• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: no, na tohle je prave dobry, kdyz si clovek koupi jecmen od GW, ze se s nekym muze poradit .. ;)

ja jsem byla informovana, ze se davka akorat upravuje, ale muze se to pit porad.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NEVERMIND: myslis jo? ja si zas rikala, ze dam ted to jedno baleni, ktery mi btw vydrzi tak na 2 mesice, jelikoz sem davala ze zacatku dve lzicky rano, pak v lete nic a pak bych dala zase na podzim...nekde jsem taky cetla, ze by se mely delat prestavky a nepit to kontinualne...
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    FEFERONIE: tak zazivani se mi upravilo taky, vyrazne. prestala me palit zaha, na to jsem trpela hodne. ale posoudit chute neumim, uz to fakt piju dlouho a obcas holt na ten cheesburger/pistacie/cokoladu mam chut tak jako tak :)
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    ja si myslim, ze ty tri mesice uzivani jsou malo .. rozhodne bych tomu dala sanci aspon na pul roku
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    FEFERONIE: rekla bych tak po 4 mesicich jsem to zacla opravdu videt .. piju to lehce pres pul roku

ekzem mi vymizel tak po trech mesicich
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    IKARIE: nedá se říci, že bych po řase hubla, ale opravdu se mi srovná zažívání i chutě.. což k tomu vede
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    na mne teda jecmen ani rasa zadny hubnouci ucinky nemel ani nema, ale mozna to je tim, ze na to neverim a ono to je priznejme si dost o tom ze vira tva te uzdravi:))
    nicmene zlepseni kvality vlasu i pleti zaznamenano, i kdyz ja uz to jim a piju tak dlouho, ze se to blbe hodnoti.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    FEFERONIE: no pisou, ze je na hubnuti...tak ze bych prikoupila jeste spirulinu? :))
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    CMLKA: na sladký mi pomohla spirulína.. hodně to srovnalo stravovací návyky a zhubla jsem po ní.. asi by to i bylo dobrý v kombinaci s tím ječmenem a půjdu do toho, jen jsem chtěla vědět, jestli to něco dělá
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    FEFERONIE: napodobne :) taky nic nepocituju, ale baleni dojedu a uvidime...zhubla jsem teda asi kilo,ale fakt hodne cvicim a i se snazim lip jist, chut na sladky teda pretrvava, minulej tejden, sem mela snad kazdej den nejakej dortik :)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    hlásím třetí týden a nic nepozoruju:) ale doberu balení, pochopitelně

NEVERMIND: po jak dlouhé době se ten zázrak udál?
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    Tak jsem vcera byla u kadernice a rikala mi, ze mam vlasy supr. Ze mi dorusta opravdu hodne novejch a ze vypadaj dobre.

Naposledy jsem u ni byla tesne pred tim nez jsem zacla brat jecmen a to mi vlasy desne padaly a mela jsem je strasny; a nebyla to kratkodoba zalezitost. spis par let uz jsem je mela desny.

Takze jsem spokojena, protoze jsem to i sama videla, ale schvalne jsem byla zvedava, co mi rekne ona..
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    PANTHERA: diskuse o kvalite rozhodne, ale proc se porad dohadovat o cene? :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    btw mam za sebou teda 3 tydny uzivani a ucinky veskere zadne...jasne, zavery budu delat, az baleni doberu, to jen tak prubezna zprava...
    PANTHERA
    PANTHERA --- ---
    Nic není všelék. Ale že kvalita stravy patří mezi nejdůležitější věci, které ovlivňují naše zdraví, je prostě fakt. A zelené potraviny nejsou nic jiného než kvalitní strava. Pokud pak vyprahlému kvalitativně podviživenému tělu dáme živiny a enzymy co postrádá, tak to ve výsledku na první pohled jako všelék může působit. Prostě to zabere na kdeco, neb náš organizmus má v těchto směrech nesmírný potenciál, jen mu dát možnost. Není to žádná záhada, je to naprosto v kontextu s našimi byť omezenými znalostmi o fungování těla. (v případě potřeby o upřesnění pošta)

A osobně se domnívám, že diskuze o kvalitě je namístě. Obrovským benefitem zelených potravin je vysoký obsah enzymů. Je jich mnohonásobně víc tam, kde se jedná o vysušenou čerstvou šťávu a vetšina váhy produktu není místo toho sušená travní a pro nás nevstřebatelná vláknina. A pak ještě o jednu věc - teplotu při sušení. Enzymy jsou na vysoké teploty háklivé a ničí se. Na Novém Zélandu si s tím starosti nedělají. Ani s jedním. Však lidi to koupí, ne? Vypadá to přece levnější.:-) Právě proto GW. Protože tam mám garanci obojího. Za seno a zničenou potravinu peníze dávat nebudu, když můžu za krapet vyšší částku získat mnohonásobně vyšší kvalitu. Já nevím, není to jasné? Pak si toho klidně dejte z finančních důvodů třeba poloviční dávku (pokud je 12Kč denně opravdu tak moc) a udělá Vám to lepší službu, než dvojnásobek levnějších variant zelených produktů.

Nikdo netvrdí, že jsou Zelené potraviny všespásné a nepochybně to není cesta pro všechny. Žádná není. Ale svým způsobem je to průlomové. Učí lidi větší zodpovědnosti za své zdraví, jsou nedocenitelnou prevencí řady patologických stavů, pomáhají tělu zvládnout bez jiné intervence řadu nemocí a jsou účinné i tam, kde je třeba přidat i nějaké ty léky. Dávají nové možnosti a perspektivy mnoha lidem, kteří dosud žili v představě že "už to bude jenom horší". Zvyšují kvalitu života po psychické i fyzické stránce. Můžu snad jako lékař nabídnout svým pacientům něco komplexnějšího a smysluplnějšího? Můžu to snad nejíst? :-)
    KIGO
    KIGO --- ---
    přeměšlim objednat to přes ebay:http://cgi.ebay.com/New-Zealand-Organic-Barley-Grass-200g-Fine-Powder-/380325891903?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588d308f3f#ht_12470wt_932
    tak kdyby se chtěl nikdo přidat tak mi dejte vědět objednavat jedno balení by se mi s poštovným nevyplatilo ..ale kdybych mel jednoho dva lidi co by měli zájem tak by to vyšlo docela levně a je tam spoustu ruznejch výrobcu i velikosti balení tak to zkoukněte
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    mno mne to hlavně odrazuje od toho gw, ne od ječmene jako takového. Ted momentálně stejně na tom nejsem finančně tak, abych si ten gw nebo lf koupila. Jsem socka a i když to v přepočtu na dny vypadá dobře, tak je to moc velké vydání najednou.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CAMELLA: tak vyckej, ja ted zacala, muzu te informovat :))
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CAMELLA: ja bych se tim nenechala odradit. ono vsechno musi brat clovek s rezervou ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam