• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGREKuchařky, knížky o vaření a o jídle

O kuchařkách, kuchařských biblích, knihách o jídle, vaření, kuchařských technikách či postupech.

rozbalit záhlaví
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    To ja zas mam nejake cistici rozprodavajici obdobi, tak jsem spoustu kucharek rozdal nebo poslal na Knihobot.

KASUMI: ta vypada moc hezky
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TRISSIE: Ja uz kucharky moc nekupuju, spis dostavam
    Ale na svetu knihy si vzdycky ve slovartu koupim nejjakou krasnou kucharku a letos jsem tam sehnala nadhernou komplexni italskou, posledni roky to byly spis japonske

Mam z ni fakt radost

https://www.amazon.com/Lets-Eat-Italy-Everything-Favorite/dp/1648290590
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Ja jsem si konečně priznala, ze koupe nove kuchařky mi zlepsi blbej den, narozdil od cokoladove tyčinky (ta taky pomuze) po ni nepribiram (bo varit musim tak jako tak), a vydelavam dost, abych si mohla tuhle drobnou radost doprat.
    Ted jen preorganizovat knihovnu, abych tam udelala na ty kuchařky vic mista!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KASUMI: Slušná sbírka. Z toho mám asi jen ty dvě Grusovky.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KURE: Kdyz ja se rada koukam na obrazky a tim se rychleji inspiruji nez nazvem nebo ctenim slozeni. Ale jak rikas, asi je to vec kazdeho soudruha:)
    KURE
    KURE --- ---
    KASUMI: v principu tak jak potřebuju. 6" na telefonu, 14" na tabletu, v praci 27" na monitoru
    a nebo teda 8" neo kolik má ten opravdovej kindle co mam v šufliku.

ale chápu. papírová kniha je prostě jiná. a někdo to má radši. :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ovsem takhle nejak vypada mensi cast me knihovny🤷‍♀️😀

Jsem v tomhle stara skola 🤷‍♀️

KASUMI
    KASUMI --- ---
    KURE: Ja teda nevim, jak mas velkej kindle, ale mne prijde na pohodlny listovani kucharkou dost malej
    KURE
    KURE --- ---
    KASUMI: podle mě dokáže. až na ty barevny obrázky.
    navíc se podle označenejch textů da vyhledávat.
    Ovšem, proti gustu.... každej to má jinak. Mě zase knízka při vařeí překáží.

KASUMI
    KASUMI --- ---
    Kucharku na kindle fakt ne
    Potrebuju tim listovat, koukat na barevne obrazky a delat si rychle dostupne poznamky.. tohle kindle nedokaze 🤷‍♀️
    KURE
    KURE --- ---
    KUBAN88: no jasný. každopádně díky za postrčení správným směrem.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KUBAN88: tak hardcover v angličtině stojí taky $26, to je jak srovnávat hrušky s bulgurem.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KURE: práva, překlad, tisk - jako těžký no
    KURE
    KURE --- ---
    KURE
    KURE --- ---
    poraďte prosím nějakou kuchařku italské kuchyně. Něco rustikálního vhodnýho pro domácí běžný každodenní vaření.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Nechoďte do book therapy pokud chcete, aby vám zůstala výplata… vyzkoušeno za vás
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Popojedeme:
    nějaké must have, o které si mám napsat Ježíškovi?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    mela jsem to rok
    stihla jsem par dilu vosse a par dilu ramsayho
    mam to dalsi rok, blizim se tento mesic ke konci a zase jsem se k tomu nedostala
    jsem marna
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Ad Masterclass, kdyby chtěl někdo Guest Pass na 14 dní zdarma tak tady je. Kdo dřív přijde, ten dřív bere. Jen bacha, chce to kartu, když do 14 dnů nezrušíte, překlopí se Vám to do ročního předplatného. Ale za těch 14 dní si tam toho jde vyzobat dost...
    https://www.masterclass.com/s/5f85b5bd
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    PANORAMA: za me je to jeden z nej ceskych (vlastne asi uplne nej) youtube channel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam