• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    TRIPLT: piju to 5 let, mivala jsem celkem velky problemy, chronicky zanety, exem, 3x rocne atbcka normalka, vicemene od detstvi.. atb bych do pusy uz nedala, za posledni 4 roky nebylo ani treba, kdyz jsem nemocna tak cca 2 dny naka rymicka... kazdpopadne kombinuju v chrolellou
    oboje green ways, rada udelam reklamu - nic lepsiho v evrope k sehnani neni, nejde jen o slozeni ale i o to, ze to je stava, ne seno a neobsahuje travni vlakninu / coz z dlouhodobyho hlediska solidne skodi strevum a nesmi se to pit porad, precejen nejsme kravy a nemame 4 zaludky /, je to pestovay na idealni pude, hnojeno jenom vojteskou, suseni jen na 30st. (kolik firem to pali na 80 :/) atd.. vic duvodu)
    co se kosmetickych veci tyce - plet se da do kupy protoze se cisti ledviny a jatra, vlasy rostou mnohem vic a rychleji, kvalita lepsi, nehty pevny .. to se vsechno kazdopadne da odvodit od slozeni! proste co telu chybi se zacne vzdycky nekde projevovat, na necem, kdyz to das dokupy, zbavis se ne dusledku ale priciny problemu... ve zkratce takhle asi .. .)
    JANICA
    JANICA --- ---
    Nemáte prosím někdo zkušenosti s popíjením peruanského ženšenu Maca? Zajímaly by mě reálně odzkoušené výsledky....pokud to nepatří sem do klubu, tak mě kdyžtak smažte a nebo prosím naveďte jinam! Děkuju!
    JANICA
    JANICA --- ---
    TRIPLT: Ja piju mlady jecmen asi 4 roky ( s jednou nebo dvema prestavkami) a mam na ni fakt jen positivni pohled. Po 3/4 roce uzivani mi pomohla s alergii tak, ze jsem nemusela vubec brat prasky a to jsem drive na jare tu pylovou alergii dost blbe nesla i s praskama. Jinak pozoruju docela dobrou upravu v traveni a zazivani a na zacatku uzivani (cca po pul roce) se mi dost zlepsila plet.... je to asi individualni jak to na koho pusobi, na me teda hodne zazracne, takze ho urco doporucuji! :)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    TRIPLT: pročti si tu diskuzi tady, zas tak dlouhá není a ledacos tu bylo už řečeno.
    Jinak otázka je, čemu říkáš normální život, ječmen v úplně špatnym životnim stylu zřejmě ještě nikoho nespasil, na druhou stranu může prospět - já jsem viděla výsledky především na krevních testech, kdy se mi většina minerálů/prvků/nebo čeho srovnala do normy, předtím jsem měla často pod, taky mi klesl cholesterol (z mírně přes do ok). Ale třeba unavená jsem z dlouhodobýho hlediska pořád stejně (hodně), akorát nemám dopoledne tolik hlad:)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Zdravim :)
    nejaky dlouhodoby uzivatel mladeho jecmenu? :)
    opravdu je citit takovy vyrazny rozdil oproti "normalnimu zivotu"? (Jsem k tomu trochu skepticky, ale zaroven nad tim uvazuji)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    máte zkušenosti s touhle značkou? jaká je?
    výrobce: bluestep
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    VYHULENY_UFO: jenom k tomu dodám, že v pivu těch živých enzymů moc nebude(resp.žádný), když je vařený :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    jenom k tomu dodam, ze je zbytecny jist nejakej jecmen, kdyz muzete pit pivo. :)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    PETEKKA: předtím jsem žádné potíže neměla, ale ted po té pauze, jako by to tělu nedělalo dobře
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    NEVERMIND: právě že ne, dala jsem si ráno jednu lžičku do sklenice -ani jsem jí ve spěchu nedopila. Odpoledne nastalo příšerný nadýmání, průjem a to se mě drželo do dalšího dne(to už jsem žádný ječmen nedávala), dokud jsem si nedala anýzovej čaj
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    PETEKKA: A nedala sis na zacatek moc vysokou davku? Kolik si toho davas?
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    nějakou dobu jsem neužívala mladý ječmen ani chlorellu. Když jsem se k nim asi po 2 měsících vrátila, působí mi silný střevní potíže. Čím to může být? ANi po pár dnech se potíže nezlepšily, tak jsem zelený zase vysadila...
    JANICA
    JANICA --- ---
    Srovnání mladého ječmene, chlorelly, spiruliny a obdobných produktů :: Zelene potraviny
    http://zelenepotraviny1.webnode.cz/news/srovnani-mladeho-jecmene-chlorelly-a-obdobnych-produktu/
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    tak jsem po spotřebování svého prvního balení ječmene od GW zkusil i jinou znwčku, konkrétně AIDA a dost mě to překvapilo...

od začátku jsem ječmen pil proto, že mi chutná, a po týdnu pití jsem i zjistil, že mi dělá moc dobře...AIDA ječmen, ale vůbec nechutnal, ale účinky má stejné (ne-li lepší)....navíc jsem si na něj po týdnu zvykl (jenom se nesmí dělat příliš silná dávka, chutná to moc "zeleně") a taky jsem si udělal skvělou věc - ječmenový milk shake. myslíte, že mléko nějak ovlivňuje kvalitu/účinky nápoje?

každopádně jsem s AIDOU spokojen (podle výrobce by tam neměli být žádné přidané s**čky), ačkoliv není tak chutná, jako GW, tak každopádně potěší radikálně příjemnější cenou
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    jj časem se to zlepší :-), prý to nechutná lidem, co jsou hodně překyselený, ale who knows... člověk si časem zvykne na různé věci a chutě :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Tak jsem to dneska pil... a musim rict, ze se mi z toho spis delalo blbe... :-D Pripadalo mi, ze piju cerstve posekanou travu... kamarad rikal, ze ze zacatku mu to tak take chutnalo a casem se to zlepsilo... :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BOSSORKA: dik za info, informaci mam dost... jen jim zacit verit... asi to vyzkousim... casto me boli hlava... a co si budem povidat rvat do sebe brufen za brufenem neni moc OK :)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    ZEGA: já jsem měla od lifefoodu a ss tím jsem byla spokojená, pak jsem si koupila nějaký levný aida organic a ten mi nevyhovuje.
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    JITTUE: rádo se stalo, hlavně se dbře rozhodni:)
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    PETEKKA: moc děkuju, mám teď zase hodně o čem přemýšlet, doporučení spousta, teď si jen něco vybrat..

Přeju ať ti medikamenty zaberou a je ti brzo líp... a na co nejdelší dobu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam