• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    :D
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    FESTER
    FESTER --- ---
    LA Occupiers Left Behind a Staggering 30 Tons of Debris…

    Occupy L.A.: 30 tons of debris left behind at City Hall tent city - latimes.com
    http://latimesblogs.latimes.com/lanow/2011/11/occupy-la-30-tons-of-debris-left-behind-at-city-hall-tent-city.html
    FESTER
    FESTER --- ---
    Boston Police Say Occupier Crime Is “Out of Control,” Offenses Include Drugs, Violence And Prostitution…

    'Occupy' Crime 'Out Of Control,' Boston Police Say - Boston News Story - WCVB Boston
    http://www.thebostonchannel.com/news/29892039/detail.html
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAISAKA: toho se taky obavam. na druhou stranu politicka mafie je u nas precenovana co do inteligence, a tak nez by jim doslo ze zkurvi to by jim dalo moznosti daleko vetsi nez ktere maji dnes, tak radsi dal potajmu kurvi zpoza rohu..

    no odumreni bohuzel nehrozi, nebot za tech lehce pres dve desitky let dorostla nova generace zmrdecku.. a jak vime tak aby nerostli zmrdecci je potreba aby spolecnost byla zdrava a nikoli plna posralistu a honimiru na internetech, ale staci aby se proste kazdej sam za sebe choval v praci mravne a moralne. konkretne v cr je to velkej problem, vsem je vsechno u prdele, neni to muj problem, ale vsichni picujou.. pritom by stacilo aby ty tisice ci staci stovky uredniku na postech s nejakou exekutivni pravomoci se jen chovaly "slusne" v tuhle chvili to vypada tak ze kdyz je par volu co to dela tak jsou rychle nahrazeni, neb nejaky neradi se vzdy najdou.. naopak kdyby se takhle chovalo vice lidi, tak je daleko tezsi je nahrazovat a spousta veci by neprosla tem hajzlum.. v tom pripade by byl pokrytej jeden aspekt slizebniho zakona. druha stranka veci je ta ze dneska urednici nemaj zadnou jistotu - tim nemyslim duchod:-)) ale kdyz je ti treba 50 a sedis 20 let na jednom miste a cas od casu ti tma prijde nejaky info nebo operace foinancni nebo zakazka a ty se rozmejlsis jestli s tim neco delat nebo ne a je ti 50, a nic jinyho neumis tak si reknes z mejch prachu to neni ( fail) a radsi v klidu nevirit vody..

    dalsi problem je karierni rust. staci aby se dostala k moci nova garnitura a zacnou cistky. driv to tak nebylo ale v poslednich 5-6 letech je to markatni zmena, misto aby se menil ministr a namestci a reditele kabinetu vyjimecne, tak se to meni dost casto az na vedouci oddeleni o reditelech odboru kde je to vylozene o odborne a apoliticke praci nemluve. z toho duvodu je taky potreba vnimat narust politizace statni spravy kdy kdejakej referent, reditel a vedouci jsou cleny politickejch stran a kopou nejdriv za stranu(za sebe
    ) a teprve az pak za zajmy resortu,oboru,narodniho zajmu..
    je to smutny.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    XCHAOS: Jak říká
    FEMUR , zákon o státní službě je ve švejkistánu bohužel jenom challenge pro politickou mafii, jak jako první na světe zkurvit zákon, kterej zkurvit skoro nejde avětšině zemí přinesl jen prosperitu. Nechci domýšlet, co naši souzi předloží pod názvem "zákon o státní službě" nakonec.. Teorie institucí je teoretické řešení téhle situace, je to vlastně teoretickej background toho zákona. Samozřejmě počítá primárně s longterm čekáním na odumření prohnilého a nárůst nových zdravých větví, ale vono to v reálu jinak ani nejde, to už sme myslím poznali, zas jednou theory scores,)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    no ja se ale banu nebranim, uz to tu pisu po nekolikaty to ze jsi kreten vime i bez rozdavani banu:-) staci ta tvoje schopnost pseudoargumentace a ROcka pro "nestihani:-))))

    peknej komix. podle toho se ridis?:)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: podívej, ve většině NYX klubů dostaneš za vysmívání se moderátorovi ban.... čím to, že já s tebou ještě komunikuji? že by:

    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: je to možné... i když současně: jak kteří.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: prohlasuj co chces. jsi za kaspara:-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: omyl. statni urednici jsou prvni co by sluzebni zakon uvitali.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: podívej, bud vyjdi s pravdou ven, co jsi za "politickou odrůdu" a nebo další debatu prohlašuju fakt za offtopic. a za soustavný offtopic je ban myslím logický.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: no, připouštím, že ex-ministra informatiky Mlynáře jsem připojoval přes wi-fi u něj doma (než se rozvedl, než ho málem zavřeli, a než bylo ministerstvo informatiky zrušeno :-) ale to se asi nepočítá :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    GAISAKA: No, jde v tomto případě o služební zákon. čR ho zatím nemá přijatý, a tudíž spousta státních úředníků se pokládá v podstatě za "takypolitiky", stojící "tak trochu" nad zákony...

    jinak též...
    EricByler | Pushing Back Against the Politicization of Law Enforcement in Response to the Occupy Movement | Coffee Party
    http://www.coffeepartyusa.com/occupy-police
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    no kazdopadne, ja nemlubvil jen o urednicich sttani spravy.)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jo sluzebni zakon by byl fajn. jenze to je opet jen reakce na zkurvene pomery. neresi to tudiz pomery jen to zemaezuje zneuzivani situace.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: aha ty pripoustis...

    kolik uredniku ministerstva jsi potkal? kolik ministerstev a vladnich uradu a instituci jsi prosel?

    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    XCHAOS: Teorie institucí
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA: takhle tady to hnutí prezentuje někdo jiný.... já uváděl odkaz na jeho "solutions oriented" křídlo - to po sobě pokud vím odpadky nezanechává.

    Coffee Party | Wake Up and Stand Up
    http://coffeepartyusa.com/

    hele, podobně jako u wikileaks: nejsem ani nijak zvlášt pro-OWS, jsem spíš anti-anti-OWS.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: ok, budiž... velvyslanci apod. nejsou zrovna "úředníci" :-) připouštím, že určitá část lidí se na tenhle level dostane

    úředník ministerstva je nicméně funkce, kterou by např. služební zákon významným způsobem odpolitizoval. je možné, že "politika" říkáš něčemu, co je v podstatě rutinní úředničina, která by měla být prováděna apoliticky, v zájmu všech občanů (i těch, kdo momentálně ve volbách prohráli)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam