• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Kterej 10" tablet s Androidem byaste teď doporučili? Rozhoduju se mezi 7" a 10", v 7" mám jasno (Nexus), ale u větších nevím - nějkaý zkušenosti s novým Samsung Note? Stojí ta tužtička za to?
    HAL_
    HAL_ --- ---
    TWARR: Tak záleží na ruce, samozřejmě. Na mě je to při pevnějším uchopení už docela nepohodlné, Nexus 7 je užší.

NICTUKU: Jo, rozlišení displaye je to jediné co na mini iPadu fakt odrbali - přitom je to směšné, lepší rozlišení dnes mají už i levní číňani za pár šupů.
    TWARR
    TWARR --- ---
    HAL_: Mini se mi v jedny ruce drzi lip nez nexus 7 treba
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    HAL_: mno. Ta 4. verze iPadu je fakt nabouchanej kousek. $x vyssi rozliseni je fakt znat. Hlavne u textu. Rozhodne bych posledni velky iPad neodsuzoval. Az dostane retinu iPad Mini, da se to teprv srovnavat, ale do te doby se to fakt neda. :)
    HAL_
    HAL_ --- ---
    Prohlížel jsem si včera v Datartu iPad-mini: v jedné ruce se drží dost blbě, ale jinak to vypadá jako naprosto parádní mašinka, ta tenkost a lehkost je neskutečná. Velký iPad vedle něj vypadal jako dinosaurus - velký, těžký, drahý, a s jen velice malinko větším displayem. Úplně mrtvý stroj.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    FLYBOJ: on je vlastne display v kazdym mobilnim zarizeni to nejdrazsi. Nejaky svaby, jako cpu/gpu, nebo dokonce pametovy moduly jsou o dost levnejsi. Ale podle myho nazoru je to i diky konstrukci/sestaveni. Proste display je narocnejsi na vyrobu. ten svab upecou na lince a vypadne ven s tim, ze ho maximalne otestujou. :)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    TOMAS: Je to bohuzel normalni cena - nejen u apple. 3-4000 zaplatis treba i u 4" telefonu HTC. Samotne sklo se, pokud vim, nevymenuje. Soucasti je komplet displej, jak pise i NICTUKU.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    TOMAS: ono to ma dve strany. Je to drahy. Apple zkratka drahej je. To je neodiskutovatelnej fakt. Ale z druhy strany si vem, ze je to celej display v kuse. To sklo je soucasti celyho paklu s displayem, takze je to samo o sobe narocnejsi na vyrobu a kompletaci. A k tomu doplnim zase tu remeslnou kvalitu, ktera je proste nejlepsi. V tomto se Applum nikdo prozatim nevyrovna. Mozna Blackberry, ale to je jina kapitola ...
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    NICTUKU: diky za info.. dival jsem se na ceny toho skla, oficialni ceny jsou 3-6 tisic, coz se mi zdalo neskutecny... :-(
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    TOMAS: ad display: pokud to vse funguje a nevadi vam to esteticky, nechte to byt(oprava je pekelne draha, protoze Apple). iPad je z hlediska remeslne vyroby spicka a vydrzi docela dost i v tomto stavu. AD hry: zalezi na systemu. Takrka vse co bezi na iOSu se da hrat sitove, ale ted vysla nejaka strilecka, portovana i na Android a ta se da hrat "nezavisle" na platformach, na kterych bezi. Muzes hrat z iPadu i proti/s hracum/i na androidu.
    SLASH
    SLASH --- ---
    podarilo sa niekomu aplikovat update na 4.2 jelly beans na root-nutom Nexus 7 ? mne sa ten system update stale nepodarilo aplikovat..
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    Zdravim, mel bych dotaz... syn upustil ipad2 na zem a prasklo sklo. Vse je funkcni, ale ta tenka prasklinka pres celou plochu.. nic moc.

A druhy dotaz, ipad a jine tablety.. asi spolu nekomunikuji, co? (napr.hry apod...)
    SLASH
    SLASH --- ---
    Neviete niekto ako nainstalovat slovensku predikciu textu na nexus 7?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    DUMBO_STRANG: akorat za tu cenu na 100% aktualni verze androidu bude i posledni
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    SmartQ X7 is a Nexus 7 Rival that Looks Like It, Has Better specs, Decent Price | Tablets & Tablet News
    http://tablet-news.com/2012/11/17/smartq-x7-is-a-nexus-7-rival-that-looks-like-it-has-better-specs-decent-price/

Ma s timto nekdo nejake zkusenosti?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FLYBOJ: no ja to okamzite musel vypnout, stvalo me to neskutecne:)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    J, funguje to pomerne slusne. (Se slozitejsim sklonovanim delsich slov a vulgarnim slovnikem ma ale problemy.) Pripadne ti klavesnice nebrani napsat slovo vytukanim.
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    ok, dik za radu. pohraju si s tim.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BINNMODE: ne, funguje to i v češtině a řekl bych že docela dobře...tedy ono to funguje asi v každém jazyce, záleží co si tam přepneš...
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    NEVILL: ale pokud jsou v anglictine. Coz pro mne ztraci uziti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam