• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    na jedné mandli se mi dělají čepy, dále chronicky zahl. nosohltan
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    PETEKKA: a jakých?
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    A pomohl Vám ječmen s chlorellou ve vašich zdrav. potížích? Já na sobě nic nepozoruju:(
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NEVERMIND: diky
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    IKARIE: chutove je mnohem lepsi, smetanovejsi, ale blbe se rozpousti :))))
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    mne ten 'novy' GW prijde chutove trosku lepsi.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    220g cca 1100 kč
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    http://www.detoxikace.eu/product.php?id_product=10 mate nekdo zkusenost s timhle?

jinak jsem asi slepa,ale mne se nepodarilo najit gramaz baleni u GW/cena
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    NEVERMIND: pry je to nejaka nova technologie vyroby.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    SHMAIDA: jo toho spatnyho rozpousteni jsem si taky vsimla .. :/
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    sladší je, taky jsem si všimla. a prý je to jiným způsobem výroby nebo co
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    BONIE: aaano, trva to tak mesic az dva... :) vydrz

apropo, mela jsem ted cca mesic pauzu a ted kdyz jsem si znovu dala jecmen od GW, zda se mi, ze chutna jinak. Je sladsi a blbejc se rozpousti.

A pry nekdo nekde rozhlasuje, ze jecmen je vrcholne nezdrava vec, nebot se usazuje v jatrech :))))
    BONIE
    BONIE --- ---
    PETEKKA: no tak to jsem ráda.. doufám, že se s nimi zase brzy rozloučím, stejně jako s únavou..
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    BONIE: tuhle zkušenost sice nemám, ale je to určitě normální, dokonce žádoucí. Jak píšeš, tělo se čistí, a tak to všechno leze na povrch. Takže buď v klidu a užívej si pupínků, dokud je máš:)
    BONIE
    BONIE --- ---
    nestalo se vám někomu, že se vám na začátku užívání ječmene zhoršil "stav"? :) jako jsem daleko unavenější než dříve a taky čelo mám jako kdybych se vrátila do puberty, žaludek taky nic moc.. napadlo mě, že se tělo teď možná čistí a tak se to takhle projevuje.. máte někdo taky takovou zkušenost? piju ho asi tak 2 - 3 tydny..
    JANICA
    JANICA --- ---
    _ALBETH_: Ja jsem mela po asi pul roce uzivani prestavku tak dva mesice a pozorovala jsem akorat zhorseni stravovacich navyku, tak nejak prirozene samovolne, ale zle mi nebylo a ani jine zdravotni potize jsem nepozorovala.... Nemuze byt ta nevolnost vyvolana psychicky?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    tak jsem po asi tříměsíční pauze opět začala brát ječmen a první ráno je teda krušný! kdybych nevěděla, že jsem si na to posledně zvykla docela rychle, tak bych byla docela rozmrzelá. fuj:))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    JULISAK: asi na tom neco bude :) to vis, my co pijem jecmen v prasku si informace o kliceni nehledame... :)

Jak pěstovat mladý ječmen
    http://www.nejodstavnovac.cz/pestovat-mlady-jecmen
    JULISAK
    JULISAK --- ---
    klicim si doma kde co. s jecmenem zkusenosti nemam a docetla jsem se, ze na pestovani ty mlady travy neni ten klasickej ke konzumaci vhodnej. asi je fakt jedno, jestli se bavime o jecmeni pro slepice nebo pro lidi.
    kazdopadne dekuju za rady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam