• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street

    Vyhledávání ve zveřejněných dokumentech z Wikileaks "Cable Gate" : http://cablesearch.org/

    Původně založeno jako diskuze o WikiLeaks a obviněních proti Julianu Assangeovi - ale posléze jsme se dohodli zaměření debaty rozšířit i na volně související aktivity a hnutí, jejichž společným jmenovatelem je inovativní využití médií při vynucování větší transparentnosti globálních mocenských struktur různého druhu. Rozumné využívání internetu jako nového média je i zásada, kterou se v tomto klubu pokusíme uplatnovat - experimentujeme zde s demokratickou moderací.

    V tomto klubu se prosím snažte dodržovat obecné zásady slušného chování známé jako Netiketa - samozřejmě s přihlédnutím ke specifikům platformy NYX (slovo "e-mail" zaměnte za "příspěvek do diskuze", apod.). Rozhodně platí, že diskuze se účastní lidi s různým světonázorem, (sub)kulturní příslušností, apod. a nikdo by neměl být předem vyloučen. Moderace pomocí palců nahoru či dolů je preferována před odpovědmi typu "meleš sračky", apod. - nevhodné příspěvky nicméně nebudou mazány, protože samy o sobě jsou nejlepším důkazním materiálem, dokazujícím, že jejich autor je idiot. Pravděpodobně bude následovat anketa, jak to uděláme s mazáním offtopiců.

    Diskuze je "poloodoborná" - předpokládá se základní politický rozhled (typu že liberál není komunista, konzervativec není neonacista, apod.) a schopnost doložit svá tvrzení nějakým odkazem na alespoň trochu neutrální zdroj (Wikipedia.org je zde považována bez dalších debat za relevantní - zejména anglická nebo německá).

    Platí zde zatím jediná regulace, a tou je omezení na 1 příspěvek od jediného přispěvatele během 24 po sobě jdoucích hodin. Toto se počítá počínaje 8.12.2011, 17:00h. Podezření na porušení tohoto pravidla prosím hlaste moderátorovi soukromým vzkazem. Za porušení tohoto pravidla bude následovat R/O přístup do klubu napoprvé na 24h, potom na 7 dnů. Pokud mě narušitel kontaktuje soukromou poštou, že šlo o omyl, dám mu příležitost smazat po sobě příspěvky a spojit jich více do jednoho - pokud mě včas nekontaktuje, tak námatkou smažu ten, který mě bude připadat nejvíc offtopic.

    Děkujeme všem, kteří příspějí k tomu, že se tento klub stane místem nejkvalitnější, nejsvobodnější a nejneutrálnější politické diskuze a zpravodajství na celém NYXu !

    rozbalit záhlaví
    FESTER
    FESTER --- ---
    FEMUR: proc zrovna 3-tiho brezna... ma to datum nejaky specificky vyznam ???
    FESTER
    FESTER --- ---
    FEMUR: zdejsi admin agituje ??? :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    hele 99 procent


    Do zbraně Lide český!!!,

    Lidové povstání, sobota 3. března 2012.
    Na 3. března 2012 je neodvratně připraveno lidové povstání, ale nikoliv jen v Praze kam obyčejní lidé nemohou, protože mnohde nemají už ani peníze na cestu ani na nocleh, lidové povstání proběhne ve všech spádových městech všech okresů. Naše vlastenecká povinnost nám velí: „Dost!!! Už napáchali mnoho zla“ To je jediná věc, které se bojí dnešní politická mafie, socialističtí kapitalisti, nenasytní bankéři a justiční mafie, která vytváří všemocné podmínky pro zadlužování a zotročování obyčejných lidí pomocí chapadel soukromých exekutorů a agentur vymáhající dluhy a přivádí prostý dělný lid na pokraj existence. Zvonění, cinkání a bezzubé stávky poškozují jen nás obyčejné lidi, my ztrácíme čas, my se nemůžeme věnovat vlastní práci, my se musíme za své peníze dopravovat do Prahy. Proto již dozrál čas pozvednout proti tyranům zbraň nejsilnější! Hlas prostého dělného lidu!
    Do zbraně !!! 3. 3. 2012, obsaďte policejní stanice, slušní policisté půjdou s námi, vojska se nebojte, jsou to naši synové a jsou placeni z našich daní. Žádné politické strany, žádné hnutí a mocenské skupiny, ale sám podvedený, ožebračený a zotročený lid český musí povstat. Novodobá šlechta nás vytrhla z područí SSSR, aby nás následně zaprodala ekonomickým okupantům z celého světa a uvrhla nás naopak do područí USA. Problém nejsou nezaměstnaní, problém nejsou důchodci, problém nejsou cikáni ani Ukrajinci ani Vietnamci.
    Problém je nenasytnost našich mocipánů, novodobé šlechty, z našich daní jim platíme armádu, na kterou oni budou spoléhat, že je ochrání před námi a oni budou dál bez ostychu každoročně navyšovat jen vlastní zisky a zneužívat svého postavení na základě námi projevené důvěry při volbách, monopolní objekty, jako je ČEZ, RVE, zdravotní pojišťovny, mobilní operátoři a všichni soukromí exekutoři kteří mají zaručený zisk vyplývající ze zákona. Zisk, který je daleko za hranicí lichvy nad kterou politické strany drží ochranou ruku, neboť šedou ekonomikou se tyto nekřesťanské zisky, nalévají zpět do politických stran v období financování jejich volebních kapaní. Zisky, které jako finanční gestapo získávají drancováním lidí a rodin ve finanční tísni, následně tyto lidi zcela vyloučí z běžného života a doženou k ekonomickým sebevraždám mnohdy celých rodin. V Česku je již na sedm set tisíc rodin s dokladem o hmotné nouzi. Rodin, které si po dotahování opasku pomalu začínají utahovat smyčku kolem krku.

    Ptáme se: PROČ ???

    Sedm set tisíc rodin to už je tak velká armáda, kterou již nelze umlčet a která už nemá co ztratit jen získat!
    Do zbraně Lide český !!!
    Naší zbraní je sjednocený hlas nespokojené a zotročené většiny obyčejného lidu České republiky, naše beznaděj je naše síla. Nenechme se do nekonečna zastrašovat a utiskovat všemocnou skupinou politické a justiční mafie.

    Jich je 1% nás nespokojených 99%
    Pravdu nelze umlčet! Do zbraně !!! Lide český !!!
    - Souhlasíš? Povstaň 3.března 2012 a pošli každému , koho znáš

    - Souhlasíš a nepovstaneš?Tak alespoň tohle rozpošli .
    - Nesouhlasíš? Tak si nestěžuj.
    - Nesouhlasíš? Možná jsi jeden z těch, proti komu povstaneme.
    Pokud se Vám ten to email někdy vrátí po čase odkudkoliv, znamená to,že lid je již připraven a odhodlán povstat v sobotu 3. března 2012.
    Naše vláda musí především sloužit našemu zájmu a ne jen kralovat a každý jeden z nich musí nést za veškeré rozhodování zodpovědnost, kterou jsme jim svěřili.

    V.A.M.16-11-2011

    Abychom se nemuseli před svými dětmi stydět.
    "Na každý prase se vaří voda"
    FESTER
    FESTER --- ---
    FEMUR: ten jediny asi co umi je balit jointa :) mozna... :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: mas vubec predstavu jak funguje chain of command a proces rozhodovani v silovych slozkach, tvorba strategii, taktiky a planovani? policy making?
    FESTER
    FESTER --- ---
    The New York Times has an interesting front page piece on Ron Paul’s relationship with the racists, anti-Semites and neo-Nazis in his coalition (sorry, but whatever you think of Lew Rockwell, Stormfront and David Duke certainly deserve such labels).

    http://www.nytimes.com/2011/12/26/us/politics/ron-paul-disowns-extremists-views-but-doesnt-disavow-the-support.html?_r=2&hp
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: já jsem neřekl, že to tak je. já jsem se ptal, jak zabráníš tomu, pokud informace dodává soukromá firma, jejíž celkové zájmy jsou nejasné (třeba i tím, že není jasné, kdo všechno je jejím zákazníkem), že k takovému zneužití nedojde.

    to je úplně jiná rétorika, než obvinění, že k němu už došlo.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    a ted jsme teda zmatenej, myslel jsem ze to je zidozednarskej komplot, a pritom informace a analyzy odebirala i Abu Dhabi University

    :)))
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ty vole xchaos mel pravdu... statfor je v holportu se strukturama co bombarujou!! tady je dukaz

    Company: Delta Airlines --- stratfor, informace, cile,
    delta - letadla!! takze je to jasny!
    FESTER
    FESTER --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: no me se to treba hodilo v praci velmi.:) a takyje to predmetemmeho studia:) a vlastne meto taky zajima:)

    viz NAGASAWA


    XCHAOS: no k dementum se chovam dementne:)
    takze mam byt vdecny ?:))) ty jsi roztomile hloupy. mymu kardiovaskularnimu systemu by prospel ban. neskutecne me totiz urazi tva omezenost a neschopnost racionalniho uvazovani v kombinaci snaprosto nulovou zkusenosti se svetem tam venku. ale za to bohuzelnemuzes.

    ¨no bud si hraj na osviceneho admina, ktery mi umoznuje se vyjadrovat, vuci tvym nazorum v opozici ale pak si nestezuj, nebo drz mlc jen adminuj a nepis tu nic nazorove zabarveneho
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: že zrovna ty se vyjadřuješ o tom, jaký by kdo měl nebo neměl brát prášky, je úsměvné... tvoje online přítomnost představuje prakticky neustávající verbální agresi.

    tvoje přítomnost v tomhle klubu je možná jen proto, že moderátor tady věří, že moderace diskuze je týmová aktivita a že jí nemá provádět "osvícený moderátor" nějakým cenzurováním a banováním. a přitom se za to dočkám jen výsměchu. Typické... "podej čertu prst..."
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: uplne stejnej prospech, jako bych si platil predplatne prednich spickovych deniku v jejich rozsirene sekci. Dostaval jsem profesionalni analyzy od specialistu na zahranicni udalosti v sirokem rozsahu, misto povrchnich komentaru, ktere se vzajemne kopiruji v mainstream mediich.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Fed Once-Secret Loan Crisis Data Compiled by Bloomberg Released to Public - Bloomberg
    http://www.bloomberg.com/news/2011-12-23/fed-s-once-secret-data-compiled-by-bloomberg-released-to-public.html
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Z úplně jiného soudku, ale stejně související - rozhodně se netýká jen vánoc.
    "American tradition is anything, that happened to a baby boomer twice"
    xkcd: Tradition
    http://xkcd.com/988/
    (moji rodiče jsou čeští pováleční baby-boomeři, takže o tomhle vím svoje :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA: no a teď se zkus vyjádřit k tomu, jaký úžasný prospěch vám přinášelo být soukromými klienty firma Stratfor. Když jsem tedy tak neinformovaný, tak bych se rád dozvěděl, o co jsem vlastně přicházel...
    CRANK
    CRANK --- ---
    NAGASAWA: Sociopati z 4chanu :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: mno vzhledem k tomu, ze budou ti, kterych se kradeze dotkly, skrze svoje bankovni ustavy pozadovat napravu, tak konkretnim cilovym subjektum, pridelaj leda tak starosti, protoze budou muset prevedene finance, slozite vracet. Nereknu, kdyby anonymous ukradli finance, dejmetomu z fondu ministerstva zahranicni, pripadne ministerstva vnitra, ale takhle poskodili navic tisice a tisice dalsich lidi, jejich osobni udaje, vystavili k dispozici sociopatum z 4chanu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Anonymous využívá hacknuté kreditky k charitě - Lupa.cz
    http://www.lupa.cz/zpravicky/anonymous-vyuziva-hacknute-kreditky-k-charite/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam