• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    mlady jecmen, chlorella. zkusenosti atd.

Co hlavního Vám přináší mladý ječmen?
    nápoj z ječmene čistí a sytí zároveň, brání překyselení organizmu a pálení žáhy, zlepšuje krevní obraz, ale i pleť a trávení, prospívá diabetikům, posiluje imunitu
    pomáhá odstraňovat únavu, migrény, poruchy spánku a zlepšuje náladu - mladý ječmen obsahuje serotonin (hormon štěstí) - více o serotoninu čtěte zde
    vysoký obsah betakarotenu, vitamínu C, E a vitamínů řady B: B1, B2, B3, B6, biotinu, kyseliny listové a kyseliny pantotenové
    obsahuje ve srovnání s pšenicí 25x více draslíku, 37x více vápníku, více než dvojnásobek hořčíku, 5x více železa
    je 2x účinnější než špenát, nejucelenější zásadotvorná strava
    mladý ječmen obsahuje vitamíny, které aktivují enzymy pomáhající při prevenci nemocí a patologických stavů
    mladý ječmen je zásadotvorný - odstraňuje překyselení organizmu způsobené nevhodnou stravou
    rozbalit záhlaví
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    me treba zajimaj ty markantni vykyvy v cene......jak se to pak lisi v kvalite? jako u vsech ruznych zazraku to spis vidim na obchodni strategii.....
    rada bych to zkusila, ale rozhodne ne za litr, prijde mi to jako prehnana cena.
    MATHY: diky, konecne neco prijatelnejsiho
    MATHY
    MATHY --- ---
    MATHY: no tak uz sem to nasel.. je to 200g

ja ted koupil 200g za 380Kc, coz je nejlevnejsi co sem nasel.. jak moc se to lisi v kvalite od toho GW netusim
    http://ekoobchudek.cz/ziva-strava-biopotraviny-a-fair-trade-c-141/bio-mlady-jecmen-100g-p-385
    MATHY
    MATHY --- ---
    NEVERMIND: nevis prosim kolik je to gramu za tech 1100?
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    Já mám dobré zkušenosti s tímhle produktem:
    Spirulina Barley, Energy (cz)
    http://www.energy.sk/cz/menu_x2284x.asp
    Aby to zamotalo hlavu :), je to kombinace Spiruliny a ječmene v jednom. Jsem klasický ekzematik, který každý rok na podzim začne šílet, protože se vlivem vlhka a zimy ekzém zhoršuje a tenhle rok nic - dokonce to, co se mi začínalo dělat zase zmizelo, což jsem vůbec nečekala. Takže jsem byla příjemně překvapená. Teď mi teda už balení došlo, ale půjdu do něj kolem vánoc znova.
    Píšou denně 3 - 6 tablet, brala jsem 4 (taknějak si tělo samo řeklo) .
    Jestli to mělo ještě jiné vlivy na imunitu nebo energii nemůžu říct, protože jsem si nedala tu práci, abych se pozorovala, ale nemocná jsem nebyla a připadala jsem si spokojená. Takže dobrý. :) Doporučuju.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja uz jsem to psala vedle do auditka o prirodni kosmetice, jim chlorellu od GW uz asi 2 roky, jecmen piju neco pres rok. jednu davku denne, rano na lacno. nebyvam nemocna, dodava mi to energii, zmizel mi ekzem na ruce, takze ja si to nemuzu vynachvalit.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    nebo treba toto
    Spirulina nebo Chlorella?
    http://www.ikulturistika.cz/clanek_221.html
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    FEFERONIE: ad spirulina vs. chlorella jsem namatkou nasla tohle
    Chlorella vs. spirulina
    http://www.chlorellafactor.com/chlorella-spirulina-11.html
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    asi to bude zase ot, ale prozradíte mi už někdo, proč chlorela a ne spirulína? já jedu na spirulíně - 350 na 3 měsíce a spokojenost. jen jako aby mi něco neuniklo:) a ječmen tu valíte nějakej předraženej se mi zdá.. taky do něj půjdu, ale tolik za to nedám.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    jinak me by docela zajimalo nejaky porovnani tech znacek .. jestli je nejakej rozdil v kvalite nebo je to jedno

zkusim nekde neco zjistit
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    jo tak to jo
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    (proto je to taky asi levnejsi :)
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    FEFTAN: tam prodavaj ty superfoods? ty maj teda nejaky smesy akorat. myslim ,ze neprodavaj cistej jecmen. ale samozrejme to taky nemusi bejt spatny. nicmene jsem cetla, ze jecmen ma daleko vic vitamu nez ta mlada psenice, co je v ty smesi od superfoods
    FEFTAN
    FEFTAN --- ---
    nojo, a hlavně je to o tom, že prý sklízejí rostliny těsně před tím než začnou vyrábět ty ječmenný zrna, takže je prej ta kytka nějak ultrameganaboostovaná na výrobu těch tvrdejch zrn a oni ji zabijou a vsechny ty živiny v ni zustanou
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    FEFTAN: tepelně upravené určitě ne. oni to suší tuším do 25 stupňu celsia.
    spíš jde o to, že ten sypkej prášek je koncentrát, takže v jedný lžičce je hromada těch rostlinek. to nevim, jeslti by člověk zvládl doma upěstovat.
    FEFTAN
    FEFTAN --- ---
    tak mě napadá, kdyby si člověk v domácích podmínkách nechal naklíčit ječmen, stejně jako třeba mungo a pak konzumoval tepelně upravené klíčky jen tak pro změnu občas, tak by to vlastně vyšlo nastejno a nemusel by si kupovat pixlu za litr, nebo je zelený ječmen ještě o něčem jiném?
    FEFTAN
    FEFTAN --- ---
    Obchůdky:

Rybanaruby
    Mánesova 87
    Praha 2, 12000

Bioobchod
    Viktora Huga 4
    Praha 5, 15000

Bioobchod
    Dejvická 26
    Praha 6, 16000

Lékárna Na Prokopce
    Prokopa Holého 139/21
    Děčín 4, 40502

díky, radši si sjedu do těch dejvic
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    koukam, ze od jinejch znacek se to da koupit i pres internet ..
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    FEFTAN: jecmen od GW se kupuje pres distributory. mne to prodava znamej, takze kde jinde koupit nevim. zkus googlit.

kolik to stoji se uz resilo - 1100 cca na tri mesice pri dvou davkach denne.
    FEFTAN
    FEFTAN --- ---
    prosimvás kde tohleto koupim? chlorella je prej nějaká řasa, to nechci. kde koupim ten ječmen? kolik to stoji? co nejakej link do záhlaví? Už asi 4 dny mám překyselenej žaludek a nemůžu skoro vůbec jíst...prosim pomoc
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    tak to pak podej hlaseni, co novyho ve svete green ways. Jo a jeste jsem zapomnel, ze kdyz si namichas do sklenicky jecmen na verejnosti tak kazdej hned kouka co to pijes. Ta barva je opravdu zabijejici, chut sice ze zacatku nic velkyho, ael pak mi to na ferovku zaclo i chutnat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam