• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    FESTER
    FESTER --- ---
    SOJKA: nyx jedu na tabletu pres Dolphin.. Nyxdroid furt sukz
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    jelikož to mám primárně na cesty na filmy, ten interní přehrávač, zvládne všechno, nebo je třeba nějaká náhrada? Po špatný zkušenosti ze Symbian S60v5 a nokiáckým přehrávačem se radši ptám :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Nyxdroid jsem mel asi deset minut, a malem mi pukla cevka :-D To psal nekdo, kdo dodnes kouka na web textovym prohlizecem v slacku :-P
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Hlavne nezapomen na nyxdroid :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    TOOMIX: jj, vse ofiko z marketu, nektere placene...
    FESTER
    FESTER --- ---
    TOOMIX: nezapomen na GPS :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FURYAN: znaenám si, je to všechno v android marketu? Se k instalacím aplikací dostanu asi až ráno ;)

FESTER: zas o zkušenost víc no :) si počkám na odpověď prodejce, až mu popíšu opravu věci, kterou prodává jako "Před zabalaením zkontrolovanou a funkční"
    FESTER
    FESTER --- ---
    TOOMIX: masakr :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Za me ES File manager, Evernote, FolderSync, gReader Pro, gTask, imo, iReader, Nova launcher, SwiftKey 3 tablet, Smart Office 2, Weather HD Pro, vic tady na tabletu nemam...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    takže...lupnout tam 16GB microSDHC kartu a začít to tam sypat. Nějaký tip na android aplikace, co by neměly chybět? Má první zkušenost s Androidem :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FESTER: spíš to asi chtělo hard reset, ale stylem fyzicky odpoj baterku a zas ji připoj :)
    FESTER
    FESTER --- ---
    vypada to na velice "kvalitni" battery :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    baterka připájena zpátky, a už to funguje ;) taková blbost, a takovýho sraní s tim

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    právě jsem odpájel baterku, připojil na napájení ze sítě, a ta kurva naběhla, zkusím připájet baterku zpátky
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Zkus hard reset pres nejaky to vol plus minus pri zapnuti... jestli se dostanes.
    FESTER
    FESTER --- ---
    vezmi voltmetr jestli vubec ma naky napeti
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: nabíjecí proud klesal a klesal, až spad do půl hodiny na nulu. Pokud tablet zapnu, tak po dobu, co se objeví ta baterka s vykřičníkem to dobíjí 500mA, než se to zas pak vypne.

Opatrně jsem sundal zadní kryt, a nějak nevypadá, že by byl nějaký problém uvnitř (žádné známky poškozeného HW). Baterka je natvrdo připájená do základní desky
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FESTER: můžu držet i 10 vteřin a nic. Objeví se logo baterky s vykřičníkem, to za 5s zmizí a dál se nic neděje ;)
    FESTER
    FESTER --- ---
    TOOMIX: zkus zmacknout on/off vypinac a drzet to par vterin

napr muj musim podrzet asi 3-5 vterin pak se zavrni a nakonec zacne bootovat firemnim logem a nasledne napisem android
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    to tady mám jak samomluvu...

WIL_M: píchnul jsem to na ten zdroj od PC, mezi to fláknul ampérmetr, a baterka se nabíjí, bere to stabilně 550-600mA, uvidím, co to teda udělá ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam