• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    JIKE
    JIKE --- ---
    každopádně dík za info.
    JIKE
    JIKE --- ---
    OBLUDKA: takhle jsem čekal přesně asi 2 roky až spadly. Pak koupil TV, a za delší čas jsem si řekl, že jsem měl počkat. i když únor je blízko :-)
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    JIKE: Testoval jsem pouze funkcnost HDMI a ta byla v poradku. Mam doma multimedialni centrum takze jakykoliv full HD bych posilal z nej, takze me nenepadlo testovat tenhle detail, ale tipnul bych si ze bez problemu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    OBLUDKA: Tak se tu hlavně veřejně nabonzuj, to ti určitě pomůže ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    DUMBO_STRANG:
    - 3G budu využívat primárně. Defakto je to podmínka !
    - člověk musí být opatrný, i když to je spotřební pracovní věc

- klávesy jen kůli psaní emailů a nyxu atp. + baterie navíc + porty jsou super. Tablet jako takový se sluchadlama do postele na youtubko než usnu, pecka na druhou.

Díky za mini recenzi. Super vědět.

otázka: testoval jsi to HDMI na telku ? umí to poslat HD, spíš FULL HD na telku? jak to zvládá?
    (to bude jedinej asi komp, který u mě doma dá v klidu HD)
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    JIKE: Ja to mam (v modre barve). Vadi mi na tom jen malo veci:
    - ze to ma 3g, ktere jak jsem zjistil skoro nevyuziju (to neni chyba tabletu, ale moje:-))
    - ze to nema gorilla glass a ja se o to sklo bojim, protoze nechci folii (zatim jsem to ale neposkrabal)

Jinak vsechno funguje tak jak ma. Jakmile mam napsat vic nez dve vety, tak davam do docku a pisu na klavesnici. Ta je fakt dobra. Nicmene na nejake vetsi pracovani to neni jelikoz je v podstate minimum moznosti multi taskingu a taky se clovek ze zacatku musi naucit par novych pohybu napr. s touchpadem se blbe scrolluje, tak scrolluju prstem na displayi. To nemusi uplne kazdemu vyhovovat.

Takze u me, az na to ze jsem si mel koupit verzi bez 3g, spokojenost.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HAL_: díky, to jsem chtěl slyšet.
    HAL_
    HAL_ --- ---
    JIKE: Ber tohle, lepší možnost neexistuje.
    JIKE
    JIKE --- ---
    spíše mi šlo o to, jestli je to dobrý /ano na recenzích ano/ a slyšet názory i zde.

berme to takto: musím vyčerpat budget v hodnotě 15 tis na tablet. tak který vybrat ?
    JIKE
    JIKE --- ---
    OBLUDKA: v týhle cenový relaci ?
    - prtože tablet
    - prrtože mohu jen tablet
    - prrrtože mám netbooka a notebooka a 2 pc, ale jsou to muzejní kousky už.
    - prrrrtože na 1/2 práce, multimédia, fotky, mobilitu a aby vydržel min 2 dny na rybách na nyxu :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    OBLUDKA: Jakej utrabook v tyhle cenovy hladine vydrzi 16 hod na baterku?
    JIKE
    JIKE --- ---
    zdar.

co říkáte na ?

ASUS Transformer TF300TG-1G074A, červená + klávesnice | CZC.cz
    http://www.czc.cz/asus-transformer-tf300tg-1g074a-cervena-klavesnice/113211/produkt

?_?
    XLOBOX
    XLOBOX --- ---
    Ahoj, chci si koupit tablet tak kolem 4000, tak bych se chtel poradit, co by bylo nejlepsi, v tyhle levny kategorii.. Padl mi do oka Kindle Fire HD a Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) co si o nich myslite? Zatim jsem spis pro ten Samsung.. Chci to an takovy ty bezny veci, do skoly na cteni nejakejch textu, vyrizovani mailu, prohlizec atd.. dik :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    HAL_: oni nic neodrbali. Jen tu technologii pouzili ve vyrobe a zmensenou. iPad Mini je jen jina, mensi varianta iPadu 2 s lepsi optikou.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    LEFTY: transformer
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Kterej 10" tablet s Androidem byaste teď doporučili? Rozhoduju se mezi 7" a 10", v 7" mám jasno (Nexus), ale u větších nevím - nějkaý zkušenosti s novým Samsung Note? Stojí ta tužtička za to?
    HAL_
    HAL_ --- ---
    TWARR: Tak záleží na ruce, samozřejmě. Na mě je to při pevnějším uchopení už docela nepohodlné, Nexus 7 je užší.

NICTUKU: Jo, rozlišení displaye je to jediné co na mini iPadu fakt odrbali - přitom je to směšné, lepší rozlišení dnes mají už i levní číňani za pár šupů.
    TWARR
    TWARR --- ---
    HAL_: Mini se mi v jedny ruce drzi lip nez nexus 7 treba
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    HAL_: mno. Ta 4. verze iPadu je fakt nabouchanej kousek. $x vyssi rozliseni je fakt znat. Hlavne u textu. Rozhodne bych posledni velky iPad neodsuzoval. Az dostane retinu iPad Mini, da se to teprv srovnavat, ale do te doby se to fakt neda. :)
    HAL_
    HAL_ --- ---
    Prohlížel jsem si včera v Datartu iPad-mini: v jedné ruce se drží dost blbě, ale jinak to vypadá jako naprosto parádní mašinka, ta tenkost a lehkost je neskutečná. Velký iPad vedle něj vypadal jako dinosaurus - velký, těžký, drahý, a s jen velice malinko větším displayem. Úplně mrtvý stroj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam