• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    SmartQ X7 is a Nexus 7 Rival that Looks Like It, Has Better specs, Decent Price | Tablets & Tablet News
    http://tablet-news.com/2012/11/17/smartq-x7-is-a-nexus-7-rival-that-looks-like-it-has-better-specs-decent-price/

Ma s timto nekdo nejake zkusenosti?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FLYBOJ: no ja to okamzite musel vypnout, stvalo me to neskutecne:)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    J, funguje to pomerne slusne. (Se slozitejsim sklonovanim delsich slov a vulgarnim slovnikem ma ale problemy.) Pripadne ti klavesnice nebrani napsat slovo vytukanim.
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    ok, dik za radu. pohraju si s tim.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BINNMODE: ne, funguje to i v češtině a řekl bych že docela dobře...tedy ono to funguje asi v každém jazyce, záleží co si tam přepneš...
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    NEVILL: ale pokud jsou v anglictine. Coz pro mne ztraci uziti
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Ainol Novo 10 Captain: Nabušený tablet s Androidem a lákavou cenou - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/bleskovky/ainol-novo-10-captain-nabuseny-tablet-s-androidem-a-lakavou-cenou-3718
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BINNMODE: Ukazuje to návrhy slov, ono to dává smysl, protože to psaní není vůbec přesné, prostě v rychlosti přejedeš po klávesnici a ono to něco pozná. Slova to rozeznává překvapivě přesně.
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    Slide typing funguje jen s naseptavanim nebo se tovda vypnout?
    ADAM
    ADAM --- ---
    ja jsem rozhodnutej koupit nexus 10 (jediné, co mi vadí je ta SD karta, ale holt to nějak budu must přežít). akorát kde ho nějak do konce roku sehnat :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    FLYBOJ: tak 4.2 mi už nakonec taky dorazil, teda hlavně ta slide-it klávesnice je překvapivě dobrá, tím mi udělali fakt radost... :O)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    OBLUDKA: to byla vzdelavaci otazka...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    včera jsem si osahal Sony Tablet S - hezký svižný tablet s krásným displejem, bohužel ta cena...
    CROSS
    CROSS --- ---
    OBLUDKA: nezapomeň na DPH, když už jsme u toho
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    FLYBOJ:
    Podpora vice uctu: na zamknutem displeji se da zvolit ikonka uzivatele. Ten pak muze mit jiny google ucet a svoje programy.

widgety jdou pridat i na zamceny displej (hodiny, posta, kalendar)

klavesnice ala slide it.

na plose pridana nova karta (stahnutim shora vpravo), kde je rychle nastaveni (BT,wifi, screenlock, jas a ikona nastaveni)

Rekl bych, ze je to vse,
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    NEVILL: J, v liste nahore byla ikonka, ze je dostupna.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    FLYBOJ: to jako naskočilo samo ta aktualizace? já to teď kontroloval a pořád mám tu 4.1.2
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Tak prave na Nexus 7 instaluju ofi 4.2 (custom user space + slide typing) Uvidime.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    OBLUDKA: "automatizovaný systém zpracování dat" sice je to tu ot, ale muzes to trosku rozvest prosim?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Levný sedmipalcový tablet Aakash 2 stojí v Indii jen tisíc korun - Živě.cz
    http://www.zive.cz/bleskovky/levny-sedmipalcovy-tablet-aakash-2-stoji-v-indii-jen-tisic-korun/sc-4-a-166308/default.aspx
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam