• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: co je to proboha za idiotskou sajtu ???

    about :
    Reality Sandwich is a web magazine for this time of intense transformation. Our subjects run the gamut from sustainability to shamanism, alternate realities to alternative energy, remixing media to re-imagining community, holistic healing techniques to the promise and perils of new technologies.

    to je to samy jako kdyby jsi sbiral iformace zde :
    CZ - ROZHOVORY S POUČENÍM OD MÝCH PŘÁTEL Z VESMÍRU - andele-nebe.cz andelenebe.cz vesmirni-lide.cz vesmirnilide.cz andele-svetla.cz andelesvetla.cz universe-people.cz anjeli-neba.sk anjeli-svetla.sk
    http://www.universe-people.cz/

    vomit
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FESTER: není mi absolutně jasný, jak nějaký screenshot z Twiteru souvisí s tématem klubu. co mají tito lidé sakra společného s OWS?

    ano, slogan 99% byl od začátku nebezpečný, protože dobrých 20% jakékoliv společnosti představují naprostí, nebetyční pitomci (bez ohledu na výši příjmů). já sám bych takovýhle slogan nepoužil - ale už jsme si vysvětlili, že OWS je inkluzivní hnutí

    (zdůrazňuji, že nevím, jestli jsem pro-OWS .. ale jsem anti-anti-OWS)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: byl bych pro anketu, jestli Festerovo video smazat, ci nikoliv.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    smazal jsem video od id FESTER, které bylo fakt ZCELA offtopic a z tématem klubu nesouviselo. pochopitelně je možné sem postovat naprosto random cokoliv a psát k tomu "takhle si to OWS asi představují". ale je prostě strawman fallacy jako hrom.

    skutečně, jedna věc je, že nemám rád cenzuru, ale protože palce dolů neumožňují rozlišit mezi "nesouhlasím" a "zcela offtopic".

    případně by se smazané příspěvky mohly někde archivovat, aby byla možná diskuze o tom, jestli byly smazané oprávněně (tentokrát jsem to neudělal)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    American Materialism: The Elephant in the Middle of the Room | Reality Sandwich
    http://www.realitysandwich.com/american_materialism_elephant_middle_room
    Certainly it is obvious to the rest of the world that the USA has a desperately neurotic relationship with money.
    FESTER
    FESTER --- ---
    Occupy Wall Street-Supporting Hacker Group “Anonymous” Tells Members To Plan For “Violent Revolution To Overthrow Government”…

    http://kleinonline.wnd.com/2011/12/26/anonymous-plans-for-‘violent-revolution’-hacking-group-that-helped-found-occupy-warns-of-‘bloody-mess/
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    FESTER: koukal sem na to a
    FESTER
    FESTER --- ---
    LIMECEJ: neni... muzes si to overit na twittwru sam :)
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    FESTER: neni to fejk? nějak se mi nechce věřit tomu že vánoce bez iphonu a camery stojí za hovno.
    CRANK
    CRANK --- ---
    FESTER: Tohle je TAK smutný.
    FESTER
    FESTER --- ---
    Occupy Wall Street Goons Trash Albany Capital Lights Display On Christmas Eve, Cause $25,000 In Damages…

    Vandals cast shadow on holiday lights show - Times Union
    http://www.timesunion.com/local/article/Vandals-cast-shadow-on-holiday-lights-show-2424856.php#photo-1969299

    prasata jako obycejne...
    FESTER
    FESTER --- ---
    Where Do OWS Protesters Come From? The 99%

    FESTER
    FESTER --- ---
    FEMUR: proc zrovna 3-tiho brezna... ma to datum nejaky specificky vyznam ???
    FESTER
    FESTER --- ---
    FEMUR: zdejsi admin agituje ??? :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    hele 99 procent


    Do zbraně Lide český!!!,

    Lidové povstání, sobota 3. března 2012.
    Na 3. března 2012 je neodvratně připraveno lidové povstání, ale nikoliv jen v Praze kam obyčejní lidé nemohou, protože mnohde nemají už ani peníze na cestu ani na nocleh, lidové povstání proběhne ve všech spádových městech všech okresů. Naše vlastenecká povinnost nám velí: „Dost!!! Už napáchali mnoho zla“ To je jediná věc, které se bojí dnešní politická mafie, socialističtí kapitalisti, nenasytní bankéři a justiční mafie, která vytváří všemocné podmínky pro zadlužování a zotročování obyčejných lidí pomocí chapadel soukromých exekutorů a agentur vymáhající dluhy a přivádí prostý dělný lid na pokraj existence. Zvonění, cinkání a bezzubé stávky poškozují jen nás obyčejné lidi, my ztrácíme čas, my se nemůžeme věnovat vlastní práci, my se musíme za své peníze dopravovat do Prahy. Proto již dozrál čas pozvednout proti tyranům zbraň nejsilnější! Hlas prostého dělného lidu!
    Do zbraně !!! 3. 3. 2012, obsaďte policejní stanice, slušní policisté půjdou s námi, vojska se nebojte, jsou to naši synové a jsou placeni z našich daní. Žádné politické strany, žádné hnutí a mocenské skupiny, ale sám podvedený, ožebračený a zotročený lid český musí povstat. Novodobá šlechta nás vytrhla z područí SSSR, aby nás následně zaprodala ekonomickým okupantům z celého světa a uvrhla nás naopak do područí USA. Problém nejsou nezaměstnaní, problém nejsou důchodci, problém nejsou cikáni ani Ukrajinci ani Vietnamci.
    Problém je nenasytnost našich mocipánů, novodobé šlechty, z našich daní jim platíme armádu, na kterou oni budou spoléhat, že je ochrání před námi a oni budou dál bez ostychu každoročně navyšovat jen vlastní zisky a zneužívat svého postavení na základě námi projevené důvěry při volbách, monopolní objekty, jako je ČEZ, RVE, zdravotní pojišťovny, mobilní operátoři a všichni soukromí exekutoři kteří mají zaručený zisk vyplývající ze zákona. Zisk, který je daleko za hranicí lichvy nad kterou politické strany drží ochranou ruku, neboť šedou ekonomikou se tyto nekřesťanské zisky, nalévají zpět do politických stran v období financování jejich volebních kapaní. Zisky, které jako finanční gestapo získávají drancováním lidí a rodin ve finanční tísni, následně tyto lidi zcela vyloučí z běžného života a doženou k ekonomickým sebevraždám mnohdy celých rodin. V Česku je již na sedm set tisíc rodin s dokladem o hmotné nouzi. Rodin, které si po dotahování opasku pomalu začínají utahovat smyčku kolem krku.

    Ptáme se: PROČ ???

    Sedm set tisíc rodin to už je tak velká armáda, kterou již nelze umlčet a která už nemá co ztratit jen získat!
    Do zbraně Lide český !!!
    Naší zbraní je sjednocený hlas nespokojené a zotročené většiny obyčejného lidu České republiky, naše beznaděj je naše síla. Nenechme se do nekonečna zastrašovat a utiskovat všemocnou skupinou politické a justiční mafie.

    Jich je 1% nás nespokojených 99%
    Pravdu nelze umlčet! Do zbraně !!! Lide český !!!
    - Souhlasíš? Povstaň 3.března 2012 a pošli každému , koho znáš

    - Souhlasíš a nepovstaneš?Tak alespoň tohle rozpošli .
    - Nesouhlasíš? Tak si nestěžuj.
    - Nesouhlasíš? Možná jsi jeden z těch, proti komu povstaneme.
    Pokud se Vám ten to email někdy vrátí po čase odkudkoliv, znamená to,že lid je již připraven a odhodlán povstat v sobotu 3. března 2012.
    Naše vláda musí především sloužit našemu zájmu a ne jen kralovat a každý jeden z nich musí nést za veškeré rozhodování zodpovědnost, kterou jsme jim svěřili.

    V.A.M.16-11-2011

    Abychom se nemuseli před svými dětmi stydět.
    "Na každý prase se vaří voda"
    FESTER
    FESTER --- ---
    FEMUR: ten jediny asi co umi je balit jointa :) mozna... :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: mas vubec predstavu jak funguje chain of command a proces rozhodovani v silovych slozkach, tvorba strategii, taktiky a planovani? policy making?
    FESTER
    FESTER --- ---
    The New York Times has an interesting front page piece on Ron Paul’s relationship with the racists, anti-Semites and neo-Nazis in his coalition (sorry, but whatever you think of Lew Rockwell, Stormfront and David Duke certainly deserve such labels).

    http://www.nytimes.com/2011/12/26/us/politics/ron-paul-disowns-extremists-views-but-doesnt-disavow-the-support.html?_r=2&hp
    FESTER
    FESTER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam