• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    FEMUR: mam teda Asus TF300F ale vybavou a rozlisenim je to, to samy co N7...
    na kontrolu PDF pouzivam RepliGO Reader ...
    poznamky vyznacovani korektur... prohlizeni naprosto vynikajici...
    (u 30 strankoveho 90 megoveho pdf se mi obcas pomalejc nacitali bitmapove layer ale problem byl spis v Gogle disku)

vyrazne pohodlnejsi nez kontrola na pocitaci
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    FEMUR: no 7" me bylo na cteni malo, tak jsem presel na 10" - problemy s formatovanim na a5 ...ale jinak anotace a podobne blbinky funguje fajn
    SLASH
    SLASH --- ---
    FEMUR: neviem co mas na mysli pod "pracou s pdf", ale pdf ka otvaram a pozeram na nexuse bez akychkolvek problemov...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    a posledni klicovej dotaz, koukal jsem na youtrubku na nejaky videa s nx 7 a praci s pdf, hodne ctu ruzny journaly, a chci s ezeptat jrstli tu nekdo ma zkusenosti s praci s pdf, na ty 7, pripadne nejaky problemy?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ja zacal dneska rano na 16gb pak presel na 32 a ted pokukuju po 3G:)
    SLASH
    SLASH --- ---
    u nas (v UK) stoji Nexus 7 32GB. tolko co stal pred mesiacom 16GB verzia..
    da sa kupit pod 200GBP.
    (http://www.currys.co.uk/gbuk/asus-google-nexus-7-tablet-32-gb-18781475-pdt.html )
    kupil som si ho dva tyzdne dozadu a zatial maximalna spokojnost.

Odporucam rootnut s verziou 4.1.2 androidom + doinstalovat Swype klavesnicu..

pecka..
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MRAKY: tak to si necham poslat:-)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    FEMUR:
    jo. je to odblokovane:
    troska provokovani cenou :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MRAKY: to zni jako pecka. muzu do toho narvat i evropskou simku? ja vim lame dotaz...
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    FEMUR: no nesleduju to, ale na play store vidim nexus 32g s 3g za 299USD ( cena v usa) a dodani do 5 dnu.
    zezen si nekoho v usa a nech si to poslat ted
    JIKE
    JIKE --- ---
    MRAKY: díky. uz jsem ho objednal
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MRAKY: diky, to neni moc potesujici, predpokladam ze datum uvedeni na trh 32 3g ve statech ani u nas neni znamy? / obe variantz jsou pro me schudnz.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    FEMUR: nejaky vyraznejsi pokles ceny prijde tak v polovine pristiho roku
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    zdravim vespolek, se zajmem jsemsi vyfiltroval prispevky o Nexus 7, a tak me napada, jaka je podle vas pravdepodobnost, ze cena 16gb klesne po uvedeni na trh 32gb 3g varianty? respektive cekate pokles ceny po vanocich s novorocnima vyprodejema?

a bude vubecpripadnej pokles ceny vyvazovat dvojnasobnou kapacitu pameti a 3g?
    JIKE
    JIKE --- ---
    NEVILL: Jasná věc pane :-) hádej z čeho taky píšu :-)

jen prosba, koupil jsem hovado blbej HDMI kabel. potřebuju právě k tomu ausu takovej ten super pidi kabel. netušíte kterej přesně to je?

btw: takhle ryhlý načítání youtubka jsem ještě nikdy neviděl na žádnym svym kompu.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JIKE: pokud na to máš budget, tak není co řešit :-)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    OBLUDKA: no ja pouzivam tablety cirka 2 roky - a pouzivam je doma na cteni, browseni a kdyz cestuju, tak jako nahradu za notebook
    moznost tomu pricvaknout klavesnici je velka.. at uz externi baterka, fixovany display -v urcite pozici, dodatecne porty....
    proste dneska bych neco jineho nechtel... ted mam tf700

btw - proc by mely v unoru ceny spadnout nize ? nove vyjdou az v lete...
    HAL_
    HAL_ --- ---
    Jako levnější varianta Transformeru s dokovací klávesnicí by měl teď někdy vycházet nový Huawei Mediapad
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    OBLUDKA: Mno, ja prave po transformatoru taky pokukuju - kdyby pred lety, kdyz jsem kupoval netbook, z nej slo takhle snadno sundavat klavesnici a mel 3G, taky bych po nem skocil. Mne to pripada jako zabavna kombinace netbooku (ne notebooku) a tabletu - pochopitelne na psani Vojny a Miru (nebo kodu) to asi vhodny nebude ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    každopádně dík za info.
    JIKE
    JIKE --- ---
    OBLUDKA: takhle jsem čekal přesně asi 2 roky až spadly. Pak koupil TV, a za delší čas jsem si řekl, že jsem měl počkat. i když únor je blízko :-)
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    JIKE: Testoval jsem pouze funkcnost HDMI a ta byla v poradku. Mam doma multimedialni centrum takze jakykoliv full HD bych posilal z nej, takze me nenepadlo testovat tenhle detail, ale tipnul bych si ze bez problemu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam