• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MANXX: a neda se ceskej navod nekde stahnout?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    koukám ta cena pěkně spadla, teď na to ještě naroubovat ice cream :)

HTC Flyer 16GB od 6 192 Kč - Heureka.cz
    http://tablety.heureka.cz/htc-flyer-16gb/
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    najdolezitejsia app je podla mna calibre na desktop a na tablet.

uplne jednoducha sprava knih a konverzia do mobi formatov atd. mam to aj pre kindle a nepoznam lepsiu app
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    MANXX: co jsem koukal, tak dokonce se da z android marketu stahnout aplikace kidle, diky ktere mas pristup ke kniham z kindlu (virtualni knihovna, kde je neco zdarma, neco placene). Kdyz si pohledas, najdes i par dalsich aplikaci/knihoven a myslim, ze si pak pujde vybrat i z knih zdarma.
    MANXX
    MANXX --- ---
    FESTER: Díky
    FESTER
    FESTER --- ---
    MANXX: daji
    MANXX
    MANXX --- ---
    Prosím nevíte, jestli se na tom tabletu dají číst i e-knihy?
    MANXX
    MANXX --- ---
    WRIGLEY: Máš pravdu, ono s tím nic není, jen to prostě neumím :-) Ale lepším se, dneska už mi to přijde o mnoho líp ovladatelný. Jenom to psaní je teda hrozný, tohle bych na tom asi nevypotila. Fakt jenom na prohlížení :-/
    FEEX
    FEEX --- ---
    Mě teda ovládání u htc desire a i pad 2 přijde maximalne intuitivní, a ihned reaguje na vse...
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    MANXX: ohledne toho pracovani s dotykovym displayem muzu rict, ze taky bojuju, ale je to asi skutecne o zvyku (a to je to jenom mobil), kazdopadne ze zacatku mi prislo, ze to dela neco uplne jineho, nez chci a ze nereaguje na tukani prstem, ale po case jsem prisel na to, jak uhodit, aby to vzalo v potaz a pokud mozno i udelat to co chci. Napriklad me prekvapila pomala reakce temer veskereho ovladani (z PC jsem zvykly na temer okamzitou reakci ovladacich prvku - mys, klavesnice).
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HONCKA: taky mám podobný požadavky, plus gps a 3g a raději si počkám na Ice Cream, ale ne na čínský garáže.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MANXX: tohle chování je podle mně dost nestandartní a řešil bych to reklamací, bohužel. zkus si najít nějaký videa na youtube, kde uvidíš, jak se to ovládá
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    chtel bych zene poridit nejakej levnej 7" tablet
    primarni pouziti: lepsi diar, cteni pdf
    sekundarni vyuziti: prohlizeni webu, hrani jednoduchych her
    chtel bych, aby to melo kapacitni display a android market
    nejakej tip, nebo mam jeste pockat, az bude ice cream sandwich na cinskej tabletech?
    MANXX
    MANXX --- ---
    SOJKA: Díky!
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    MANXX: pokud je tam nabijecka ktera ma na konci usb tak muzes nabijet pres jakykoliv PC,notebook nebo treba konektor v aute.
    MANXX
    MANXX --- ---
    Ještě jedna věc, až se vybije baterka, připojím to pro nabíjení do počítače přes ten kabel, co je v krabičce? Lze i do notebooku?
    Pro vás asi debilní dotazy, ale nemám s tím zkušenost, dárek je to naprosto nečekaný a absence českého návodu mě znechutila. Jak si to vůbec můžou dovolit, to je snad dáno zákonem, ne? :-/
    MANXX
    MANXX --- ---
    SOJKA: Jj, to jsem udělala už třikrát :-( Možná mám jenom nechápavé ruce a třeba si časem zvyknu.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    MANXX: co treba naka kalibrace displeje?
    MANXX
    MANXX --- ---
    Má někdo zkušenost s Archos 5 internet tablet?? Mám ho dnes první den (dárek), nemám k tomu český návod, takže na vše přicházím sama (angličtina není má silná stránka) a celkem dobrý, akorát mám problém s ovládáním. Například tlačítko návrat na hlavní stránku musím kolikrát zmáčknout 15krát, než se tak stane :-(( Totéž posunování stránky, funguje to děsně blbě. Buď se neděje nic nebo mi ta stránka uletí až dolů jak šílená. Po třech hodinách zkoumání tý věci mám otlačená bříška prstů až na mozoly :-) Nepřijde mi to v pořádku, podle mě je chyba buď v tom tabletu nebo v mých rukách. /Je to moje vůbec první dotyková věc./ Každopádně po krátkým surfování jsem dostala chuť to vzteky rozšlapat. To asi normální není.
    A jak nemám ten návod, možná dělám něco úplně blbě. Poradil by někdo?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SKATEMURAI: vzhledem k tomu, ze jde o zarizeni hlavne urcene ke konzumovani multimedialniho obsahu, tak mas pravdu, ale u ctecek v ramci CR je to zatim spis naopak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam