PISKVOR: jasná. nacpal jsem tam tohle:
Dev-Host - install_flash_player_ics (1).apk - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
Dev-Host - install_flash_player_ics (1).apk - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
http://d-h.st/x4v
šlape to super, jak prima play tak ostatní a i ve firefoxu.. ale musel jsem to hledat. Jako plugin na marketu - google play to prostě není :-/
WILLOW: naprostej souhlas, kor když jde o HD trailer apod, tak ten zvuk je super. překvapilo mě to. každopádně pokud to držím vhodně hraje to víc do prostoru - kryju rukou čásst repro a směruji zvukové vlny. na BT sluchátka naprostá paráda. na woofer repro jsem netestoval, ještě pořídím BT repráky, a bude to naprosto dokonalé.
kabel na HDMI - micro mi má přijít dnes, tak to pak testnu na televizi. zajímá mě, jak to přehraje. a full hd to asi nedá.
paměť ? no když mám pod 100MB a to i na HTC tak to začne zpomalovat, ale pak to samo něco vymaže a jede v pohodě.
Podle mě mi to dělala nějaká aplikace.
když tam dáš klávesnici, tak to dobíjí PAD, takže ta výdrž? to jsem ještě neviděl. minimálně 15 hodin to vydrželo. nepočítal jsem to. a to jsem měl režím auto kontroly výkonu, čučel na filmy - z flashky, na youtube, nyxoval, hledal na netu.
3D hry to vyflusnou asi hned. to jsem netestoval..