• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SLASH: pouzivam ipada s navigonem a max spokojenost, drzak brodit
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SLASH: systém je pořád stejný, jestli to je v telefonu nebo v tabletu, rozdíl podle mě nepoznáš
    SLASH
    SLASH --- ---
    mate niekto skusenosti z pouzivanim tabletu ako SatNav v aute? chcel by som na tento ucel kupit Nexus 7 32GB (ma vyjst tu v UK 3 tieho novembra)..
    Ktore navigacne softwary sa podla vas k tomuto najlepsie hodia? (teda su Jelly Beans ready ? ) na svojom HTC DHD mam nainstalovany TomTom 1.0 pre android a Sygic Aura 2.1 .. ale neviem ako to bude behat na tom tablete..
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HAL_: no jestli jsou lepsi to by byla nekonecna diskuze... je vyber a kazdy is vybere co mu prijde lepsi :) tech 200USD uz je hezka cena
    HAL_
    HAL_ --- ---
    MRAKY: Njn, jen to jsou důvody které i z ještě levnějších tabletů dělají tablety lepší než Nexus 7.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    AIM_FREEMAN: cokoliv das na jakoukoliv free sluzbu je na 100% prochazeno a pokud je to nalezeno jako uzitecne, tak dale zpracovavano... jsou firmy, ktere nabizi sifrovani dat - specialni klienti pro pristup k web sluzbam od MS, googlu apod

ale s dnesni cenou za internet je nejjednodussi si doma dat NAS... upload 1Mbit uz je dneska skoro zdarma...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    proto se mi libej ty cinani (teda ne ze by samsung acer apod nebyli taky cinani apod:) pac toma vetsinou zaklady jako usb a sd karty, a vsechny ostatni veci se k tomu daj dokoupit
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HAL_: lowend. za 200USD. proc by tam meli nechavat funkce ktere pak muzou prodat s tabletem za vic ? ;)))
    smir se ze to ofiko neumi a tot vse. stejne jako hromadu dalsich "zakladnich funkci tabletu"
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    HAL_: aha, já to nijak blíž nezkoumal, jen jsem na to narazil. třeba někdo napíše něco lepšího a free. jinak samo souhlasim, ze to je uhozeny. ale nevinim 3rd party programatory, ze si na dmnci googlu chteji privydelat.
    by me zajimalo kolik G vyrejzuje na cloudu a co se deje s datama ktery tam lidi posilaj..naivni vira v soukromi uzivatele a poctivost poskytovatele zde imho neni na miste.
    HAL_
    HAL_ --- ---
    AIM_FREEMAN: LOL?
    Takže se musí platit navíc za aplikaci, která ti zprovozní naprosto základní funkci tabletu, a to ještě prakticky nepoužitelně, protože zjevně čte jen některé soubory, a hlavně VŮBEC neumí zapisovat? To je ještě tragikomičtější než jsem si myslel.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    HAL_: root už není nutnej stačí otg kabel a tahle aplikace
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer
    HAL_
    HAL_ --- ---
    AIM_FREEMAN: Levné čínské tablety mají nějakou oficiální podporu? O_o
    Tohle řeší fanouškovská základna ;)

Nexus 7 by v tomhle měl hodně navrch... kdyby do něj nebyly nutné zásahy pro zprovoznění základních funkcí, pokud ho fakt je nutné rootnout abych si k němu bez problémů připojil extrák nebo flashku, tak ho to sráží na úroveň toho "noname" výrobce.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    AIM_FREEMAN: video? To hnat jen pres cpu je velkej vojeb.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    nexus je sympatický v jistotě podpory, updatu apod. ainol se na fire vykasle pravdepodobne jiz s pristim modelem (fire II, jiz letos v prosinci), nevim jestli vuvec uvidi JB. imho spis ne. tak vaham.
    na druhou stranu hry skoro nehraju, tak vlastne nevim co bych delal s tegrou 3..? jen tak premejslim nahlas, kdyby vas meco k tomu napadlo, tak piste:)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MUSTAFA: tak mi to přes mini USB kabel ukazuje požadované napájení 500mA, a když to připojim kabelem do AC zdířky, tak to tam nikde není, protože z USB tahám jenom proud
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MUSTAFA: a já blbec to hledal v tabletu :)
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MUSTAFA: ať koukám jak koukám, nikde to nevidím, a ani CurrentWidget na to dělanej mi nic neukazuje...
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    TOOMIX: se mrkni v hardware do karty, kolik jim v obou případech pc dává.. třeba dává víc, když to není datový přenos
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam