• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    NEVERMIND: já jednou denně - ráno, na lačno, než se mi udělá vločková kaše
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    VYHULENY_UFO: to je možný, a co teda děláš v týhle diskuzi? Nečekala jsem, že když řešíme, který ječmen je "lepší", tak se objeví někdo, kdo začne jen tak vykládat, že nejlepší ječmen je vlastně pivo. Z toho vyplývá, že v týhle diskuzi je imo mimo mísu tohle i
    VYHULENY_UFO:
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    btw. jak casto to pijete?

ja jsem se ustalila na jednou denne a prijde mi, ze to je idealni .. ted jsem k tomu zacla jist chlorelu, ale nepocituju nejakou dalsi zmenu, tak nevim
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    VYHULENY_UFO: o tom nespekuluj, to je uplne mimo misu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: a to uz nebudu spekulovat nad tim, jak je earth-friendly dovoz naklicenyho jecmene treba z novyho zelandy. kdyz si predstavim, kolik se musi spalit leteckejch paliv, co obnasi preprava kamionovou dopravou, atd...
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    nicmene myslim, ze kdyz to clovek bere s rezervou, tak to proste nejaky ucinky ..

a ta cena .. 1100 na cca 3-4 mesice (12 kc na den) mi neprijde moc. stejne bych nejaky vitaminy jedla a tohle ma i vyhodu, ze s tim clovek i vypije nejakou vodu.
    navic mi to opravdu dela dobre na traveni, na ktery mi nepomohlo nikdy nic. takze kdyby zustalo jen u toho, tak jsem spokojena.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BRUSINKA: usuzuju z toho, ze je nutny podivat se, jak se pivo vari... von ten jecmen tam bude taky mit nejakou tu podstatnou roli... a mozna i naklicenej :)))

aneb jak me vysvetlil pred mnoha lety muj stredoskolsky ucitel biologie, velmi vzdelany pan: proc bych mel zrat nakliceny obili, kdyz muzu pit pivo... ;0)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    jasny, dyk uvidime....
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: ja jsem to zacla pit a taky jsem od toho necekala nejaky zazraky, jsem pomerne skepticka k temhle "zazracnejm" vecem ..

a abych pravdu rekla, byla jsem na prednasce o chlorelle a bylo to teda hodne uzbusobeny tak, aby si z toho lidi, ktery moc nevidej do problematiky mediciny, vzali to, co se jim hodi - ze je chlorella lek na vsechno na svete ..
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SHMAIDA: kliid, zaloz par tabletek chlorelly :)

ja se rozhodne utocne nehadam, to mas asi hodne bujnou fantazii...navic teda nepiju tu zelenou krasu jako nejako lecebnou metodu, jen me zajimalo, co to dela a prislo mi to v ramci jarniho detoxu jako vhodna vec, to, ze nic necekam a rozhodne ne zazraky mi prijde spis jako plus, aspon se muzu (snad) vyhnout nejakymu placebu
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    Ehm. na regulovani diskuze jsem tu ja.

a mne neprijde, ze by se CMLKa utocne dohadovala. A ten klub je tu od toho, aby se tu diskutovalo a argumentovalo a dotazy CMLKy me nijak neurazi ani si nemyslim, ze se jakkoliv odklani od tematu.

ani jsem se nikde nedocetla, ze by nekde psala, ze jsme blby.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    nchápu, že vás pořád baví dohadovat se o tom, kterej ječmen je lepší...

každýmu kua vyhovuje něco jinýho a tohle auditko není propagace jednoho výrobce ječmenu. Prostě kdo to chlastá, ať napíše, jak mu to pomáhá a ne jestli chlastá GW nebo se mu nechce dávat o 300 navíc, tak chlastá něco jinýho...

CMLKo a ty už se taky pořád přestaň útočně dohadovat a dožadovat nějakejch argumentů. Začni sem přispívat, až ti to něco udělá a když ti to něco neudělá, tak sem budeš moct s velkou slávou napsat, jaká je to sračka a jak sme blbý, že za to utrácíme nekřesťanský peníze...

sorry, ale jestli jde někdo do "léčebný" metody s tím, že mu to vlastně nepomůže, tak může opravdu počítat s tím, že to nepomůže :)
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: aha tak to jo ..

no tak vidis, to urcite potutelne tajej ;))
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    VYHULENY_UFO: nevím, z čeho usuzuješ, jestli k tomu máš nějaký podklad, sem s ním. já ho beru pár měsíců a narozdíl od těch plků o tom, jak je gw všelék na první poslední a všechno ostatní je sračka, tak mám dlouhodobý krevní rozbory a v nich poměrně viditelný změny, takže asi úplně mimo to není. a pivo jsem pila předtím i teď;)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NEVERMIND: GW je na webu...na krabici neivm, rozhodne ji nemam v praci a na netu se nedari :))
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: na krabici to nemas?

ja mam k tomu jecmenu papirek a tam to vsechno je, muzu to sem vecer opsat jestli na to nezapomenu ;)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NEVERMIND: ja teda nikde nemuzu najit slozeni toh LF jecmene, takze to nemuzu porovnat, mate ten obsah latek nekdo nekde?

jinak jak rikam, zatim to piju a nic to nedela, uvidime za tri mesice, jestli me ta vec presvedci si ji vubec jeste nekdy koupit, pak treba zacnu zvazovat GW, ted sem nemela duvod dat o 300 vic...
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    tou koncentrovanosti i myslim, ze to bude mit pomerne vetsi obsah vsech latek ..

nicmene ja sama nejsem nejakej velkej zastance GW .. myslim si o tom svoje, nicmene zas na druhou stranu, tim ze to jde pres prodejce, ktery jsou vyskoleny a evidentne jim zalezi na tom, aby byli uzivatele spokojeny, tak mam velkej support, cokoliv mi poradi s davkovanim a vsim ..
    takze ta stovka mesicne navic pro me neni nejakej velkej vydaj .. nakonec to jsou dneska tri piva ..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BRUSINKA: pardon, tak to uz je lepsi koupit si par piv :)))
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: tak minimalne je to obsahem daleko koncentrovanejsi, takze se toho da davat min.

a v tech rozemletejch rostlinach je navic vlaknina, coz je nekdy argument proti GW - ze tam nemaj vlakninu, aby mohli prodavat zvlast chlorellu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam