• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    NSZ
    NSZ --- ---
    CROSS: souhlasim, ale kdyz ma telefon android a je mu blizsi nez ios, tak mi to prijde celkem lozeny
    CROSS
    CROSS --- ---
    NSZ: tak ten samej argument platí i pro iPad... jinými slovy integrace do stávajícího řešení, který dotyčný používá. Stejně tak bych zvážil, co maj známí, třeba kvůli hraní her a podobně.
    NSZ
    NSZ --- ---
    FEEX: zasadni argument pro samsung je, ze kdyz mas vsechno na jedny platforme, tak mas jeden ucet a aplikace platis jen jednou
    ipad bych resil jenom v pripade, ze chces zmenit platformu i na telefonu
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    mám teď z práce pučenej ten nejstarší galaxy tab. díky velikosti 7" se mi vejde do kapsy každý bundy, co mám v šatníku, což mi neskutečně vyhovuje. těším se na nějakej pořádnej sedmipalec s ice cream :)
    FEEX
    FEEX --- ---
    tak diky vsem za rady! porad sem nerozhodnej :))
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    Jen pro informaci: Asus ma potize s vydanim Transformeru Prime. Oficialne tvrdi, ze se jedna o potize s wifi, ale aktualne probiha soud s Hasbrem o jmeno vyrobku, takze odhaduju, ze cekaji jak to dopadne. Puvodni datum vyneseni na trh 18.12., aktualne tvrdi, ze zacatkem roku by to mohlo vyjit (snazi se slibovat, ze to stihnou do konce roku :-)) Cena ma byt pro zakladni model $499 (32GB), rozsirena pamet $599 (64GB).
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HONCKA: ja osobne si na nedostatek aplikaci pro android nemuzu stezovat, pro bezneho uzivatele je to myslim prast jak uhod :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FEEX: myslim to, ze tam muzes pokud neudelas jailbreak instalovat jenom aplikace pres itunes a nejde se poradne rejpat v systemu

jinak ipad umi normalne synchronizovat s google uctem
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    FEEX: jestli je to google kalendář, tak ten s iPadem normálně synchronizuješ... mail taky...
    FEEX
    FEEX --- ---
    HONCKA: co mas konkretne na mysli tou politikou applu?

jinak teda je mi asi blizsi android, nemluve o tom, ze tel mam android tak bych nemoh synchronizovat kalendar atd s ipadem :/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FEEX: jestli ti nevadi apple politika, tak spis bych sel do toho ipadu, protoze je na to vic aplikaci
    FEEX
    FEEX --- ---
    pripadne typ na neco jinyho s 3G ?
    FEEX
    FEEX --- ---
    rozhoduju se mezi ipad2 a samsung galaxy, nemate nekdo naky zasadni argumenty pro/proti?
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    Zdravím, přišel mi nový Kindle Fire, verze 6.2.1 - a nejde a nejde to rootnout. Někdo poradí?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PJGEPR: vypada to na lenovo i sedi +- cena 16GB za 200E na ofiko strankach za $250
    Lenovo - Tablets - IdeaPad Tablet A1 (US)
    http://www.lenovo.com/products/us/tablet/ideapad/a1
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Jinak jestli ma tvuj telefon moznost udelat z nej wifi AP, tak muzes jet 3G pres nej
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SMARTCHIN: imho neomezenej net clovek v tabletu ani moc nepotrebuje, na ipadu mam 500MB od O2 za 300 a prelezl jsem to akorat, kdyz jsem si stahoval nejakej warez pres 3g, jinak se vejdu uplne v pohode, kazdej den si pres 3G stahnu noviny + maily + obcas browzdani

jinak Vodafone ma 300MB za 177 a 1.2GB za 315
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BOPA: proto se ve vlaku na filmy/serialy nedivam, radsi surfuju, ctu si, nebo hraju nejaky jednoduchy gamesy :)

SKATEMURAI: vidis, muzes vzit toho asuse od wojtishka, ze jestli androida, tak to chce s androidem 3 a do 10k je snad akorat 7" acer, kterej ma slabou baterku, takze vydrzi cca 4 hod coz je naprd
    BOPA
    BOPA --- ---
    HONCKA: :-d ale musíš uznat, že do vlaku nebo busu se 50" blbě nosí... Ikdyž s s dvouma nosičema to problém není - jen těch 220V není úplný standard :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam