladu - mladý ječmen obsahuje serotonin (hormon štěstí) - více o serotoninu čtěte zde
    vysoký obsah betakarotenu, vitamínu C, E a vitamínů řady B: B1, B2, B3, B6, biotinu, kyseliny listové a kyseliny pantotenové
    obsahuje ve srovnání s pšenicí 25x více draslíku, 37x více vápníku, více než dvojnásobek hořčíku, 5x více železa
    je 2x účinnější než špenát, nejucelenější zásadotvorná strava
    mladý ječmen obsahuje vitamíny, které aktivují enzymy pomáhající při prevenci nemocí a patologických stavů
    mladý ječmen je zásadotvorný - odstraňuje překyselení organizmu způsobené nevhodnou stravou
    rozbalit záhlaví
    MATHY
    MATHY --- ---
    NEVERMIND: nevis prosim kolik je to gramu za tech 1100?
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    FEFTAN: jecmen od GW se kupuje pres distributory. mne to prodava znamej, takze kde jinde koupit nevim. zkus googlit.

kolik to stoji se uz resilo - 1100 cca na tri mesice pri dvou davkach denne.
    FEFTAN
    FEFTAN --- ---
    prosimvás kde tohleto koupim? chlorella je prej nějaká řasa, to nechci. kde koupim ten ječmen? kolik to stoji? co nejakej link do záhlaví? Už asi 4 dny mám překyselenej žaludek a nemůžu skoro vůbec jíst...prosim pomoc
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    tak to pak podej hlaseni, co novyho ve svete green ways. Jo a jeste jsem zapomnel, ze kdyz si namichas do sklenicky jecmen na verejnosti tak kazdej hned kouka co to pijes. Ta barva je opravdu zabijejici, chut sice ze zacatku nic velkyho, ael pak mi to na ferovku zaclo i chutnat
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    zatim jeste ne, prvni krok byl jecmen. ale zacinam o chlorelle premyslet. zejtra jdu na nejakou prednasku o tom, tak se pak rozmyslim
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    no super, tak to mam radost. Tak do toho asi znova pujdu, mam na to dobre vzpominky. Nevim teda jestli to bylo placebo nebo ne, ale mel jsem pocit, ze to funguje 3x lip nez red bull apod. a treba na kocovinu to bylo uplne super :)

Takze tabletky sis nekoupila ? Ono to prej pak ten ucinek jecmene jeste nasobi, ale treba je to jen marketingovej tah
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    ja to zatim piju asi mesic, ale je to znat no ..
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    INSECTTRIBE: aha, tak ted uz je to za 1100 furt .. je to psany i na krabickach
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    jj ja to taky slysel, ale za 1100 jsem to mel jenom poprvy jako ze prvni nakupka a pak uz plny palky. Takze predpokladam ze zkusenosti s tim mas taky dobry. Jen me stvalo, ze tabletky se nedaj jist pres den v praci nebo ve skole, protoze jsem mel vecne zeleny zuby :)
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    INSECTTRIBE: taky green ways :) slysela jsem, ze je pry nejlepsi
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Green ways. MYslel jsem, ze chlorellu dela jenom Green ways. Jecnem asi dela vice firem, jakou znacku mas ty ?
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    INSECTTRIBE: za 1400? ja ho kupuju za 1100. od jaky znacky si to mel?
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    ja jsem mel trosku vyssi davkovani, takze mi to vydrzelo neco malo pres dva mesice. No... kdybych to ted znova objednaval tak uz to mam za 1400 baleni, takze s tabletkama 2800kc. Neni to moc , ale neni to malo :) Ale asi stejne do toho pujdu, o tom ze tenhle produkt neco umi jsem se vazne presvedcil, jen skoda ze maj takhle nastavenej prodej ... klasicka pyramida
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    vzdyt to ale vydrzi docela dlouho .. jedno baleni cca na tri mesice pri dvou davkach denne. to neni 1100 moc imho
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Mel jsem jedno baleni jecmenu a chlorelly a musim rici, ze jako vazne dobry. Ekzem se zklidnil , zazivani taky v pohode (rano treba vubec nesnidam, protoze mam strasne zaludek na vode, ale stacilo si dat jecmen a po 5 minutach jsem si dopral dobrou snidani). Jenom skoda ty ceny ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam