WIL_M: a trebas chybejici karta... to jestli ji 90% potrebuje nebo ne je irelevantni.
90% lidi nepotrebuje highend.... kompromisy to ma, na druhou stranu pomer cena/vykon je uzasny.
ale nerad bych tu rozjizdel diskuzi na tema zda je to lowend.
Osobne bych koupil hned pro sve rodice, pokud by to bylo v CR za tech 200usd... idealni. jednoduche a levne a pritom rychle a bez zbytecnych funkci. ale pro sebe bych si v tuhle dobu hleda neco co ma minimalne 2Giga pameti, slot na kartu ( gsm ani nemusi).... buhuzel ma HAL_ pravdu v tom, ze takove se ted v 7" nedelaji - bud maji vetsi, nebo mensi displej - viz nova SCH-R950, nebo nejaky transformer z tech vetsich
HAL_: no ja se s tebou neshodnu. pouzival jsem cirka 3/4 roku samung tab (7") a predtim ipad - kolem 8..... a po te zkusenosti bych uz sel jen do 10". ano je to velmi prenosne a v nekterych pripadech se to da soupnout do obleku, nicmene ve vetsine jsem na to musel nosit stejnou brasnu jako dneska na 10" asus transformer. a vzhledem k tomu, ze vetsina dokumentu co mam je formatovana na a4, tak rozhodnuti je jasne :) ale ok tohle je subjektivni.