• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    EZEE
    EZEE --- ---
    SOPTIK: to uz je ale ponekud hiend, myslel jsem do 6500 :)) no asi si pockam az padne ten nexus 7, imo to pro me bude dostacujici
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    EZEE: Tak jako ja mam transformer infinity a vse, co po nem chci, umi. V tom, co chci, lepsi na thu proste neni, ale samozrejme zalezi, co primarne od tabletu chces. Ja vedel, ze tak 50% ho budu pouzivat s klavesnici a to stylem pro vetsinu ipadistum naprosto uchylnym - diky terminal ide mam ssh, mc, vim a jedu :) Ten zbytekje video, hudba a web na gauci a na cestach, kde docenuju predevsim dobijeni z baterky v klavesnici :) Ted uz jen aby konecne transformer infinity dostal JB :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    MRAKY: super diky, jsem nahypovanej az dost...kdyby nekdo vedel o lepsim tabletu dejte vedet :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    EZEE: zalezi na dodavateli. nexus dostaval update do 2 mesicu - kro mnejakych excesu v USA kvuli operatorum. pak mas vyrobce jako asus, kteri vydali update na 4.x behem 3 mesicu... a pak mas ostatni kteri nespechaji - galaxy s2 dostala po 4 mesicich update na 4.x...

ale obecne updaty se delaji jen na high endy, nekdy stredni trida..... takze pokud chces update, tak bez do nexusu. u lowend tabletu nemas sanci aby vyrobce na tom pracoval

a pak si to muzes updatovat na nejake custom rom... ale otazka je jestli to ma vyznam. ono cokoliv s androidem 2.3 a vyssim uz je hodne dobre.
    EZEE
    EZEE --- ---
    MRAKY: da se to updatovat ten android?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    EZEE: tezko rict... teoreticky warezit jde, cetl jsem clanky, ze warezu jsou hromady, google ted v 4.1 udelal nejake zmeny aby tohmu zamezil.. nicmene situace je jina nez na ipadu. kvalitni aplikace jde pouzivat i bez placeni s reklamama...
    ja jsem na win mob warezil v podstate vse, ale na androidu nejak neni moc duvod - ty aplikace fakt jsou levne
    EZEE
    EZEE --- ---
    MRAKY: myslel jsem warezit, ale pokud ty apps stoji 50 kc, nemam problem, ale tim padem tam necham vic nez na steamu :)

takze schvalujete nexus 7, to mam radost :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    EZEE: jak to myslis stahovat ?

ano android tablety na tom jsou stejne jako telefony - custom romy apod.

HONCKA
    HONCKA --- ---
    EZEE: za tyhle prachy bych sel do nexuse, pripadne si pockal na ty novy tablety od Amazonu, jestli se budou prodavat u nas
    EZEE
    EZEE --- ---
    daji se tablety flashnout a androidi aplikace stahovat?:)
    EZEE
    EZEE --- ---
    HONCKA: ted jeste nejakej ten androidi tablet :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    HONCKA: ja bych to nemel na hrani live nebo tak, ciste jen na krouteni zvuku do sluchatek, u ipadu me zaujalo vst electribe, tak me zajima jestli to na androidu je taky takovadle picovinka nejaka
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    EZEE: ja to prave pouzivam k notasu, touchosc je multitouch midikontroler
    TouchOSC iPad Ableton Live - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ZTxtat16I-s
    EZEE
    EZEE --- ---
    Zeptam se jinak.. Nexus 7 doporucujete? Popripade nejaka alternativa v tydle cenovce?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WIL_M: co jsem si o tom cetl, tak i to mereni samotne neni jednoduche. max mozna pokud tu ma nekdo nexuse 7.
    EZEE
    EZEE --- ---
    MRAKY: rikam, chci to jako multimedialni nahrazku za PSP/DS, praci si necham na stolni PC :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MRAKY: ad ta latence, reálné výsledky a srovnání by mne fakt zajímaly. se zmizením lagů se ale dost prsili
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    EZEE: za 6500 jsou k sehnani trosku lepsi lowendy. ale stale lowendy.....

kazdopadne u tabletu, i u tech nejdrazsich necekej nejaky vykon. jsou nastavena tak, aby byla co nejmensi a vydrzela co nejdele.... takze i prvni netboky byly o dost rychlejsi.

ja sice pouzivam asuse tf700 i jako pocitac kdyz cestuju, ale stale je to... .. proste nahrada - o ipadu ani nemluve...

kup si nexuse 7 , ale neocekavej od tabletu pracovni zazraky...

HONCKA: tvrdi se, ze na jellybeanu srazili tu latency na uroven ipadu, ale cert vi. nepouzivam
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    záznam uvedení nových Kindle. celkem hezká předváděčka, ve státech to udělá asi solidní tabletí revoluci, tady to lidi koupí max kvůli ceny, ale nijak zvlášť to asi s trhem nezahýbe

Amazon Kindle –záznam z představení novinek [video]
    http://dotekomanie.blog.mobilmania.cz/2012/09/amazon-kindle-%E2%80%93zaznam-z-predstaveni-novinek-video/
    EZEE
    EZEE --- ---
    HONCKA: tak ta tvorba hudby pro me neni uplne tak podstatna, muzu se vyblbnout na desktopu, buh vi jak by mi to skladani v metru vydrzelo :) jde hlavne o ty hry/poslech/internet/cteni txt/vdeo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam