• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    HAL_
    HAL_ --- ---
    FESTER: Elektrickou indukcí... imho technologie budoucnosti, která za pár let bude super a bude všude, ale zatím je poněkud nedonošená.
    HAL_
    HAL_ --- ---
    SOPTIK: Njn... a zrovna u toho Nexusu 7 bych tu klávesničku s SD čtečkou hodně bral, klidně i přes to bluetooth :))
    FESTER
    FESTER --- ---
    by me zajimalo jak funguji tyto nabijecky... ma nekdo zkusenosti ?

http://powermat.com/

HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevim jak novejsi, ale zene se povedlo u prvniho transformera skurvit konektor u klavesnice, blbe to tam nasadila a u konektoru se odchlipl plisek, co byl okolo a opravit to neslo. Ideal by bylo neco ala nabijecka u palmu pre
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SOPTIK: me ten usb prekvapil... dokazal utahnout vybity samsung s3... tak,ze jsem mohl byt pripojeny na internet
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    HAL_: To sice jo, ale klavesnice, co ma v sobe baterku, plnohodnotne USB a ctecku SD karet ne :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HAL_: neda. ty bluetooth klavesnice se za pridavou moc povazovat nedaji. v podstate je to hlavni duvod proc jsem se zbavil samsungu 10.1... pridavna baterka & usb port & drzi to samo v urcite poloze - to je opravdu velika pomoc
    HAL_
    HAL_ --- ---
    Přídavná klávesnice jde dnes koupit úplně ke všemu, i k tomu Nexusu 7
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    SOPTIK: Tablet s klávesnicí jsem chtěl taky. Dokud jsem ho pár měsíců nepoužíval. Je to akorát otravný kočkopes.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    EZEE: kindle amazon neprezentuje jako android tablet. ale jako nastroj pro pristup k jeho sluzbam... nema ani android market... je hodne upraveny a postaveny na androidu 2.3 ... nexus 7 je na 4.1... nevim na cem postavi fire hd, ale na 100% t bude zas poupravene tak, ze to nepoznas.
    EZEE
    EZEE --- ---
    SOPTIK: ja doufam ze pujde jeste aspon o litr dolu az vyjde ten fire
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    EZEE: Kdybych nechtel tablet s klavesnici, tak bych urcite sel do nexusu 7. Mam galaxy nexus a mit vzdy posledni verzi androida jistou je super :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    Jak to vypada s tim Kindle Fire HD? Bude konkurovat Nexusu nebo je to uplne nekde jinde?
    EZEE
    EZEE --- ---
    SOPTIK: to uz je ale ponekud hiend, myslel jsem do 6500 :)) no asi si pockam az padne ten nexus 7, imo to pro me bude dostacujici
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    EZEE: Tak jako ja mam transformer infinity a vse, co po nem chci, umi. V tom, co chci, lepsi na thu proste neni, ale samozrejme zalezi, co primarne od tabletu chces. Ja vedel, ze tak 50% ho budu pouzivat s klavesnici a to stylem pro vetsinu ipadistum naprosto uchylnym - diky terminal ide mam ssh, mc, vim a jedu :) Ten zbytekje video, hudba a web na gauci a na cestach, kde docenuju predevsim dobijeni z baterky v klavesnici :) Ted uz jen aby konecne transformer infinity dostal JB :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    MRAKY: super diky, jsem nahypovanej az dost...kdyby nekdo vedel o lepsim tabletu dejte vedet :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    EZEE: zalezi na dodavateli. nexus dostaval update do 2 mesicu - kro mnejakych excesu v USA kvuli operatorum. pak mas vyrobce jako asus, kteri vydali update na 4.x behem 3 mesicu... a pak mas ostatni kteri nespechaji - galaxy s2 dostala po 4 mesicich update na 4.x...

ale obecne updaty se delaji jen na high endy, nekdy stredni trida..... takze pokud chces update, tak bez do nexusu. u lowend tabletu nemas sanci aby vyrobce na tom pracoval

a pak si to muzes updatovat na nejake custom rom... ale otazka je jestli to ma vyznam. ono cokoliv s androidem 2.3 a vyssim uz je hodne dobre.
    EZEE
    EZEE --- ---
    MRAKY: da se to updatovat ten android?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    EZEE: tezko rict... teoreticky warezit jde, cetl jsem clanky, ze warezu jsou hromady, google ted v 4.1 udelal nejake zmeny aby tohmu zamezil.. nicmene situace je jina nez na ipadu. kvalitni aplikace jde pouzivat i bez placeni s reklamama...
    ja jsem na win mob warezil v podstate vse, ale na androidu nejak neni moc duvod - ty aplikace fakt jsou levne
    EZEE
    EZEE --- ---
    MRAKY: myslel jsem warezit, ale pokud ty apps stoji 50 kc, nemam problem, ale tim padem tam necham vic nez na steamu :)

takze schvalujete nexus 7, to mam radost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam