MACHALIK: vidim v tom dva problémy...vlhko a bakterie... lednice je obecně líhen ruznorodejch bakterií který jen proto že je tam poměrně zima moc škody nenapáchaj...dáváj se do ní veci co přinešeš z krámu, kde se válely ve skladech šahalo na ně buh ví kolik lidí...do lednice neustále lezeš hrabeš tam rukama který taky asi nejsou vždycky zrovna vydrhnutý tu se ti tam neco vysype vyleje a tak...a nevim jak ty ale já lednici každej tejden teda nedesinfikuju...
druhá věc pro staření masa si myslim že je suchost/vlhkost což v kombinaci s lednicí plnou bakterií myslim že nemuže dopadnout jinak než zkažením toho masa...
kromě toho každym otevřením tý lednice porušíš tepelnej řetězec a vohřeješ to, takže 1°C stabilně tam mít nebudeš. Řešením by podle mě mohla být lednice s uzavřenou nulovou zonou, což je mimochodem muj sen:-)
každopádně to vyzkoušej, vydrhni lednici všema desinfekcema, a to maso dej do nákýho toho plastovýho šuplíku a zakrej prodyšnou utěrkou...a ten šuplík neotvírej...vohul tu lednici co nejníž a uvidíš...všechny veci přinesený z krámu tam dávej v ziplockách (ty idelitáky s tim zatahovacim zipem)...
nanejvejš se to maso prostě zkazí...ale to na nm poznáš...čestvý maso voní, zkažený smrdí...