• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    tak jsem po spotřebování svého prvního balení ječmene od GW zkusil i jinou znwčku, konkrétně AIDA a dost mě to překvapilo...

od začátku jsem ječmen pil proto, že mi chutná, a po týdnu pití jsem i zjistil, že mi dělá moc dobře...AIDA ječmen, ale vůbec nechutnal, ale účinky má stejné (ne-li lepší)....navíc jsem si na něj po týdnu zvykl (jenom se nesmí dělat příliš silná dávka, chutná to moc "zeleně") a taky jsem si udělal skvělou věc - ječmenový milk shake. myslíte, že mléko nějak ovlivňuje kvalitu/účinky nápoje?

každopádně jsem s AIDOU spokojen (podle výrobce by tam neměli být žádné přidané s**čky), ačkoliv není tak chutná, jako GW, tak každopádně potěší radikálně příjemnější cenou
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    jj časem se to zlepší :-), prý to nechutná lidem, co jsou hodně překyselený, ale who knows... člověk si časem zvykne na různé věci a chutě :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Tak jsem to dneska pil... a musim rict, ze se mi z toho spis delalo blbe... :-D Pripadalo mi, ze piju cerstve posekanou travu... kamarad rikal, ze ze zacatku mu to tak take chutnalo a casem se to zlepsilo... :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BOSSORKA: dik za info, informaci mam dost... jen jim zacit verit... asi to vyzkousim... casto me boli hlava... a co si budem povidat rvat do sebe brufen za brufenem neni moc OK :)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    ZEGA: já jsem měla od lifefoodu a ss tím jsem byla spokojená, pak jsem si koupila nějaký levný aida organic a ten mi nevyhovuje.
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    JITTUE: rádo se stalo, hlavně se dbře rozhodni:)
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    PETEKKA: moc děkuju, mám teď zase hodně o čem přemýšlet, doporučení spousta, teď si jen něco vybrat..

Přeju ať ti medikamenty zaberou a je ti brzo líp... a na co nejdelší dobu :)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    JITTUE: jestli ti ji nabídl přímo doktor na ORL, tak jsi šťastný člověk, protože by to měla hradit pojišťovna (ale radši si to ověř). Paracelsium je soukromé pracoviště, a tam si za to platíš. Lahvička stojí cca 400-500, něco stojí vstupní vyšetření, konzultace s dr. atd

Moje dr. na ORL mě nikdy neposlala ani na posranej výtěr, natož za ní chodit s prosbou o autovakcínu-tak jsem si to zařídila sama a je klid:)

No zatím jsem v takovém stadiu, kdy se mi potíže dost zhoršily (ještě větší zahlenění než před tím), pak mi zvedla dávkování a vyskočilo mi příšerný impetigo (bakteriální záležitost u nosu). Takž je vidět, že se v těle něco děje. říkala mi, že léčba může trvat tak rok, rok a půl. Jednu lahvičku máš asi na tři měsíce - takže do peněz to není zas až takový zásah.
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    PETEKKA: pamatuju si dobře, že ta autovakcina stojí např. 3.000,-?
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    PETEKKA: děkuji :) tohle už mi bylo taky doporučeno :)
    a tobě to tedy pomáhá? mě nabídl můj doktor na ORL, že mi udělá autovakcinu z bakterií v krku.... že to může a nemusí pomoci.... nutno přiznat, že mě fakt nebaví mít měsíc co měsíc problém v krku a cpát se atb
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    JITTUE: možná by v tvém případě stálo za to kouknout sem : http://www.paracelsium.cz/doku.php

kde ti zhotoví autovakcínu přímo z tvých slin, krve, moče,.... mají s tím výborné výsledky při chronických onemocnění- ekzémy, lupénky, horní cesty dýchací, močové cesty, blbá imunita atd..
    Užívám autovakcínu od dubna (na chronický zánět nosohltanu, čepy, nachlazení) a zatím pozoruji výrazné zhoršení stavu:) Je vidět, že to jde z těla ven. K tomu užívám ještě chlorellu a ječmen.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    ad chuť - na začátku mi to teda vůbec nechutnalo, po cca 10 pitích jsme si celkem zvykla a ted se mi na to sbíhaj sliny :-)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    GW je výhradní dovozce ječmene od Davida Sandovala a GW se hodně stará o kvality šťávy, tak aby šetrným sušením (při asi 31 stupních) bylo zachováno, co nejvíce enzymů a vitamínu :-). v jiných ječmenech si můžete všimnout dalšch přidaných látek jako maltodextrin atd. - bohužel nikde není psáno kolik je tam ječmenu a kolik toho ostatního, jediní gw u nás mají čistý ječmen :-). se ZP to chce čas - dát tělu alespoň půl roku na regeneraci a první výsledky se u každýho dostaví po jiný době
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    TRIPLT: doktoři nepředepioujou ječmen nebo chlorellu, protože zdravý člověk pro ně není zajímavý, ze zdravého člověka pro ně nejsou žádnou peníze... a doktoři spolupracují s farmaceutickými firmami, kteří už vůbec nechtějí, aby lidi byli zdraví a preventivně se starali o své zdravy (neříkám, že taková jsou všichni doktoři)

zelený ječmen není zázrak, stejnou věc ti udělaj přírodní zeleninový štávy ale v konečným důsledku ten ječmen je ještě o něco levnější a hlavně není tolik náročný na čas - což je ideál věc do týhle úspěchaný doby (představ si, že každej den chceš odštavnit cca 500 ml štávy z organický zeleniny ...).

Když se z toho stany zdravý návyk a ne přehnaná závislost je to super, zdraví ječmen rozhodně neničí - máš málo informací

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ja jsem celkem skeptickej clovek... kdyby to bylo tak cool jak se rika... proc to teda nepije kazdy a doktori to nepredepisujou misto leku? ;-(

A nebo to je neco z tohohle...?
    - placebo
    - v konecne fazy to spis nici zdravi
    - navikova vec
    ?

Timhle se ted zabyvam... :-D
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    užíváte ječmen jen od GW? nebo jste spokojeni i s jiným výrobcem/dodavatelem?
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    JITTUE: ta krabice za 1100 vydrzi asi tri mesice, takze to tak hrozne neni .. spis je skoda, kdyz to cloveku nechutna a pak to nepije ..

at ti to da znama ochutnat, pokud ti chut nebude vadit, muzes to zkusit :)
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    NEVERMIND: děkuju :) zvážím... právě jak píšeš... ta cena.. pokud chci jen vyzkoušet je příliš.... ale zase zdraví máme jen jedno a není radno na něm šetřit...
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    JITTUE: ja myslim, ze neni duvod to nezkusit .. u tech hodne levnych je problem, ze neuvadeji presne slozeni (mozna se to zmenilo, dlouho jsem to nezkoumala) a melou cele kytky, kdezto GW ma susenou stavu ..

jediny co je u jecmene problem (krome ceny, ktera na zkouseni muze byt pomerne vysoka) je chut .. kolegyne to ted zkousi a je ji z te chuti "spatne" :))

mne to treba vadilo trochu na zacatku a rychle jsem si zvykla

rozhodne bych od toho necekala zazraky - pak to muze prijemne prekvapit :)
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    PETEKKA: mám úplně stejný problém, pořád se mi vrací angína, teď momentálně ležím doma s ATB a mám zánět nosohltanu.

Vůbec celou svou imunitu mám v háji. Od listopadu 6. antibiotika, pořád nemocná. Známá na co si na FB přečetla mé statusy mi ihned velmi horečnatě začala nabízet produkty GW. Jak je to skvělé, jak to ohromně pomáhá. A hlavně ať si nekupuju jiné produkty na netu (neb je toho všude hodně), ale jedině když tak přes ní neb ona má kontakty na ty nej nej - GW. Je mi to jasný, známá je jejich dealerkou.....

I když těmhle věcím moc nevěřím, začínám přemýšlet, že bych přeci jen vyzkoušela. Je to opravdu naprd, když jste co 3 - 4 týdny nemocní. Hrozně to člověka omezuje :(
    Potřebuji zoufale posílit imunitu!!!

Budu moc vděčná za jakékoli rady a tipy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam