• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    no vida, co mi zrovna přistálo na twitteru :)

Vodafone uvedl další tablet vlastní značky, desetipalcový a levný - Živě.cz
    http://www.zive.cz/bleskovky/vodafone-uvedl-dalsi-tablet-vlastni-znacky-desetipalcovy-a-levny/sc-4-a-161702/default.aspx
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    velice příjemném displeji*
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    CMLKA: čtečka má obří výhodu ve výdrži a velice displeji, který imituje klasický papír, bohužel je ale velice jednostraně založena

za podobný peníz Ti tablet nabídne daleko více

širokoúhlý tablet je jako širokoúhlý monitor/tv - když něco širokoúhlé není, buďto se to roztáhne nebo spíše zůstane po stranách volný pruh, což jako vyloženě fatální věc nevidím
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    WIL_M: naskenovanych pdf teda myslim....protoze ma dobrej rozmer a neni sirokouhlej...chtela jsem ctecku, ale od te me vsichni odradili
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    CMLKA: že je ipad nejlepší na čtení pdf? to by mě zajímal argument, proč :)
    FESTER
    FESTER --- ---
    WRIGLEY: tez nook
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    HONCKA: a neni 7" na pdfka malo? kazdopadne dej vedet, cos poridil, porad s tim koketuju, i kdyz ted nejak resim, jestli nekoupim nekde starsi iPad i pres muj odopor k ovoci :) furt mi vsichni rikaj, ze na cteni pdf je to proste nejlepsi...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MANXX: a neda se ceskej navod nekde stahnout?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    koukám ta cena pěkně spadla, teď na to ještě naroubovat ice cream :)

HTC Flyer 16GB od 6 192 Kč - Heureka.cz
    http://tablety.heureka.cz/htc-flyer-16gb/
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    najdolezitejsia app je podla mna calibre na desktop a na tablet.

uplne jednoducha sprava knih a konverzia do mobi formatov atd. mam to aj pre kindle a nepoznam lepsiu app
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    MANXX: co jsem koukal, tak dokonce se da z android marketu stahnout aplikace kidle, diky ktere mas pristup ke kniham z kindlu (virtualni knihovna, kde je neco zdarma, neco placene). Kdyz si pohledas, najdes i par dalsich aplikaci/knihoven a myslim, ze si pak pujde vybrat i z knih zdarma.
    MANXX
    MANXX --- ---
    FESTER: Díky
    FESTER
    FESTER --- ---
    MANXX: daji
    MANXX
    MANXX --- ---
    Prosím nevíte, jestli se na tom tabletu dají číst i e-knihy?
    MANXX
    MANXX --- ---
    WRIGLEY: Máš pravdu, ono s tím nic není, jen to prostě neumím :-) Ale lepším se, dneska už mi to přijde o mnoho líp ovladatelný. Jenom to psaní je teda hrozný, tohle bych na tom asi nevypotila. Fakt jenom na prohlížení :-/
    FEEX
    FEEX --- ---
    Mě teda ovládání u htc desire a i pad 2 přijde maximalne intuitivní, a ihned reaguje na vse...
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    MANXX: ohledne toho pracovani s dotykovym displayem muzu rict, ze taky bojuju, ale je to asi skutecne o zvyku (a to je to jenom mobil), kazdopadne ze zacatku mi prislo, ze to dela neco uplne jineho, nez chci a ze nereaguje na tukani prstem, ale po case jsem prisel na to, jak uhodit, aby to vzalo v potaz a pokud mozno i udelat to co chci. Napriklad me prekvapila pomala reakce temer veskereho ovladani (z PC jsem zvykly na temer okamzitou reakci ovladacich prvku - mys, klavesnice).
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HONCKA: taky mám podobný požadavky, plus gps a 3g a raději si počkám na Ice Cream, ale ne na čínský garáže.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MANXX: tohle chování je podle mně dost nestandartní a řešil bych to reklamací, bohužel. zkus si najít nějaký videa na youtube, kde uvidíš, jak se to ovládá
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    chtel bych zene poridit nejakej levnej 7" tablet
    primarni pouziti: lepsi diar, cteni pdf
    sekundarni vyuziti: prohlizeni webu, hrani jednoduchych her
    chtel bych, aby to melo kapacitni display a android market
    nejakej tip, nebo mam jeste pockat, az bude ice cream sandwich na cinskej tabletech?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam