• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    EZEE: za tyhle prachy bych sel do nexuse, pripadne si pockal na ty novy tablety od Amazonu, jestli se budou prodavat u nas
    EZEE
    EZEE --- ---
    daji se tablety flashnout a androidi aplikace stahovat?:)
    EZEE
    EZEE --- ---
    HONCKA: ted jeste nejakej ten androidi tablet :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    HONCKA: ja bych to nemel na hrani live nebo tak, ciste jen na krouteni zvuku do sluchatek, u ipadu me zaujalo vst electribe, tak me zajima jestli to na androidu je taky takovadle picovinka nejaka
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    EZEE: ja to prave pouzivam k notasu, touchosc je multitouch midikontroler
    TouchOSC iPad Ableton Live - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ZTxtat16I-s
    EZEE
    EZEE --- ---
    Zeptam se jinak.. Nexus 7 doporucujete? Popripade nejaka alternativa v tydle cenovce?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WIL_M: co jsem si o tom cetl, tak i to mereni samotne neni jednoduche. max mozna pokud tu ma nekdo nexuse 7.
    EZEE
    EZEE --- ---
    MRAKY: rikam, chci to jako multimedialni nahrazku za PSP/DS, praci si necham na stolni PC :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MRAKY: ad ta latence, reálné výsledky a srovnání by mne fakt zajímaly. se zmizením lagů se ale dost prsili
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    EZEE: za 6500 jsou k sehnani trosku lepsi lowendy. ale stale lowendy.....

kazdopadne u tabletu, i u tech nejdrazsich necekej nejaky vykon. jsou nastavena tak, aby byla co nejmensi a vydrzela co nejdele.... takze i prvni netboky byly o dost rychlejsi.

ja sice pouzivam asuse tf700 i jako pocitac kdyz cestuju, ale stale je to... .. proste nahrada - o ipadu ani nemluve...

kup si nexuse 7 , ale neocekavej od tabletu pracovni zazraky...

HONCKA: tvrdi se, ze na jellybeanu srazili tu latency na uroven ipadu, ale cert vi. nepouzivam
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    záznam uvedení nových Kindle. celkem hezká předváděčka, ve státech to udělá asi solidní tabletí revoluci, tady to lidi koupí max kvůli ceny, ale nijak zvlášť to asi s trhem nezahýbe

Amazon Kindle –záznam z představení novinek [video]
    http://dotekomanie.blog.mobilmania.cz/2012/09/amazon-kindle-%E2%80%93zaznam-z-predstaveni-novinek-video/
    EZEE
    EZEE --- ---
    HONCKA: tak ta tvorba hudby pro me neni uplne tak podstatna, muzu se vyblbnout na desktopu, buh vi jak by mi to skladani v metru vydrzelo :) jde hlavne o ty hry/poslech/internet/cteni txt/vdeo
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    EZEE: celkem te sklamu, na hudbu bych sel akorat do ipadu, mozna je to s ICS lepsi, ale co jsem skousel na transformeru (jeste s honeycombem), co ma zena touchosc, kterej pouzivam i na ipadu, tak to bylo diky brutalni latenci totalne nepouzitelny
    EZEE
    EZEE --- ---
    Ahoj,

jsem uplnej, ale uplnej amater. Dneska me chytl rapl ze bych si poridil do budoucna nejaky tablet primarne kvuli aplikacim na tvorbu hudby, hrani her, koukani na videa, delani i nejakych tech pohotovych fotek, internet, skola, proste multimedialni zarizeni na cesty, do metra apod. jelikoz jsem mel PSP a DSko je to vec jen na jedno, hrani her a to uz mi jak starnu nejak nestaci :)). Jediny co je mi nejblizsi je asi Ipad 2(prave kvuli hudebnim programum), ale neco mi rika ze to neni to prave orechove a je to kurva drahe. Shrnu pro me par stezejnich bodu, co bych tak od tabletu ocekaval.

-cena kolem 6500,-
    -moznost flashnuti (pokud to jde)/homebrew apps
    -wifi
    -solidni rozliseni/display cca 7"
    -16/32GB interni, popripade pridavne pameti v podobe karet SD apod.
    -Android?W8? pokud ano, da se default verze casem updatovat na novejsi?(sympatictejsi je mi Android)
    -aplikace/hry
    -podpora textovych formatu
    -podpora flash, pokud to je nezbytne..
    -rychlost UI
    -vydrz baterie kolem 10h?

Designove i cenove me nejvic co jsem tak koukal zaujal ASUS/Google? Nexus 7

Diky za veskery navrhy a pripominky.
    ADAM
    ADAM --- ---
    ne, cenu nezkousnu. fire mi cenou 300 usd vyhovuje :-)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ADAM: aha, ja jsem videl jen ten jejich novy 7" ...

ale jak tetu sleduju, tak by ti spise vyhovoval ipad. pokud nevyzadujes zadnou nahradu pocitace a jen fotky, web + perfektni displej , tak ten posledni ipad je pro tebe. jestli zkousnes cenu
    ADAM
    ADAM --- ---
    fire 8.9HD: 1920x1200 HD display with polarizing filter and anti-glare technology for rich color and deep contrast from any viewing angle

nexus 1280x800

ano, je to nespravedlivé srovnávat jiné velikosti, ale těch 8.9 mi prostě vyhovuje víc a google ho nenabízí.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ADAM: no ja mel za to, ze google nexus ma lepsi displej nez kindle fire..
    ADAM
    ADAM --- ---
    MRAKY: jako killer-feature mi přijde rozlišení displaye.
    na prohlížení fotek a webu zásadní věc. a to jsou téměř jediné činnosti, na které bych tablet využil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam