• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    jo
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---

pls, uzivate taky jecmen a chlorelu najednou - ve stejnou dobu?
    FLOE
    FLOE --- ---
    LABARCHA: Tak alespon nejsem sama. Dam tomu jeste chvili a pak zkusim vysadit, jestli se to nezlepsi.
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    FLOE: mam stejny pocit, ale az po temer trech mesichci uzivani jecmen + chlerela. Zajimave, cekam dal, co bude. Jinak max spokojenost....
    FLOE
    FLOE --- ---
    Ahoj,

nevite nekdo, zdali je mozne zhorseni Tinnitu [piskani v usich] pri uzivani jecmenu+chlorely+spiruliny? Piskani se dost zintenzivnilo, da se rict soubezne se zacatkem uzivani. Zacala jsem uzivat cca pred tydnem. Vse ostatni je vic nez v poradku. Rikam si, jestli to muze bejt v ramci cisteni...
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    PINDRUSHEE: zavodneni - to mi prijde nepravdepodobny,... ale to ze jsi nafoukla, je uplne normalni a bezny, to je jako kdyz clovek neji pravidelne zeleninu, nebo lusteniny a pak si toho da vic.. jez pravidelne to prvni baleni, tzn 3 mesice, uvidis ze to prejde driv nez to dojis :)
    PINDRUSHEE
    PINDRUSHEE --- ---
    Zdravím, mám dotaz. Asi 4 týdny jsem pravidelně brala Ječmen a chlorellu od GW a cítila jsem se dobře, energie a ták, ale byla jsem hrozně nafouklá! Připadala jsem si o tři kila těžší a přitom strava i sport furt stejně jako předtím, no a teď jsem byla mimo domov a zapomněla jsem si to vzít s sebou a po týdnu bez ječmene a chlorelly jsem zas splaskla. Máte s tím někdy zkušenosti, nebo se mi to jen zdá? Připadala jsem si jak balon a to nejen na břiše, ale celkově, jak kdybych byla zavodněná.. Může to být tím?
    SMRTAK
    SMRTAK --- ---
    BAMBERLOK: skus pridat do shakeru lyzicu oblubeneho oleja (mne teda jacmen chuti, ale obcas experimentujem a s takym konopnym alebo lanovym olejom je to super a s lyzicou medu je to uplna bomba)
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    naahodou, kdyby nekoho zajimalo, delame prednasku v ramci Green Ways v utery 4.3. v Uhrinevsi od 17.30, prednaset bude sportovni MUDr. Plchova, bude mluvit o vlivu zelenych potravin na sportovce, ale i obecne... bude to zajimava prednaska a trochu tam i zazni informace o stravovani podle krevnich skupin... bude prostor i pro dotazy
    stoji to 100,- Kc, misto Divadlo Bolka Polivky
    kdyztak posta......
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    JAROUSH: jo to je fakt, to mi ted taky nekdo rikal, ze z lahve to vypije v pohode bez nechuti
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    JAROUSH: a nebo si při pití zacpat noc a pak to rychle zapít vodou nebo šťávou
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    BAMBERLOK: Mohlo by pomoci, když ten ječmen při pití neucítíš (neucítíš ve smyslu čichu). Tzn. pít např. z lahve, nebo přímo z šejkru- prostě z něčeho s úzkým hrdlem.
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    BAMBERLOK: dzus to trochu znehodnoti, ale nekdo to zezacatku delava.. ja vetsinou doporucuju si to dat do co nejmin vody, vypit to jako panaka a zapit vodou
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    BAMBERLOK: zkus to michat do dzusu
    BAMBERLOK
    BAMBERLOK --- ---
    Prosím vás, piju mladý ječmen asi 2 měsíce, myslela jsem, že si zvyknu na tu chuť..ale čím dál častěji se do toho musím fakt nutit. Přišel někdo z vás na nějakou fintu jak to dochutit aby to nebylo k poblití ?:) Cpala jsem do toho od cukru, po javorový sirup a pod ...díky.
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    Nevim jestli to v téhle diskuzi padlo, ale na jednom webu je pěkný srovnání ječmenů, který jsou u nás k dostání. Nevim kde ty údaje zval (předpokládám, že z oficiálních popisů)
    Mladý ječmen - Porovnání ječmene od různých výrobců |zelene-zdravicko.cz
    http://www.zelene-zdravicko.cz/mlady-jecmen-porovnani.php
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    TRIPLT: Kombinuju a nemám problém.
    Sachariďáky a proteiny dávám teď tak zhruba 3-4 měsíce, ječmen cca 3/4 roku. Protein/sacharidy v menším množstvím, než se obvykle doporučuje, ale to jen kvůli svýmu pocitu a snažim se hodně jíst pestrou stravu a tyhle věci spíš méně.
    Upřímně mě ani nenapadlo, že by se to s ječmenem nemuselo snášet. Protein i sachariďáky jsou (s trochou nadsázky) vlastně normální jídlo, jenom v prášku (takový amarouny).
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    prej jo, lidi to kombinujou, ale osobne nikoho neznam.....
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Bych se rad jeste zeptal... :)
    Kombinace Chlorely a MJecmenu s supplementy jako protein, sacharidak...
    Ma se to rado/nema se to rado...
    Nekdo nejaka zkusenost? ;-)
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    IKARIE: prece, ja nikde nerikam ze to je lek nebo snad vselek, to ctes kde ,) je to jenom jidlo a kdo vi, ze jist zdrave a mit cisty streva resi fakt hodne veci, tak mu princip zp dojde sam ne.. ja jenom z osobni zkusenosti vim, ze nekteri doktori tohle odsuzujou z principu, ze do propagace kolirat ani nesmi protoze by porusovali smlouvu s nekteryma farm. firmama, ale taky jsem zminila, ze x doktoru to podporuje.. nikoho se tu nesnazim presvedcovat, kazdej at si ji co mu dela dobre, jen jsem v dobrym umyslu napsala co o tom vim, co si o tom myslim, proc to piju ja a v cem me to pomohlo.. mela jsem dojem ze o tom ta debata tady je
    napsala bych to samy pred pul rokem uplne stejne, ackoli v nasi sekte jsem tou dobu jeste nebyla ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam