• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    BRUN
    BRUN --- ---
    uz hodinu googlim recenze budget tabletu, ale nejak nenachazim inspiraci. poradte mi tablet 7" (muze byt i 10) do 2,5k, slouzit ma na hrani a skolu deti 5/7 let, takze fakt, ze za tuhle cenu bude nutny prekousnout nejaky kompromisy, uplne nevadi.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WILLOW: nádhernej obraz.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ANTUTU 13019
    JIKE
    JIKE --- ---
    jinak po nastavení max výkonu mi ANTUTU benchmark napsal něco přes 12.500 bodů jestli se nemýlím.
    JIKE
    JIKE --- ---
    mám takový dotaz, ono na tý obrazovkový klávesnici je nějaké takové automatické psaní tahem prstu. moc jsem to nepochopil, spíš bych to chtěl vypnout. spíš píšu slova na 2x :-/

WILLOW: chrome mi děsně zasekalo ramku, minimálně 100 Mb, firefox s 10 voknama tak 50 ? prostě paráda a je i rychlejší. chrome mám na Sensationu, a vpohodě. ale ten firefox zatím vede, je i stabilnější, ještě mi nespadnul a FLASH přehrává díky tomu kodeku uplně v pohodě. Dolphin jsem zavrhnul, to je vo nervy.
    ještě otestuju oepru...

tu hlášku jsem nikdy ještě neviděl..

spíš mě vadí, že aplikace PRIMA PLAY, mi jde jen na telefonu a není kompatibilní s timhle tabletem :-/ ale řešení je právě firefox + flash a šlape to. kvalita mizerná , jak to tam Prima nahrává netušim..
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    JIKE: pouzivam primarne chrome... dolphin mam kvuli flashy... firefox jeste vyskousim :)

jediny co me irirtuje hlaska neni povoleno prehravat na mobilnim zarizeni viz. youtube
    nemluvne regiony
    JIKE
    JIKE --- ---
    WILLOW: ten dolphin mi děsivě padá... dám načíst klub ze 100 příspevkama - ústav pro duševně vysmátý, a padne na hubu.
    a navíc se mi stalo, že mi zašeďuje kus nebo celý screeny a příspěvky na nyxu...
    Chrome to nedělá, ale zabírá hodně paměti. Firefox je zatím nejlepší browser, který jsem testoval na tomto tabletu. ještě chci otestovat operu...
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    WILLOW: flash stahoval uz pred mesicem bude ten samy v blede modrem :) youtube slape
    JIKE
    JIKE --- ---
    WILLOW: tak to je paráda ! že to takhle jede v pohodě. o to mi primárně šlo... mimojiné.
    MX player používám jako jedniný na filmíky v tabletu. a ten to dá přeci jede i FLV atp...

použil jsi ten flash co jsem postoval?

mě to nešlo od začátku. ani iprima ani youtube vložený na nyxu. ten plugin tam prostě chyběl...
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    JIKE: full HD na kabelu prehrava v pohode, narazel jsem spis tradicne na problem se zvukem ... chybely kodeky... prehravam pres MX player

Flash jsem doinstalovaval a v dolphin browseru bezi...

dokud byl na 4 flash fungoval s updatem na 4,1 jsem flash musel dodat na tvrdo
    JIKE
    JIKE --- ---
    PISKVOR: jasná. nacpal jsem tam tohle:

Dev-Host - install_flash_player_ics (1).apk - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
    Dev-Host - install_flash_player_ics (1).apk - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
    http://d-h.st/x4v

šlape to super, jak prima play tak ostatní a i ve firefoxu.. ale musel jsem to hledat. Jako plugin na marketu - google play to prostě není :-/

WILLOW: naprostej souhlas, kor když jde o HD trailer apod, tak ten zvuk je super. překvapilo mě to. každopádně pokud to držím vhodně hraje to víc do prostoru - kryju rukou čásst repro a směruji zvukové vlny. na BT sluchátka naprostá paráda. na woofer repro jsem netestoval, ještě pořídím BT repráky, a bude to naprosto dokonalé.
    kabel na HDMI - micro mi má přijít dnes, tak to pak testnu na televizi. zajímá mě, jak to přehraje. a full hd to asi nedá.

paměť ? no když mám pod 100MB a to i na HTC tak to začne zpomalovat, ale pak to samo něco vymaže a jede v pohodě.
    Podle mě mi to dělala nějaká aplikace.

když tam dáš klávesnici, tak to dobíjí PAD, takže ta výdrž? to jsem ještě neviděl. minimálně 15 hodin to vydrželo. nepočítal jsem to. a to jsem měl režím auto kontroly výkonu, čučel na filmy - z flashky, na youtube, nyxoval, hledal na netu.
    3D hry to vyflusnou asi hned. to jsem netestoval..
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    JIKE: reprak mi vychovuje zvuk je pomalu lepsi nez kde jakeho notasu...

s pameti jsem problem nemel zatim mi nedosla...

vydrz je super a co tepr kdyz mas klavesnici :P
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JIKE: Zkousels tu podporu flashe? Docela by me to zajimalo, nez se rozhodnu...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FI_CZECH: No, to je taky problem - na windowsi ARM (coz je zatim jen win8 RT) t.c. moc software neni. Sice W8 vypada stejne na pocitaci i na tabletu, ale ta kompatibilita je pouze vizualni - "nemusim se to ucit ovladat znova." Vnitrnosti jsou uplne jinak - na WinRT proste normalni Win32 aplikaci nespustis.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WILLOW: tak mám taky ten TF300F .

2 věci musím vytknout .

- 1 reprák (i když zvuk super) tak to mono je děs, na sluchátka super !
    - 1 GB ram (děsně málo, neustále musím uvolňovat paměť) - když lítám po hodně aplikacích. dokonce to jednou fakt vytuhlo.

jinak max spokojenost, super je to, že jsem to 1 den nemohl vybít, ale vůbec to nešlo :-)
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    jj diky.myslel jsem to tak,ze bych nainstaloval na ten solidni hardware i pouzitelnej a kompatibilni software,ale s tema ovladacema by byly asi problemy.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    WILLOW: diky!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FI_CZECH: Jeste me napada: neptas se ve skutecnosti na to, jak se z tabletu pripojit k nejakemu jinemu pocitaci, na kterem bezi Windows 7? V tom pripade by slo pouzit treba tohle: http://www.xtralogic.com/rdpclient.shtml - for je pochopitelne v tom, ze u vzdaleneho pristupu tablet slouzi jenom jako dotykova obrazovka + klavesnice, programy ve skutecnosti bezi na tom pocitaci.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FI_CZECH: (Pochopitelně nějaká emulace nebo virtualizace x86/x64 nad Androidem na ARMu by mohla přinést výsledek "koukám na tablet a vidím W7," ale pochybuju, že skrz to protlacis dostatecny vykon, aby to bylo pouzitelne.)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FI_CZECH: Windows 7 nemaji ARM verzi, cili to je prvni neprekonatelna prekazka. I kdyby neco takoveho mely - jako maji Win 8 - bude to past vedle pasti: nejvetsim problemem bude absence driveru (protoze ty si kazdy vyrobce pytlikuje po svem), a hned vzapeti pak absence windowsich programu zkompilovanych pro ARM. Dalsi cteni tu (EN): http://superuser.com/questions/328329/why-cant-windows-7-be-installed-on-a-arm-processor-based-system

TL;DR: nejde to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam