• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    P19
    P19 --- ---
    NECROMAN: Kindle samozřejmě už dávno mám, ale pokud se nebavíme o Kindle DX (který nestojí 3000), tak je to celkem nepoužitelný.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NECROMAN: myslim, ze myslel naskenovany pdfka a na ty kindle fakt neni...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MANXX: nemáš zač, magická slůvka pro gůgl jsou pak "usb nabíjecí adaptér" nebo tak něco ;)
    MANXX
    MANXX --- ---
    WIL_M: Díky za radu. Podívám se.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MANXX:

1. v datartu imho není žádný technicky proškolený personál, ale můžeš mít kliku :) stačí se podívat do manuálu/technických specifikací, kolik má ten tablet spotřebu a najít nabíječku, která dokáže poskytnou vyšší proud.
    2. zvyšuje to prvotní náklady, ty dvě stovky mohou být pro někoho rozhodující. vše je jen o nákladech
    MANXX
    MANXX --- ---
    WIL_M: Aha, díky. Nejsem moc technicky zdatná, ale když vezmu ten tablet do Datartu, tak by mi tam měli říct, jestli to k tomu jde, že?
    A máš pravdu, já třeba nechápu, proč ten adaptér nebyl rovnou přibalenej.....
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SUN_VU_KUNG: sám jsem na Aukru pár věcí už prodal a osobně se za podvodníka nebo křiváka nepovažuji. bráchu vypekli i na eBay, neuděláš nic
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MANXX: imho to nebude nic jiného, než něco takového

DATART | Adaptér SOLID DC02 Nabíjecí adaptér 1000mA s USB 5.0V
    http://www.datart.cz/katalog/Adapter-SOLID-DC02-Nabijeci-adapter-1000mA-s-USB-5-0V.html

jen si ověř, jestli je 1000mA (1A) dostatek na to, aby jsi mohla zároveň nabíjet i fungovat s tabletem.

ale příjde mě pitomé, že výrobce takového jména nechá zákazníky takto /zbytečně/ tápat
    MANXX
    MANXX --- ---
    Nevěděl by někdo, kde koupit adaptér do zdi na Archos Internet Tablet? Mám jenom ten do počítače a to je například na cesty značně o ničem. Snažila jsem se gůglit, ale marně.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    P19: ehm, Kindle za tri tisice? :)
    P19
    P19 --- ---
    Zdravím, máte tu někdo nějaký levný čínský šmejd? Sháním co nejlevnější možnost pro čtení PDF a zajímá mě, zda je taková čína s 256MB RAM schopna poprat se s 70MB pdf?
    Nebo nějaká jiná alternativa pro čtení PDF?

Díky
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    SUN_VU_KUNG: no ja nakupoval na Aukru uz mockrat a pohoda, jen asi 2x pri prodeji se kupujici neozvala musel jsem prodavat znova.
    Na eBay jsem nakoupil jednou z Hongkongu a nic neprislo, takze zatim tak :(
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NECROMAN: nespolehlivé, plné podvodníků a křiváků :) Pomalu 10 let nakupuji na ebay a nikdy nebyl problém, na aukru je problém cokoliv :) Přijde mi to jako spolek veksláků, co prodávají pod plachtou věci někde za rohem :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    SUN_VU_KUNG: proc ne? :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NECROMAN: na aukru bych nekoupil ani krabičku sirek :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    prvni nakup tabletu na Aukru nevysel, kdybyste nekdo tedy vedel o cloveku, co prodava Acer Iconia Tab W500 nebo W501, tak mi dejte prosim vedet, diky :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    to pouzdro s klavesnici, to se mi fakt libi..
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ADAM: jo? neni to ironie? :-) Trochu hacek bude v tom, ze nikde neudavaji vydrz :(
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    SUN_VU_KUNG: Metro u desktopů bez dotykové obrazovky a obecně u počítačů pro práci a ne causual browsing je zatím katastrofa, co si budem povídat, produktivita opravdu špatná. A to říkám jako .NET vývojáž, který nemusí věci od Apple :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SUN_VU_KUNG: další z microsoftích diktátů, který se patrně nepovede. no uvidíme, co přinese finální verze, ale pracovat v základu v metru, fakt neee
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam