• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    takze kripl zdravi kretena, pro kteryho rozdil mezi afganistanem a irakem a afosem samotnym stoji za sorry:-):-)))

    a kterej normalne broji proti usarmy ale kdyz tam nekdo neco placne a jemu se to hodi do ideologickyho kramu hned tomu veri:-))
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    aha takze
    1) nejde o oficialni statistiku, ale o vyjadreni byvaleho vojaka nyni v "duchodu/civilu"..cimz chci rict ze bych rad videl cisla podlozena. generalni sekretar MZV taky tvrdil ze ty miliony v trezoru v krabici od bot zdedil z minuleho rezimu a pritom slo bankovky vydane po roce 89.) takze to ze nekdo neco rekne bych nebral uplne vazne dokud nevidim dukazy. a propos, ty veris tomu co rekne jedne z clenu establishmentu potazmo armady usa kterou mas ve skatulce je treba proti nim protestovaT? nebo tomu verits selektivne jen poroto ze je to informace, ktera se ti libi?:-)))

    ale kdyz uz:

    2)Jen rozpočet na klimatizaci stanů americké armády v Afghanistánu byl v poslední době každoročně větší, než celý rozpočet NASA !!!

    X neni pravda jedna se o Afganistan A Irak do castky 20 mld dolaru je zapocitano nejen samotne palivo ale i jeho transport, vozidla amortizace, platy etc.

    3) 1000 vojaku pri preprave paliva opravdu nezemrelo. " According to Anderson, at least 1000 soldiers have been killed moving fuel."

    prepravu zajistuji najati civiliste, tyto konvoje v afgosi ( za pakose) nebyvaji skoro vubec doprovazene vojenskymi konvoji a talibanci, pastunci whateva do poslednimdoby vec resili tak, ze konvoj zastavili strileli do vzduchu nechali mistnaky utyct ( nekdy bohuzel ne) a pak konvoj zapalili a vybouchlo to:) takze prosim, jak muzes tu informaci od andersona brat jako relevantni?

    btw ten skvelej napad na polyuretanovou penu jakou pouzivame na izolaci domu.. to je dobrej napad pokud ty stany nejsou treba mobilni - STANY- se pak celkem blbe balej a presouvaj coz je jeden z duvodu proc tam maj STANY a ne unimobunky, protoze stan postrikanej polyuretanovou penou je celkem na picu :-) ze jo:)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    (jo, možná je v tom přičtený i Irák :-) sorry za nepřesnost)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: s největší radostí (i když si o to napíše takový kripl, jako ty):

    Air Conditioning The Military Costs More Than NASA's Entire Budget
    http://www.huffingtonpost.com/2011/06/21/air-conditioning-military-cost-nasa_n_881828.html

    (Víš - já mám NASA fakt rád, sledovat kosmonautiku je pro mě něco jako pro jiné lidi sledovat fotbal nebo hokej. Takže tohle mě FAKT dostalo...)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: ty jsi kreten.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: spravne a FESTER NENI FEMUR. takze nevim proc mi to pises viz tady, kdyz JA nic takovyho netvrdim:)

    [ XCHAOS @ Wikileaks, Manning, Island, Španělsko, OccupyWallStreet a další sociálně-mediální hnutí reflektující globální krizi ]


    XCHAOS: docela rad bych videl ta cisla na klimatizaci stanu:-) diky zdroj?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    anketa [ XCHAOS @ Wikileaks, Manning, Island, Španělsko, OccupyWallStreet a další sociálně-mediální hnutí reflektující globální krizi ] skončila

    Vyhlašuju pravidlo 24 příspěvků / 24 h / 1 uživatel

    co je nad rámec tohoto = spam. za spam následuje ban na 7 dnů. (jde o čistě technické, neutrální opatření - zabanuju bez rozdílu konzervy i áčkaře, když mi to tady budou zasírat flejmama)

    takže stručně a k věci.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Civil rights lawyers move to fight Occupy evictions nationwide | World news | guardian.co.uk
    http://www.guardian.co.uk/world/2011/dec/01/civil-rights-lawyers-fight-occupy-evictions

    Američtí právníci za lidská práva zintenzivňují svůj boj proti likvidaci táborů hnutí Occupy po celých Spojených státech. Městské úřady citují předpisy na ochranu bezpečnosti v ulicích nebo obskurní městské vyhlášky jako záminku pro policejní zásahy proti demonstrantům, konstatoval Národní americký svaz právníků. V polovině listopadu byl násilně vyklizen tábor demonstrantů v New Yorku, tento týden policie napadla tábory v Los Angeles a ve Philadelphii.

    Právníkům se alespoň dočasně podařilo zabránit policejním zásahům proti demonstrantům v Bostonu, v Augustě, v Maine and v Nashville, Tennessee. Odvolávali se na první dodatek k americké ústavě, který zaručuje právo na protest.

    V mnoha amerických městech fungují stále ještě desítky protestních táborů.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: sakra, takhle to tady prezentuje id FESTER! já vím, že to tak není!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA: ameriku nezadlužuje "přebujelý sociální stát", každopádně. Zadlužil ji George Bush Jr. a to zcela rekordně (předtím ji oddlužil demokrat Clinton... za kterého taky ale prošly deregulace finančních trhů, které směřovaly je kolapsu v roce 2008).

    Jen rozpočet na klimatizaci stanů americké armády v Afghanistánu byl v poslední době každoročně větší, než celý rozpočet NASA !!! Takže sakra už - je tam proti čemu protestovat, a ne že ne!

    V důsledku krize se ted v USA bourají celé neprodejné bytové čtvrti - ve stejné době ale jiní lidé nemají kde bydlet, protože prostě kvůli krizi nemají práci, nedostanou na to bydlení hypotéku, apod. - sakra, taky by tě to sralo, kdybys tam žil a tyhle věci se kolem tebe děly!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: takze tam demonstruji nezamestnani a bezdomovci, kteri proti vlastnim existencnim problemum demonstruji proti utokum dronu v pakistanu a zbrojeni? :)) Nemas ty v tom tak trochu celkove....chaos?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    protesty OWS nazivo nevidel (olomouc nepocitam:-), se studentama na kampusech nemluvil, do USA neletel aby mu delali cavity search, do izraele neletel, problemy na letisti s cavity search nemel. ale rozumi tomu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: aha takze OWS je slozenoi jen z bezdomovcu a nezamestnanych? ty vole vis ty vubec KDO protestuje?

    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: vyjimecne... ja litam hodne a casto a ve vsech pasech mam ruzny pro druhe a treti zeme podezrela razitka a nikdy nic..:) zadnej cavity search:)

    svobodna spolecnost nemuze byt postavena na rutinnich prohlidkach vsech? co tema prohlidkama myslis? cavity ktery jsi tu zminil? to se ale nedela rutinne a uz ne vubec u vsech letetl nekdy za ocena? na BV? do izraele?:-) asi ne vid...

    a ano decentralizujme dopravu. decentralizace je lek na vsechno.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA:
    FEMUR: ne každý nezaměstnaný či bezdomovec je současně pí-ár expert. na druhou stranu: co od nich čekáte vy? že někam v důsledku krize zalezou do díry tiše chcípnout?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: fakt nejsem. (a ne... ta bezpečnostní opatření se uplatnovala naprosto vyjímečně, zatímco dnes je celý svět více a více paranoidnější... svobodná společnost nemůže být postavená na rutinních prohlídkách všech, kdo chtějí cestovat, sorry... problém je asi v přílišné centralizaci letecké dopravy, která každý takový útok příliš zviditelnuje...)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: ale hovno. tva schopnost pausalizac eje neuveritelna:)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    anketa týkající se základní netikety v tomhle klubu končí za 40minut: [ XCHAOS @ Wikileaks, Manning, Island, Španělsko, OccupyWallStreet a další sociálně-mediální hnutí reflektující globální krizi ]
    hlasovalo lidí: 16

    pak přijde výsledek na nástěnku.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: ja bych si dovolil tvrdit, ze protestuji velmi spatne a jeste hur se sebeprezentuji. Protestu, ktere k necemu konkretnimu vedly, mas historii kvadrilion.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jinak misto toho onanistickyho placani tady bych rad upozornil na daleko vetsi nebezpeci.

    SOPA (Stop Online Piracy Act) lawmaker opposition grows as debate heats up - The Washington Post
    http://www.washingtonpost.com/business/sopa-stop-online-piracy-act-lawmaker-opposition-grows-as-debate-heats-up/2011/11/18/gIQADBdQZN_story.html

    Online piracy bill gains support as lobbying intensifies - The Washington Post
    http://www.washingtonpost.com/business/economy/online-piracy-bill-gains-support-as-lobbying-intensifies/2011/11/16/gIQAX16VSN_story.html

    jde v podstate o to ze staci aby entita poukazal na to ze je na nekde na webu (zejmena youtube) vyvesen material podlehajici copyrightu a pokud to napr youtube nesunda prichazi opatreni vypnuti youtube.... samozrejme to tak daleko nedojde, jde o proces kdy youtube bude nucen daleko vic hlidat co tam kdo nahrava, a navic tam jaksi uplne vypadla ta pojistka ze se nejdriv musi dokazat zda to je opravdu material podlehajici copyrightu..

    bubububu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam