• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: jecmen spirulina? to tu nekdo chvalil...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jinak mne prave zaujal ten pripravek na zelenepotraviny - jecmen v kombinaci se zelenym cajem
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: co myslis o kombo tech dvou?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: no koukam, ze ma hodne becka...me dochazi jecmen a nejak nemam ted uplne penize na novy baleni, tak mozna zkusim spirulinu, nebo mladou psenici :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: prave vlasy, plet - moc ji to pomohlo, brala to vlastne celkove misto tehotenskych vitaminu,resp, na to najela hned po priletu na NZ - cca 4.mesic tehotenstvi, absolvovala prohlidky a lekar ji rekl, vy nic extra brat nemusite:) takze asi tak..
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: doporucovala? fakt a na co konkretne? mozna ji koupim...
    u me v biokramku maj tuhle http://www.iswari.cz/www-iswari-cz/eshop/3-1-Vsechny-produkty
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Objednávka | Zelené potraviny
    http://www.zelenepotraviny.com/catalog/4/objednvka

nebo i tento - v kombinaci se zelenym cajem
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: ha, to mne nenapadlo,mne ji doporucovala kamaradka - brala ji behem tehotenstvi , zije na NZ a mame podobne problemy s pleti, kuzi a tak.. tkaze jsem se snazila sehnat i tady:)dik za tip
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    chci se zeptat, mate nekdo zkusenost s timto?
    Špalda s.r.o. - Vaše Špalda, Vaše zdraví! | Úvod → Mladý ječmen 80g bstep
    http://www.bio.spalda.cz/mlady-jecmen-80g-bstep

rada bych zkusila - jako novacek
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: sem ji nekoupila nakonec :) ale spis bych zkousela bio kramky a tak nez lekarny, videla jsem ji u Dzoudyho a na Korunni v bio obchudku ji maj taky
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: muzu se zeptat kde spirulinu kupujes, ja obesla uz asi 10 lekaren a nic:(
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    /kdyby někoho zajímalo, tak lifefood ječmen je v prodeji v greenwave
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    uvidime....zatim koukam, ze je to 5 tejdnu
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    dva mesice mi prijdou na uzivani dost malo no, rozhodne bych aspon jeste jedno zkusila, to mas do leta akorat.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: no, na tohle je prave dobry, kdyz si clovek koupi jecmen od GW, ze se s nekym muze poradit .. ;)

ja jsem byla informovana, ze se davka akorat upravuje, ale muze se to pit porad.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NEVERMIND: myslis jo? ja si zas rikala, ze dam ted to jedno baleni, ktery mi btw vydrzi tak na 2 mesice, jelikoz sem davala ze zacatku dve lzicky rano, pak v lete nic a pak bych dala zase na podzim...nekde jsem taky cetla, ze by se mely delat prestavky a nepit to kontinualne...
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    FEFERONIE: tak zazivani se mi upravilo taky, vyrazne. prestala me palit zaha, na to jsem trpela hodne. ale posoudit chute neumim, uz to fakt piju dlouho a obcas holt na ten cheesburger/pistacie/cokoladu mam chut tak jako tak :)
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    ja si myslim, ze ty tri mesice uzivani jsou malo .. rozhodne bych tomu dala sanci aspon na pul roku
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    FEFERONIE: rekla bych tak po 4 mesicich jsem to zacla opravdu videt .. piju to lehce pres pul roku

ekzem mi vymizel tak po trech mesicich
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    IKARIE: nedá se říci, že bych po řase hubla, ale opravdu se mi srovná zažívání i chutě.. což k tomu vede
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam