• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    takže...lupnout tam 16GB microSDHC kartu a začít to tam sypat. Nějaký tip na android aplikace, co by neměly chybět? Má první zkušenost s Androidem :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FESTER: spíš to asi chtělo hard reset, ale stylem fyzicky odpoj baterku a zas ji připoj :)
    FESTER
    FESTER --- ---
    vypada to na velice "kvalitni" battery :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    baterka připájena zpátky, a už to funguje ;) taková blbost, a takovýho sraní s tim

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    právě jsem odpájel baterku, připojil na napájení ze sítě, a ta kurva naběhla, zkusím připájet baterku zpátky
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Zkus hard reset pres nejaky to vol plus minus pri zapnuti... jestli se dostanes.
    FESTER
    FESTER --- ---
    vezmi voltmetr jestli vubec ma naky napeti
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: nabíjecí proud klesal a klesal, až spad do půl hodiny na nulu. Pokud tablet zapnu, tak po dobu, co se objeví ta baterka s vykřičníkem to dobíjí 500mA, než se to zas pak vypne.

Opatrně jsem sundal zadní kryt, a nějak nevypadá, že by byl nějaký problém uvnitř (žádné známky poškozeného HW). Baterka je natvrdo připájená do základní desky
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FESTER: můžu držet i 10 vteřin a nic. Objeví se logo baterky s vykřičníkem, to za 5s zmizí a dál se nic neděje ;)
    FESTER
    FESTER --- ---
    TOOMIX: zkus zmacknout on/off vypinac a drzet to par vterin

napr muj musim podrzet asi 3-5 vterin pak se zavrni a nakonec zacne bootovat firemnim logem a nasledne napisem android
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    to tady mám jak samomluvu...

WIL_M: píchnul jsem to na ten zdroj od PC, mezi to fláknul ampérmetr, a baterka se nabíjí, bere to stabilně 550-600mA, uvidím, co to teda udělá ;)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: tak jsem to připojil, a pořád stejnej problém, ještě počkám tak hodinu, jestli se to nechytne
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WIL_M: uvidím, kdyžtak bych to mohl ještě zkusit píchnout na zdroj od PC, co tu mám, ten má 5V/30A ;)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TOOMIX: jestli to má takovejhle adaptér, tak bych ani nečekal, že se to dá nabíjet pře usb. holt někde sehnat obdobnej zdroj a doufat, že to je tím, jinej by Ti poslat mohli
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: uvnitř 4x 1N4007, 4,7uF vstupní elektrolyt, pak ovládací tranzistor JE13007, VF trafo, pár rezistorů, zenerky, 70uF výstupní elektrolyt, prostě taková klasika no.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: konektor vypadá stejně jako na nový nokie, akorát je tak o milimetr tlustší a o 0,5cm delší
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WIL_M: nene, je to podobnej tomuhle (HX-042).

Input 100-240VAC, 0,3A
    Output 5V 2000mA

AC Adapter For Superpad Flytouch 7 VII V11 Android HX-042 Charger Power Cord PSU | eBay
    http://www.ebay.com.au/itm/AC-Adapter-Superpad-Flytouch-7-VII-V11-Android-HX-042-Charger-Power-Cord-PSU-/261056596442

WIL_M
    WIL_M --- ---
    TOOMIX: heh, solid...to je standartní micro usb nabíječka, jo?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    tak jsem to připojil, najednou lup a smrad. Tak jsem rozebral ten AC adaptér, a koukám, co to chlapci udělali, a oni přímo na přívod 220V, před diodovej můstek dali rezistor, kterej shořel. Dle barevnýho značení na něm (červená, červená, zlatá, zlatá nebo hnědá, hnědá, zlatá zlatá) to vypadá na 1,1R nebo 2,2R, nějak mi uniká smysl, proč tam byl...hovno se asi stane, když tam dám propojku, protože nikdy jsem neviděl rezistor před diodovým můstkem...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TOOMIX: jak píše FURYAN, nabíjení z pc nebrat, je pomalejší a může být nespolehlivé
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam