• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: lobbyisti, novináři, manipulátoři, mafiáni a podvodníci? :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jsi fakt prosťáček.
    i dikaritiku jsem ted kvuli tobe pouzil.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: hm takze politikou se zabyvaji jen politici?:-)))) nenapade te kdo jeste muze videt a pracovat v tomhle sektoru?:))

    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: vida, tak co si myslel tím [ FEMUR @ Wikileaks, Manning, Island, Španělsko, OccupyWallStreet a další sociálně-mediální hnutí reflektující globální krizi ] ?

    podívej - kdo dělá politiku, ten to dělá na něčí kandidátní listině, teoreticky to nemusí být strana nebo hnutí.. existují nezávislý kandidáti, ale tuzemský systém je výrazně stranicky orientovaný, a v podstatě nezávislost umožnuje jen v minimální míře. takže by mě zajímalo, co si tím myslel.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ta tvoje sebejistota, ze kdyz reknu ze toho vim o fungovani politiky vice nez ty, ze hned jsem organizovan v nejake strane, a kdyz te upozornim na fakt ze neovladas ani pojmy , kterejma sermujes a ty reagujes genialne, ale o tom to neni, to se pak muzem bavit o barvach, a mit na mysli ovoce. protoze o definice preci nejde ne?:-))))) ty vole It analytik.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: ja ale festera nejmenoval. s tim se tezce neshodnu a mivam ho v ignore:-) takze me nenut ukazovat prstem ano?:) ja se jen ozyvam, protoze mi pripisujes a reagujes mym smerem na vyroky ktere jsem nenapsal.:) dovedes to pochopit?

    no neni o hadani o presnych politologickych definichc to opravdu ne. to bys tu nemel co delat. pokud si ale chces na diskusi aspon hrat, mel bys ty definice znat abys nebyl za kretena kdyz mluvis a horujes za A ale to co rikas je o B.-) od toho jsou to definice.


    XCHAOS: nevidim duvod, neb nejsem clenem zadne strany.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: no .... já svojí stranickou příslušnost přiznal, tak ty bys mohl taky....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: jasně... všechno zlý dělá FESTER, a NAGASAWA se naopak vyjadřuje ještě korektněji, ten strčí do kapsy i tebe :-) takže mám zabanovat jen FESTERa a tebe nechat být? :-)

    podívej, počet příspěvků za den to řeší. volné tlachání o čemkoliv je možné třeba zde:
    [ diskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení) ]

    tenhle klub není o hádání o přesných politologických definicích ... jde o to, že američtí liberálové nejsou TAK nalevo, jak se jim tu opakovaně podsouvá, a OWS nemá všechny cíle vůbec nepřiměřené (ačkoliv je to spíš diskuze o cílích, dá se říct...)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    v tom pripade se mi ozvi do posty abych to mohl uvest na pravou miru:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: no ja o stalinistech a milionech obeti nerekl ani slovo. fakt by ses mel naucit cist.


    XCHAOS: co, vylepsi to tvuj nazor?.) predpokladam ze Schwepz za chvilku pribehen a bude delat uzitecnyhoa vybleje ti to do posty.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: zajímavý.... pochlub se, co máš s politikou za techtle-mechtle...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: moje tempo bylo cca tak jeden odkaz za měsíc. podívej - SCHWEPZ jsem postuje asi tak 2-3 zajímavé odkazy denně, poslední dobou. pokud s nimi nesouhlasíš, zkus argumentovat nějak inteligentně a stručně... tady se rozjede 200 příspěvků poklepávání po rameni, jak jsou v OWS samý stalinisti a hrozí miliony obětí a kde si cosi... to je zjevně nesmysl
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: no vidis a ja na televizi nekoukam a politikou jsme polibenej asi stokrat vic nez ty:-) takze ses asi zase spletl:-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: dobře... já vám budu nadávat do televizních diváků, vy mě do politiků. v obou případech to zjevně sedí :-) (i když v politice jsem zatím začátečník/outsider...)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: TY nam budes vycitat zjevne chyby v argumentaci?:) no tykravo. jsi splachovaci. jdi do politiky.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA: jde o množství. poněkud se opakujete, nebo ignorujete, když vás někdo upozorní na zjevnou chybu ve vaší argumentaci (viz: kdo vlastně zadlužuje americký rozpočet, apod.)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    no pozoruju tezke nepochopeni pojmu diskuse. spis bych to tu nazval nastenkou. XCHAOS prezentuje nazory sve, a jakakoli opozice je vnimana jako rozbijeni diskuse. takze by snad bylo lepsi kdyby xchaos si to tiskl a lepil na poulicni osvetleni.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: vzdyt se tu akorat stretavaji nazory a protinazory. to uz tak nejak v demokracii byva bezne, tak jakepak rozbijeni debaty probuh?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    mozna bys mohl nekdy vystrcit hlavu z case pocitace a podivat s ejak je to venku. internet je virtualni, a stejne tak pokrivena je i deskripce reality.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: aha takze bojujes proti systemu, korupci a zlocinum, ale pokud je to pro tebe vyhodne ( neuctovani poplatku za prichozi platby) tak je to vlasten fajn pac je to ve tvem zajmu... - jakej je rozdil mezi tebou a tema proti kterejm protestujes/bojujes?

    ZADNEJ. akorat ze ty jsi alibista, a chces aby jsi mel vyhody pro sebe, to ze pak se najdou jini kteri budou tvuj system kritizovat je asi vedlejsi. jde ti o prospech. sty d se.

    ne klidne me zabanuj, ja si myslim uz tak ze jsi kreten. ale hrat si tu na spravedliveho a drsnackeho diskutera a prichazet s opatrenima jako navrhujes to je na par facek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam