• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FEMUR: jednou stačilo :)

cena 22 i s klávesnicí je hezká, ale clo a podobné laskominy to asi solidně prodraží, asi se to od 30k moc neodkoulí.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Novinky Asusu: Padfone za 22 tisíc a náhrada za vadné GPS pro Transformer Prime | tech.ihned.cz - Mobily
    http://tech.ihned.cz/mobily/c1-55332580-novinky-asusu-padfone-za-22-tisic-a-nahrada-za-vadne-gps-pro-transformer-prime
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HONCKA: sem tam se mi vypnul, ale takhle casto to asi nebylo...do mesice cca 4x
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Stava se nekomu, ze po delsi dobe nepouzivani (12-16hod) se Transformer TF101 vypne? Stava se mi to celkem pravidelne a zacina mi to dost vadit, baterii by to byt nemelo, ma klidne 80% a stavalo se mi to i kdyz byl tablet v nabijecce
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Acer Iconia Tab W500 koupen - az dorazi, tak dam vedet, jak na tom slapou Windows 8 beta :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    JOHNY_G: diky!
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    FEMUR: Myslíš PlayBook? Tuhle jsem to zběžně sepsal na blogu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    v cem je tak super?:)
    P19
    P19 --- ---
    MORVAGOR: Nezkoušel. Nakonec jsem koupil Samsung Galaxy S 5.0 WiFi, mají ho v akci na mallu za 3990,- líbí se mi, že je to docela skladný.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    JOHNY_G: Máš pravdu, je fantastický, sám ho používám :) Mám jich víc.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    MADBANANA: Pokud jich z nějakého důvodu nemáš víc, tak děláš chybu. Je to fantastický tablet :-).
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Omlouvam se, ale jeste si zaspamuju :( Kdyby jeste nekdo nemel PlayBook ;)
    BlackBerry Playbook 16GB EU (2235485316) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/show_item.php?item=2235485316
    MORVAGOR
    MORVAGOR --- ---
    P19: A zkousels sis nainstalovat Duokan? Ctu s tim spoustu naskenovanych knih a pokud je scan s dostatecnym rozlisenim, neni s tim zadny problem.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    P19: pravda, na PDFka je to dost nepouzitelne
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    MANXX: hodne stesti. Tablety jsou zrave. Navic hodnoty napsane na stitku nemusi byt vzdycky pravda. Chce to mit reference na dany typ, nebo si to promerit.
    P19
    P19 --- ---
    NECROMAN: Kindle samozřejmě už dávno mám, ale pokud se nebavíme o Kindle DX (který nestojí 3000), tak je to celkem nepoužitelný.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NECROMAN: myslim, ze myslel naskenovany pdfka a na ty kindle fakt neni...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MANXX: nemáš zač, magická slůvka pro gůgl jsou pak "usb nabíjecí adaptér" nebo tak něco ;)
    MANXX
    MANXX --- ---
    WIL_M: Díky za radu. Podívám se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam