• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: uplne stejnej prospech, jako bych si platil predplatne prednich spickovych deniku v jejich rozsirene sekci. Dostaval jsem profesionalni analyzy od specialistu na zahranicni udalosti v sirokem rozsahu, misto povrchnich komentaru, ktere se vzajemne kopiruji v mainstream mediich.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Fed Once-Secret Loan Crisis Data Compiled by Bloomberg Released to Public - Bloomberg
    http://www.bloomberg.com/news/2011-12-23/fed-s-once-secret-data-compiled-by-bloomberg-released-to-public.html
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Z úplně jiného soudku, ale stejně související - rozhodně se netýká jen vánoc.
    "American tradition is anything, that happened to a baby boomer twice"
    xkcd: Tradition
    http://xkcd.com/988/
    (moji rodiče jsou čeští pováleční baby-boomeři, takže o tomhle vím svoje :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA: no a teď se zkus vyjádřit k tomu, jaký úžasný prospěch vám přinášelo být soukromými klienty firma Stratfor. Když jsem tedy tak neinformovaný, tak bych se rád dozvěděl, o co jsem vlastně přicházel...
    CRANK
    CRANK --- ---
    NAGASAWA: Sociopati z 4chanu :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: mno vzhledem k tomu, ze budou ti, kterych se kradeze dotkly, skrze svoje bankovni ustavy pozadovat napravu, tak konkretnim cilovym subjektum, pridelaj leda tak starosti, protoze budou muset prevedene finance, slozite vracet. Nereknu, kdyby anonymous ukradli finance, dejmetomu z fondu ministerstva zahranicni, pripadne ministerstva vnitra, ale takhle poskodili navic tisice a tisice dalsich lidi, jejich osobni udaje, vystavili k dispozici sociopatum z 4chanu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Anonymous využívá hacknuté kreditky k charitě - Lupa.cz
    http://www.lupa.cz/zpravicky/anonymous-vyuziva-hacknute-kreditky-k-charite/
    FESTER
    FESTER --- ---
    Vigil For Man Who Died After Occupy Eugene Fight - News Story - KTVZ Bend
    http://www.ktvz.com/news/30069760/detail.html

    FEMUR
    FEMUR --- ---
    me muze jen tesit, ze penez mam malo, a moje cerpani ze stratforu je kryty dvema institucema. pro predstavu svetove nebezpecnosti a toho jak ze stratforu se cerpaji informace pro bombardovani ( olol, co takova debka, sipri, janes a dalsi) bych chtel poukazat na fakt ze to je vybornem zdrojem informaci pro me, a treba nagasawu a oba disponujeme bombarderama.. a treba ceskeministerstvo obrany do placene casti straforu NEMA. protoze na to nema penize...

    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ja bych si to dovolil shrnout. malejm fakanum na 4chan dali dorukou sirky taksi hrajou.paktu mame mentalne deficitni lidi co by meli brat nejak prasky( Xchaos) a o kterej pevne doufam ze skoncej leda tak u psani kodu pro eshopy s cajema.

    predstava jak by tahle sebranka sla do politiky mi nahani husi kuzi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Momentalne Lulz frakce blekota o tom, ze oberou o ucty Pay Pal a dalsi instituce. Kdyz si vzpomenu na to, ze utokem na Pay Pal, technicky odrizli Assange a Wikileaks od penezovodu, tak necht si to uzijou. Uz vidim, jak se diky vetsi mire informovanosti o jejich utocich, po roce stane z kazdyho druhyho 4Chan uzivatele "hacker" klikajici na exe v DDOS s preddefinovanou IP. Ach jo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Takze anonymous hodlaji behem par tydnu napadnout banky, stejne jako apple a microsoft a z uctu lidi, ktere z danych subjektu nakradou, hodlaji odvest milion dolaru a ten rozdat dle vlastniho uvazeni.

    Uz se tesim na situaci, kdy tim padem prijdou o creditky suporteri anonymous, registrovani napriklad na apple store, anebo itunes :)) Ipady a iPhony jsou v jejich komunite znacne oblibena proprieta.
    FESTER
    FESTER --- ---
    a nakonec je starosta kerej je podporoval soudi LOL
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FESTER: vylozene se tesim na argumenty, kteryma se budou ohanet, aby za zdevastovanej park, nenesli vubec zadnou zodpovednost. S takovou uvidime, jak se to ma s idealy vuci principum, ktere tak u "systemu" kritizuji ,)
    FESTER
    FESTER --- ---
    NAGASAWA: prej o $6 mil mam dojem

    znicernej par prescasy policajtu a tak... a to je starosta tak podporoval
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FESTER: doufam ze jim napali za napachany ekologicky skody poradnou palku. Kam by to dospelo, kdyby sami proekologicti aktivisti nedodrzovali vlastno zasady, ktery uplatnuji vuci ostatnim no ne?
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: tvoje myslenky a logika jer kus hnoja...
    FESTER
    FESTER --- ---
    takze LA bude soudit OWS za zdemolovany park :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Klasicky postup, kdyz dojdou argumenty..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA: nevím o žádném "opět", je fakt, že sem tam asi omylem nenapsal 7 dnů, ony se ty bany nastavují zmateně. je to teď zrušený.

    ale já nemám čas se s váma tady furt hádat, a id FESTER znamená, že tady zase bude hnůj (než po sobě zase zapomene počítat kolik ho za jeden den zvládl nadělat, k čemuž u něj naštěstí dříve či později zase dojde). takže si to tady užijte....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam