• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SKATEMURAI: vzhledem k tomu, ze jde o zarizeni hlavne urcene ke konzumovani multimedialniho obsahu, tak mas pravdu, ale u ctecek v ramci CR je to zatim spis naopak
    CROSS
    CROSS --- ---
    SKATEMURAI: jistě, taky reaguju svým názorem na ten text, ne na tvůj post. Já sám za obsah zaplatím celkem rád, pokud je pro mě relevantní, cena rozumná a celý proces uživatelsky příjemný. Je mi jasné, že nikdo nevyrábí HW z altruismu. :-]
    CROSS
    CROSS --- ---
    SKATEMURAI: něco, o čem se mluví už od dob spuštění App Store pro iPhony? Myslim, že autor žádnou marketingovou konspiraci nerozkryl.
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    (do 400 eur bez dph)
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    nastal ten cas nakupov do nakladov na poslednu chvilu. Uvazujem o tablete, cena do 400 eur a urcite nie apple. Nejaky Android, mam vsetko na Google Apps takze to bude pohodlne.

Uvazoval som o:

Samsung 10.1 Wifi
    Toshiba A100
    Lenovo K1
    Asus Transformer

Samsung je dizajnovo najkrajsi ale je aj najlepsi? Ma par obmedzeni pokial viem, HDMI/SD port? Asus Transformer som pocul dobre recenzie na to + ten dock k tomu je bonus.

Alebo nejake ine? Kludne aj lacnejsie ked ma niektore presvedci ze android ako android a srat na znacku. Akurat bateria bude dolezita.
    NSZ
    NSZ --- ---
    CROSS: souhlasim, ale kdyz ma telefon android a je mu blizsi nez ios, tak mi to prijde celkem lozeny
    CROSS
    CROSS --- ---
    NSZ: tak ten samej argument platí i pro iPad... jinými slovy integrace do stávajícího řešení, který dotyčný používá. Stejně tak bych zvážil, co maj známí, třeba kvůli hraní her a podobně.
    NSZ
    NSZ --- ---
    FEEX: zasadni argument pro samsung je, ze kdyz mas vsechno na jedny platforme, tak mas jeden ucet a aplikace platis jen jednou
    ipad bych resil jenom v pripade, ze chces zmenit platformu i na telefonu
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    mám teď z práce pučenej ten nejstarší galaxy tab. díky velikosti 7" se mi vejde do kapsy každý bundy, co mám v šatníku, což mi neskutečně vyhovuje. těším se na nějakej pořádnej sedmipalec s ice cream :)
    FEEX
    FEEX --- ---
    tak diky vsem za rady! porad sem nerozhodnej :))
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    Jen pro informaci: Asus ma potize s vydanim Transformeru Prime. Oficialne tvrdi, ze se jedna o potize s wifi, ale aktualne probiha soud s Hasbrem o jmeno vyrobku, takze odhaduju, ze cekaji jak to dopadne. Puvodni datum vyneseni na trh 18.12., aktualne tvrdi, ze zacatkem roku by to mohlo vyjit (snazi se slibovat, ze to stihnou do konce roku :-)) Cena ma byt pro zakladni model $499 (32GB), rozsirena pamet $599 (64GB).
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HONCKA: ja osobne si na nedostatek aplikaci pro android nemuzu stezovat, pro bezneho uzivatele je to myslim prast jak uhod :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FEEX: myslim to, ze tam muzes pokud neudelas jailbreak instalovat jenom aplikace pres itunes a nejde se poradne rejpat v systemu

jinak ipad umi normalne synchronizovat s google uctem
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    FEEX: jestli je to google kalendář, tak ten s iPadem normálně synchronizuješ... mail taky...
    FEEX
    FEEX --- ---
    HONCKA: co mas konkretne na mysli tou politikou applu?

jinak teda je mi asi blizsi android, nemluve o tom, ze tel mam android tak bych nemoh synchronizovat kalendar atd s ipadem :/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FEEX: jestli ti nevadi apple politika, tak spis bych sel do toho ipadu, protoze je na to vic aplikaci
    FEEX
    FEEX --- ---
    pripadne typ na neco jinyho s 3G ?
    FEEX
    FEEX --- ---
    rozhoduju se mezi ipad2 a samsung galaxy, nemate nekdo naky zasadni argumenty pro/proti?
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    Zdravím, přišel mi nový Kindle Fire, verze 6.2.1 - a nejde a nejde to rootnout. Někdo poradí?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PJGEPR: vypada to na lenovo i sedi +- cena 16GB za 200E na ofiko strankach za $250
    Lenovo - Tablets - IdeaPad Tablet A1 (US)
    http://www.lenovo.com/products/us/tablet/ideapad/a1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam