• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FESTER: co vim, tak photosho express neumi upravovat raw
    FESTER
    FESTER --- ---
    HONCKA: Photoshop?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HONCKA: ono to je s těmi aplikacemi obecně ne úplně ideální. existuje něco jako kancelářský balík na úrovni aspoň Open(Libre)Office? Na základní úpravy fotek (jak jsi psal ty, odlehčená verze lightroom by přišla vhod)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WIL_M: me zatim odrazuje to, ze mam ipad a na nej nakoupenejch aplikaci asi za 300 ojro, navic je tam malo aplikaci na muziku a zadnej kloudnej foto editor, kdyby nekdo vydal nejakej odlechcenej lightroom, tak jdu do toho hned
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HONCKA: dávalo by smysl, kdyby ano, ale u mě by to asi nebylo to, co by o případném nákupu rozhodovalo
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WIL_M: celkem by me zajimalo, jak to bude s nabijenim, jestli to bude fungovat jako transformer tj z baterie klavesnice se bude nabijet tablet a z tabletu se bude nabijet smartfone, nebo jestli to bude separatne
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    HONCKA: za tu cenu hodně dobrý!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Do prodeje jde Asus PadFone a levnější Transformer - MobilMania.cz
    http://www.mobilmania.cz/clanky/do-prodeje-jde-asus-padfone-a-levnejsi-transformer/sc-3-a-1320215/default.aspx
    takze komplet padfone ma stat 18k a pad300 s klavesnici 12.5k
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    BRAP242: no pro denni pouziti to jeste neni - je to fajn jako gadget, nebo pokud clovek planuje vyvijet pro Windows 8 Metro aplikace, ale zatim mi to prijde dost beta.
    Jako da se s tim vydrzet, je to alternativa k noseni netbooku jako terminalu - tablet je vice "cool", lze ho pripojit k velkemu monitoru pomoci HDMI a kupodivu je i dobre svizny, ale jako tablet to jeste neni ono. Ma take 2x USB a pustite na tom jakekoliv Windows appky, takze to muze byt zajimave pro ty, kteri tu svoji potrebnou appku na iPadu nebo Andropid tabletu nemaji, ale jinak nevim nevim. Take co cekat, kdyz v pokusnem Marketplace je zatim asi jen stovka apliakci :)
    Uvidime do budoucna, jak ten koncept Windows 8 dotahnou do konce, zda to bude propadak, nebo pouzitelne prostredi.
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    NECROMAN: no tak povez, jaky to je a jestli ma smysl o necem takovem vubec premyslet?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Windows 8 beta nainstalovane na Acer Iconia Tab W500 - pokud nekoho zajima, jak se s tim pracuje, tak se ptejte :)
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    HONCKA: zas wifi-only ipady nemají gpsku vůbec. a pokud "nespolehlivá" znamená, že se do minuty chytne a ukáže polohu s přesností na méně než 100m, tak je to pořád podstatně lepší než žádná gps a pro moje potřeby plně dostačující. na větší přesnost mám poměrně solidní gpsku v mobilu, a na ještě větší přesnost mám bluetooth dongle
    plus co támhle někde proběhlo, nerozdává asus náhodou gps dongly?

ty nový transformery samozřejmě vypadají moc sexy, ale Infinity bude drahá, stejně jako je dneska Prime, a 300 až vyjde tak bude cenově srovnatelnej s Prime, s tím, že pokud to dobře chápu, tak bude mít velmi podobný parametry a jediná výhra na tom bude ta vylepšená GPSka
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MATEJCIK: jestli chces GPS, tak u prime je dost nespolehliva, dokonce ji vymazali ze specifikaci, spis bych si pockal na ty novy transformery
    Transformer Pad Infinity
    http://eee.asus.com/eeepad/transformer-infinity/features/
    Transformer Pad 300 Series
    http://eee.asus.com/eeepad/transformer-300/features/
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    rozhoduju se, zda si pořídit tablet s klávesnicí - zatím je ve hře iPad 2 a iPad 3 plus nějaký přídavek, nebo Transformer / Transformer Prime.
    chci to používat jako náhradu notebooku, čili prohlížení internetu, psaní nějakých věcí, programování - ve prospěch androidů tu mluví, že jsou víc linux a že teda půjdou snadněji přemluvit k pouštění různých terminálů a gitů a apačů a vimů lépe multitaskově. ale co jsem tak četl, tak ani na ipadu není takovej problém to uchodit.

vím, že mezi iPadem 2 a 3 nijak podstatnej výkonovej rozdíl není. jak je na tom Transformer vs Prime? má smysl připlácet si těch asi pět tisíc rozdíl na Prime? protože pak už je cenově zajímavější ten iPad3 a klávesnice zvlášť.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DEMONOFANARCHY: zkus Windows 8 Consumer Preview :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    uf, S* tabletím
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FESTER: uf, z tabletím trhem se stává to samé co s netbookovým, mám dojem. tablety rostou, těžknou, zdražují se a vlastně moc nemění.
    FESTER
    FESTER --- ---
    Toshiba Announces Giant 13.3-Inch Tablet | News & Opinion | PCMag.com
    http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2402812,00.asp
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WIL_M: 30k je fakt dost, za to je Transformer prime + Nexus a clovek nemusi nic prehazovat, optimum by bylo do 20
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FEMUR: jednou stačilo :)

cena 22 i s klávesnicí je hezká, ale clo a podobné laskominy to asi solidně prodraží, asi se to od 30k moc neodkoulí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam