• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    Zdravim.
    Mám Acer A510 pár dnů, a zjistil jsem, že asi už od začátku mi jede jeden reproduktor normálně a druhý velice potichu a mám dojem, že i trošku šumí.
    Máte někdo podobnou zkušenost? Nemůže to dělat nějaká aplikace, nebo blbé nastavení androida? Chtěl jsem se nejdřív poptat, než to šoupnu do reklamace...
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    NAVARA:
    1) Pokud vím, děká se to jen přes tu ikonku v notifikační liště
    2) Neukončuj je, nech je být. Pokud tě tam vizuálně obtěžují, tak je můžeš gestem vysunout pryč ze seznamu :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NAVARA: ve správci úloh tam vidíš aktivní aplikace nebo můžeš vymazat operační paměť a tim ukončit aplikace běžicí
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mám nově androidí tablet - Asus EEE TF300T a tápu :)

1) Jakou klávesovou zkratkou změním klávesnici? Mám tam jak českou qwerty tak anglickou, ale nedaří se mi mezi nimi přepínat...
    2) Jak ukončuji běžící aplikace? Mám jich pod ikonkou oken hafec ale nikde žádný zavírací příkaz...
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Vzdyt presne tak to ma byt - kup si co chces :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Hral jsem si ted par dnu na Karlovarskem filmovem festivalu s jednim Sony Android tabletem a za sebe mohu rict, ze neco takoveho si NIKDY kupovat nebudu, leda by tam sly naroubovat Windows RT.
    Kdyz uz tablet, tak iPad nebo pockat na neco s Windows 8. (jak je na tom treba BB playbook a jine alternativy, to netusim)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FESTER: jestli rozjedu USB OTG s MAME emulátorem, tak budu nejvíc nejšťastnější. Už vidím ty pohledy lidí ve vlaku, až vytasim tablet, připojim gamepad a rozjedu Street Fghter Alpha 3 :)
    FESTER
    FESTER --- ---
    TOOMIX: well co chces za $88 :-) to mas :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FESTER: jojo, šlape jak hodinky, přehrává mkv, h264, divx, úplně všechno i s CZ titulkama, hudbu taky. Jenom neumí přehrát Hi10p, a zrovna jsem měl náladu koukat na Berserka, škoda no. Pokémony přes Game Boy emulátor to taky zvládne, to samý hry emulátor na NES. MAME trochu zlobí, ale Simpsons Arcade jde.

Jinak jsem nainstaloval nějaký widgety (hodiny atd), ale mezi widgetama, který můžu dát na plochu nejdou :( Navíc ty wallpapery jsou nějaký posraný, pořád by to chtělo ořezávat...

Dál ještě bloudim v USB OTG. Vzal jsem kabel se samcem miniusb, ustřihnul ho, a připájel k tomu samici z USB prodlužky. Bohužel to nejede, a nevim proč :-/
    FESTER
    FESTER --- ---
    TOOMIX: toz co ??? tablert furt slape ???
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Dodam ze pouzivam na telefonu,teblet nemam. Takze se vlastne OT :)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Me prijde dobrej,hlavne na komunikaci pres nyx treba v poste mi to prijde jako nejrychlejsi reseni. Ale kazdej to ma jinak.
    FESTER
    FESTER --- ---
    SOJKA: nyx jedu na tabletu pres Dolphin.. Nyxdroid furt sukz
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    jelikož to mám primárně na cesty na filmy, ten interní přehrávač, zvládne všechno, nebo je třeba nějaká náhrada? Po špatný zkušenosti ze Symbian S60v5 a nokiáckým přehrávačem se radši ptám :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Nyxdroid jsem mel asi deset minut, a malem mi pukla cevka :-D To psal nekdo, kdo dodnes kouka na web textovym prohlizecem v slacku :-P
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Hlavne nezapomen na nyxdroid :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    TOOMIX: jj, vse ofiko z marketu, nektere placene...
    FESTER
    FESTER --- ---
    TOOMIX: nezapomen na GPS :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FURYAN: znaenám si, je to všechno v android marketu? Se k instalacím aplikací dostanu asi až ráno ;)

FESTER: zas o zkušenost víc no :) si počkám na odpověď prodejce, až mu popíšu opravu věci, kterou prodává jako "Před zabalaením zkontrolovanou a funkční"
    FESTER
    FESTER --- ---
    TOOMIX: masakr :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam