• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FEMUR: zkusil bych klasicky alzu nebo sunnysoft (na portfolio jsem se nedíval, jestli je skladem
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    nejaka rada kam se v praze jit podivat na nejaky protective cases jako je treba survivor od griffina na nexus 7?
    ADAM
    ADAM --- ---
    má rootnutí nějaká rizika? je s tím oser, nebo to je na prál kliknutí? (lama)
    SLASH
    SLASH --- ---
    + niektore dalsie dovody, ako bez rootu neurobis poriadny backup (s Titanim Pro)
    SLASH
    SLASH --- ---
    WIL_M: u mna to boli hlavne 2 dovody :

1) applikacia StickMount (http://bit.ly/T9ogx5)

2) nainstalovanie stock android internet browsera s flash pluginom (chrome pre android nepodporuje flash) (+ dolphin a jemu podobny mi az tak nevyhovovali)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    SLASH: ne, nemam duvod.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    to by mě docela zajímalo... kvůli čemu nejčastěji rootujete zařízení? osobně jsem nenarazil na jedinou věc, proč bych to měl dělat...
    SLASH
    SLASH --- ---
    FEMUR: uz si si ho rootol ?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tak nexus 7 doma a je to svizny jak dabel, synchro pres wifi skvely, a slape to teda vyborne.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Best 7-Inch Android Tablets of 2012 - Android Authority
    http://www.androidauthority.com/best-7-inch-android-tablets-2012-59543/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MRAKY: zrovna nejaky cinsky telefony me celkem lakaj, napr Lenovo K860 nebo Oppo Find 5
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    JOHNY_G: protoze lide maji z feature listu tech cin dojem, ze prechytraci vsechny a koupi si highend za cenu lowendu.....
    SLASH
    SLASH --- ---
    SLEDGE: moj je uplne v pohode? Sklo je aj na lavej strane pekne pod ramom a po celej dlzke ramu je to rovnomerna vzdialenost insetu..

zeby tu (do UK ) dovazali iba tie podarenejsie kusky :) ?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SLEDGE: celkem by me zajimalo, jestli to ma i 3G, nebo to uz opravili
    SLEDGE
    SLEDGE --- ---
    Když jsme u toho N7 a displeje, tady jsem něco sepsal: http://www.high-voltage.cz/2012/nexus-7-odlepujici-se-obrazovka/
    SLASH
    SLASH --- ---
    TAP:pri nexusesa nedostatok pameti da riesit jednoduchym pripojenim mem sticku/usb drivom, ale ostatne jeho vlastnosti (pre mna hlavne GPS senzor) vyvazuju tento nedostatok..
    SLEDGE
    SLEDGE --- ---
    TAP:
    JOHNY_G:
    Jo, a tohle je další věc - SD, HDMI, USB bez rootu - pro někoho zbytečný, pro jinýho killer feature :)
    TAP
    TAP --- ---
    JOHNY_G: slot na sd. pro někoho to možná překážkou neni, pro mě jo, nechci se za 2 měsíce držet za hlavu, že jsem si koupil zařízení s malou pamětí a nic s tim nemůžu udělat.
    SLEDGE
    SLEDGE --- ---
    JOHNY_G:
    a) protože 3 a 6 je rozdíl dost podstatnej
    b) on ten Nexus 7 taky tak brutálně luxusní neni, což ti odkejve každej, kdo si všiml, že mu levá hrana displeje leze nad rám, následkem čehož mu displej vrže :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam