• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    HAL_
    HAL_ --- ---
    JOHNY_G: V čem je o tolik lepší Nexus 7 než čína Ainol Novo 7 Fire?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    JOHNY_G: za svým Huawei si stojím, ale to má cenovku vyšší než Nexus :)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Před pár týdny mi odešel do věčných lovišť PlayBook, a do včerejška jsem místo něj používal Asus Transformer s CyanogenModem, který z něj udělal použitelný tablet. Nějak to ale furt nebylo ono, a když jsem včera od přítelkyně dostal Nexus 7, tak jsem se utvrdil v tom, že tablet prostě musí být sedmipalcový :-). Plus je to fakt poctivá kombinace hardwaru a softwaru. V práci jsem měl v rukou hromady iPadů a androidích tabletů, ale tohle je THE ONE :-). Vyserme se na ty číny, pánové :-).

[konec monologu]
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    pokud by zachovali poměr stran, tak je portabilita trochu horší než u širokoúhlých displejů, svůj 7" dám do kapsy bundy, u iPad mini to hrozit nebude

iPad mini: what we think we know
    http://www.phonearena.com/news/iPad-mini-what-we-think-we-know_id35579
    FESTER
    FESTER --- ---
    apple tezce zneuziva sveho monolniho postaveni....
    HAL_
    HAL_ --- ---
    NECROMAN: Jestli je to pravda (pochybnosti mám stále velké), tak si Apple imho nemálo sere do vlastního. To jim ten Jobs bude hezky rotovat...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    stejne pak pritelkyni koupim, jako upgrade, novej iPad. Ale premyslim co sobe ....
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    NECROMAN: jj, to uz jsem videl. Na Apple to neni tak zly :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MORVAGOR: jinak to je zase vyhoda Surface, je tam slot na microSD, takze neni problem tam dat extra 64GB kartu, popripade pamet rozsirit flashkou - je tam regulerni USB konektor.
    MORVAGOR
    MORVAGOR --- ---
    NECROMAN: Tohleto holeni zakazniku na vetsi pameti me u Applu pekne sejri. Podle nej stoji rozsireni o 8,16 i 32 gb stejne - 100e.
    Jesteze vetsina ostatnich vyrobcu ma rozum a ten slot na pametovy karty do tabletu nema problem dat...
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NECROMAN: takze rekneme 327USD za nejlevnejsi variantu . hm
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NICTUKU: udajne ceny iPad Mini
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    WIL_M: To mapovani tlacitek je hodne chytre. Za tu cenu je to fajn.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NICTUKU: pravděpodobnou cenu jsem sem dával nedávno, podle toho článku to na nějaké extra zatopení nevypadalo
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    jsem zvedavej na iPad Mini, hlavne cena pokud se dostane na unosnou miru, mohl by androidu trosku pritopit ...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Archos Gamepad: Tablet pro náruživé hráče za necelé tři tisíce - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/bleskovky/archos-gamepad-tablet-pro-naruzive-hrace-za-necele-tri-tisice-3508

WIL_M
    WIL_M --- ---
    NECROMAN: nfc by mi zrovna v tabletu asi moc nechybělo, zbytek za ty peníze špatný...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    mimochodem ten Surface RT nema ani NFC, GPS ani 3G, jen aby se vedelo. Pry kvuli tomu, ze pres magneziove telo neprojde signal.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DEMONOFANARCHY: navic preorder jen pro 8 zemi, samozrejme bez CR. Jinak cena v Nemecku zakladniho modelu bez klavesnice 479€ - docela masakr.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DEMONOFANARCHY: stoji to zhruba stejne jako transformer TF300 s klavesnici
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Asus PadFone 2 oficiálně představen: Quadcore, LTE, HD displej a lehčí tělo - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/asus-padfone-2-oficialne-predstaven-quadcore-lte-hd-displej-a-lehci-telo-3505

WIL_M
    WIL_M --- ---
    NECROMAN: pamatuju si na masáž když vyšly sedmy, ten WOW efekt v každé velké stanici metra byl fakt maso :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam