SPYYDY: tohle si objednal táta, tak pak můžu říct, jak to vypadá. Co se týče aktualizací, tak pokud už se tak nestalo, tak ainol většinou slibuje možnost aktualizace aspoň na další verzi, třeba u elfa 2 na Jellybean. Jak píšeš, za supernízkou cenu si holt někdo zaplatí trochu jinou daní. Pokud chceš, aby ti všechno fungovalo, musíš tablet rootnout a dát tam nějakou jinou ROM (feyiu, darkelf), což často vyžaduje určitou verzi oficiální softwaru. Jde pak o to najít takovou kombinaci, která ti nebude nijak blbnout. Tzv. ghoust-touching a třeba blbnutí indikace baterky jsou totiž docela častejma jevama. Já jsem naštěstí dosáhl toho, že jsem nahodil první rom (Darkelf 1.0) a všechno mi funguje, akorát mi ve spánku jednou za 10s lupe maličko v repráčku - takže ani to vlastně neni 100%.
Vzhledem k tomu, jak jsou ainoly tak levný se ale utvořila dost silná komunita lidí, co si pohrávaj se všema záludnostma, vydávaj nový romky, updaty atd., takže ke každýmu problému toho najdeš spoustu na fórech a nakonec to vyřešíš.
Abych to ale uvedl na pravou míru - abys mohl hrát nejnovější hry a dělat, co bys chtěl, rozhodně to nepůjde tak, že ti přijde domu tablet, ty ho rozbalíš a pojedeš..